Variacijos:
Pirma. Vyras turi šeimą, žmoną, viskas gyva, ir turi meilužę, miega ir su ta, ir tu , abi myli. Karštas per abi.
Antra. Vyras turi žmoną meilužę, žmonos nemyli, (bamba ant jos), meilužę labiau. Karštas irgi ant abieju.
Trečia. Vyras turi žmoną, meilužę. Žmoną myli, be ji jo poreikius retai tenkina. Žmoną vis tiek labiau myli (nes gi vaikai.) cia vyras irgi karštas ant abieju.
Taigi, tokiu patirčiu neturejau.
O toliau n situaciju:
Pirma. Vyras ir žmona nebegyvena kartu. Popieriai nesutvarkyti. Vyras turi meilužę/draugę?/ moteri?
(Jei vyras turtuolis ar žmona neduoda skyryboms, ir jis išsiskirs po 10metu, kas tos moterys jam bus meilužes? (No answer requested.)
Antra. Vyras ir žmona gyvena kartu, bet nemiega. Daug metu/mažai metu. Vyras turi moteri.
Trečia. Vyras ir žmona negyvena kartu. Skyrybu procesas pradetas. Vyras turi kitą moteri. (mūsų atvejis.)
Ketvirta. Vyras ir žmona negyvena kartu. Arba gyvena kartu/nemiega. Vyras turi daugiau moteru.
Šie atvejai man meilužiavimu nedvelkia, nė pro kur.
Taip pat meilužiavimu nedvelkia istorijos, kai vyras/moteris turi žmonių, su kuriais miega (be isipareigojimu.)
p.s. aš suprantu meilužiavimą tradicine prasme. Vyras miega ir su ta, ir su ta o isipareigojęs tik vienai.
Jei santuoka dead, jei seniai kartu negyvena, na, kad ir nesenai, jeigu ypač, skyrybu procesas UŽVESTAS, tik davatka iš Veronikos kiemo gali aiškinti, kad mol, tu esi #^^*^.
Visa visa bendruomenė žinojo apie ju skyrybas, ir, kaip mano drauge, sake: "given, cia retas atvejis, vienas is šimto, kad skyrybu metu, paskutiniam etape, žmona imtu maldauti taikos sutarties. Kita, save gerbianti moteris, tokio vyro (nesvarbu, kad žmona pati buvo nuo jo išejusi), miegancio su kita, susigrąžinti nebenoretu.
Grižtant prie mano atvejo: kad mano draugas skirsis, as neabejojau.
jis toks prie meno, jam pasą persidaryt sunku, nekencia dokumentacijos, popierizmo. Jo brolis, gyvendamas su savo drauge, tik po 5 metu susitvarke popierius(išsiskyre) su buvusia žmona.
Taigi 5 metai.
buvau tad rami kaip belgas ir del savo draugo.
Bet siaip ar taip, tai jau sena istorija.
Tik Cambalai ji spragsi prieš akis.
Turiu kitu, šviežesniu istoriju. Tad.
p.s. apsuksiu atvirkšciai.
Kai pati skyriaus, su vyru nemiegojau, jau turejau draugą. Dabar galvoju: man butu atejusi davatka ir pasakiusi: lauk kol išsiskirsi ir nemiegok, sakyciau: wtf, eik ir aiškink savo bobulei.
Mūsu su vyru neisskyre taip greit. O jei būciau turtinga, ir su turtu/dalybomis būtu bedos, ir skyrybos tęstusi 5m, tai ką, man nesimylet su niekuo? (jei būtu poreikis)
jei natūraliai nenoreciau, nesimyleciau.
(nesu nimfomane.)
Bet jei būtu atsiradęs žmogus, man niekas nieko nepaaiškintu.