Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 12, 15:09)
Atsakysiu .tavo pavyzdys yra nesektinas. Tai ir yra tai, ko aš jau 18 būdama, bijojau ir nenorėjau. Kitu atveju būčiau už rudaakio ištekėjus. Ir gyvaliojus kaip tu. Man to nereikėjo .

niekieno pavzydziai yra nesektini, jei nepastebejai visi turim sav kelius ir tai gerai, nes mes visi skirtingi, visi norim skirtingu dalyku,visi turim skitingas verytbes ir t.t. visi skirtingai regauojam, net cia nepastebejai?

Tu nenoretum i mano gyvenima, as i tavo ar bet kutios kitos, kaip ir niekas nenoretu i mano.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 12, 13:13)
. Ji gi apie tave viduj galvoja kitaip.

jei ji apie mane kitaip galvoja, nekur dings.
teks jai priimti mane tokią, kokia esu. smoke.gif

o vat jūs tai baisiai galvojat. biggrin.gif
apibrežkit terminą, kas išvis yra meiluže.
nes tokia dar nebuvau.
nes yra bent devyni variantai (buvimo/nebuvimo meiluže)....šiandien vaikšciodama galvojau...

p.s. och, blyn, pirmąsyk SM mano real gyvenime.
teks atsitolint neužilgo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 spalio 2019 - 14:21
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 14:12)

nes kur man dingti? kitaip tureciau pakiesit miestą, juk gyvenam visi šalia, mokykla ta pati, tai kokia išeitis? Ar nuolat apsimetineti, kad jau esam "strangers", ir vaikui pasakyti (kai šis sutiks man vaiką): eik, kaip zombis pro XXX, nes jis mūsu priešas? juk cia jo ryšys, ir ypač judviejų...
jie kartu skautuose, šventykloj, mokykloj, visur...
taigi.

Jei jau ilindai i ta seima ir nk nesigavo, tai nors vaikus i kita mokykla galejai pervest. Va tu rasei apie ana seima " visa mokyklos bendruonene zinojo, kad jie skiriasi 10 metu"
Tai negalvoji, kad visa mokyklos bendruomene zino ir apie tave?
Tu vis kalbi apie savo vaikus, ju jausena ( na kad su "tetuku" meiluziu teks isskirt, o jam neva taip jo kaip draugo reikia). O ka jaucia ano sunus? Tu galvoji jam viskas normaliai, kad jo tevas pas tave vaiksto( na tavo sunaus paiimt, ne sekso), kad tavo vaikas ten nakvoja ir pan?

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 14:17)

o vat jūs tai baisiai galvojat. biggrin.gif
apibrežkit terminą, kas išvis yra meiluže.
nes tokia dar nebuvau.

Nei man su tavim gyvent, nei tau turetu rupet mano nuomone apie tave.
Parasyciau kas tu jam buvai. Bet nerasysiu. Nenoriu izeist. Nes suprasi kaip izeidima.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 12, 14:15)
Ką tik iš Decathlon , puiki sporto pardė, tympas nusipirkau,  tris maikutes sportui. Afigienai biggrin.gif ir pigu.

Cia kur prie ikejos?
Kiek tympes? Kokios firmines ar taip grazios? Yra kokiu idomiu?
Atsakyti
Įvairių, bet kad įdomių tai ne, juodos pagrindas , radau su skylutėm, berods nepersišviečia. Ryškią viršutinę maikutę paėmiau, kitos dvi juodos.
Įdomias reikia siųstis, bet va tokios paprastesnes tai Decathlone pigios, 23 eur kelnės pvz
Atsakyti
WildD, tavo seimoj yra veganų, ar tik tu?

Cambala, darsyk perskaiciau tavo postą. Aciu, kad bandai man patarineti, kai ką bandai pritempti, prikurti, kai kur rodos stengiesi nuosirdžiai, kai kur vaidini, kad žinai… bet tikrai nera taip, kaip viską isivaizduoji.

Juk gi pacios mane mokinot neatsiverinetei, ir siaip akivaizdu, kam net ir parases eilutę, gausi atgal simtą.
Pvz, kad ir eilute su vyru.

manęs neisileido, duru neatidare. Nugi, zmogaus nebuvo.
Bet nu ką.
Oponentas forume zino geriau, kaip ten kas buvo.
Atsakyti
Zinot, ko as visai visai nesuprantu, tai kisimosi i kitu gyvenimus ir smerkimo, uz bet koki elgesi. Kaip sakiau, kad as viska gyvevnime pirmiausiai priimu per prota ir sirdi, bet ne emocijas ir jausmus, jausmai siuo atveju man netolygu nuojautai, t.y. sirdziai, pajautimams.
Taigi, mano protas neranda, nei vieno logisko argumento, kodel reiktu kitus smerkti, nesvarbu ar tai del miegojimo su daug partneriu ar meiluziavimo, ar dar kokiu kitu veiksmu.
Mano protui idomu analizuoti tokias situacijas, idomu suprasti zmones, idomu lyginti teorines zinais ir gyvenima, zmoniu patritis,
Bet smerkti? kam? ar tai bus geriau paciam, kitam?

lai zmones gyvena savo gyvenimus, kiekvienas lai patiria savo sunkumus, savo pakilimus, lai dziaugiasi , lai liudi lai mokosi is savo klaidu, tai viskas ir yra gyvevnimas, mes nei vienas nenugyvenam jo nesuklyde, be skausmo, vien tik laimingi, vieniem labiau sekasi vienose sferose, kitiem kitose. Vienas mzogus su vienu isgyvena visa vaivorikste jausmu, patriciu, kitiem reikai gal 100 zmoniu tai paciai patriciai...

Bet semtis isminties, mokytis is kitu klaidu galime, be smerkimo, vien tik mastant, analzijuojant. Todel as analziuoju veiksmus, tyrineju, lyginu, stebiu pasuali, zmones, galiu apie tai sneketi, bet tai tera analize, ne teisimas, juo labiau ne kitu moralizvaimas ar aiskinimas kaip gyevnti
bet gal but zmones, kurie iprate smerkti, teisti, morlaizuoti, to ir nesupranta ir nesupras...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 14:33)
WildD, tavo seimoj yra veganų, ar tik tu?

Oponentas forume zino geriau, kaip ten kas buvo.

Geras.
🤣kazkada sakau veganu nuomone nedomina ( na kazkas panasiai) , tai issigyne veganizmo kaip Petras Jezaus🤣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 12, 13:28)
Cia kur prie ikejos?
Kiek tympes? Kokios firmines ar taip grazios?

nu va, kaip gražiai diskutuoji.
cia, forume, tik apie rūbus ir ką pirkai galima pasikalbeti (be zymesnes agresijos).
bet as parašiau, kad reikia mergaitę aplankyti, tuoj pykcio priepuolis.
atrodo moterims tik shopintis ir apie tai kalbetis dera.

forume pries daug metu taip nebuvo. visos kalbejom apie savo gerus ir blogus darbelius, neapsimetinedavom pūkuotos, bet nebuvom ir fyfos, kur vien apie make-up drolinti per dienas.

p.s. kai mano "meilužis" man pasake ate, ir mano sesuo pasake: given, kelkis i vilniu, as pamąsciau: ten privati vaiku mokykla triskart brangesne nei mano mieste, draugu beveik nera (vienas kitas), tik brolis ir sesuo...
nea, visgi... rolleyes.gif

o keltis nenorejau del to pacio principo: nenorejau savo sąmoneje palikti spaudo, kad va, suprask, si istorija ant TIEK man buvo didi ir skaudi, kad del jo, del tokio zmogaus, reikia išsirauti sve su šaknimis. vaikai savo mieste turi draugu ratą, senelius, prosenelius. aš - darbą, veiklos, draugų.
ir del ko? del jo visus rauti, ir lekti kažkur?

kitos moterys darbus pakeicia - matomai tai buvo joms verta.
man - visgi ne.

QUOTE(cambala @ 2019 10 12, 13:38)
Geras.
🤣kazkada sakau veganu nuomone nedomina ( na kazkas panasiai) , tai issigyne veganizmo kaip Petras Jezaus🤣

tai gal aš sumaišiau. sorry, WD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 spalio 2019 - 14:41
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 12, 14:36)
Zinot, ko as visai visai nesuprantu, tai kisimosi i kitu gyvenimus ir smerkimo, uz bet koki elgesi.

Nu tai ka, isverstaskure, gal atsiprasysi Moontes uz tai kaip iskaudinai vapsedama apie jos sunu?
Arba is Sviesos?
Kitu kol kas nevardysiu. Pradzio situ uzteks.

Jei ne, tai ciaupkis, nes slyksciai atrodai su tokiais sakinukais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 12, 13:36)
Taigi, mano protas neranda, nei vieno logisko argumento, kodel reiktu kitus smerkti, nesvarbu ar tai del miegojimo su daug partneriu ar meiluziavimo, ar dar kokiu kitu veiksmu.
Mano protui idomu analizuoti tokias situacijas, idomu suprasti zmones, idomu lyginti teorines zinais ir gyvenima, zmoniu patritis,
Bet smerkti? kam?

vat tokią aš Lutukę ir pažįstu.
in real.

Parasyciau kas tu jam buvai. Bet nerasysiu. Nenoriu izeist. Nes suprasi kaip izeidima.

tai rašyk. nes neižeisi.
nes aš žinau, kaip yra.
šiaip turiu proto ir nuovokos neaiškinti kažkam, kuri pasidalins cia savo istorija, kad aš geriau už ją žinau, kaip yra. rolleyes.gif
gi pacios sakot Lutukei nemokyti kito. nebūt visažinei.
o tu dabar nori tokią pat pavaidinti.

aš sakau: istoriju pilna, ne visos atsikartoja, ne visos vienodos, o pasaulis tai ne tik analinis.
daug platesnis.

Jei jau ilindai i ta seima ir nk nesigavo...
Tai negalvoji, kad....

Tu galvoji....

Nelindau.
ne, negalvoju.
Man graudu, kad tu tiek visko fantazuoju ant...
ne, negalejau isvest vaiku, tegu pats veda.
Toji žmona pati norejo išeit.

prieš bendruomenę jai geda. bet aš nesiūlau jai gedytis ir išvis, kam tas shaming'as reikalingas? nebent tau.
nes visos jos drauges zinojo, kad jai vyras netikęs, nereikia.
bet prireike vel, kai jau teismuose per etapus susitikinejo, kai atsiradau aš.
db vel jo (tokio) (kai jis nieko nebeturi) nereikia.

na, dabar vel pasakyk, kaip tu geriau žinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 spalio 2019 - 14:52
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 14:52)

na, dabar vel pasakyk, kaip tu geriau žinai.

Man jau atsibodo tavo meiluzis. As daug maz isivaizduoju kas jis yra( trumpai aprasiau draugu istorija).
Jis pimpio vergas. Ta parodo jo pasakeles kad zmona jam neduoda, tu trecia ar kelinta, jam vel zmona neduoda...Tfu, slykstus diedas.
Tau kazka irodynet beviltiska. Esi isimylejus kaip mano drauge, nors supranta kad bus sudas.
Prisimink ka as tau sakiau apie galvos plovima su soda. Juk buvo beviltiska.
Atsakyti
Variacijos:
Pirma. Vyras turi šeimą, žmoną, viskas gyva, ir turi meilužę, miega ir su ta, ir tu , abi myli. Karštas per abi.
Antra. Vyras turi žmoną meilužę, žmonos nemyli, (bamba ant jos), meilužę labiau. Karštas irgi – ant abieju.
Trečia. Vyras turi žmoną, meilužę. Žmoną myli, be ji jo poreikius retai tenkina. Žmoną vis tiek labiau myli (nes gi vaikai.) cia vyras irgi karštas ant abieju.
Taigi, tokiu patirčiu neturejau.

O toliau n situaciju:
Pirma. Vyras ir žmona nebegyvena kartu. Popieriai nesutvarkyti. Vyras turi meilužę/draugę?/ moteri?
(Jei vyras – turtuolis ar žmona neduoda skyryboms, ir jis išsiskirs po 10metu, kas tos moterys jam bus – meilužes? (No answer requested.)
Antra. Vyras ir žmona gyvena kartu, bet nemiega. Daug metu/mažai metu. Vyras turi moteri.
Trečia. Vyras ir žmona negyvena kartu. Skyrybu procesas pradetas. Vyras turi kitą moteri. (mūsų atvejis.) rolleyes.gif
Ketvirta. Vyras ir žmona negyvena kartu. Arba gyvena kartu/nemiega. Vyras turi daugiau moteru.
Šie atvejai man meilužiavimu nedvelkia, nė pro kur.
Taip pat meilužiavimu nedvelkia istorijos, kai vyras/moteris turi žmonių, su kuriais miega (be isipareigojimu.)

p.s. aš suprantu meilužiavimą tradicine prasme. Vyras miega ir su ta, ir su ta – o isipareigojęs tik vienai.
Jei santuoka – dead, jei seniai kartu negyvena, na, kad ir nesenai, jeigu ypač, skyrybu procesas UŽVESTAS, tik davatka iš Veronikos kiemo gali aiškinti, kad mol, tu esi #^^*^.
Visa visa bendruomenė žinojo apie ju skyrybas, ir, kaip mano drauge, sake: "given, cia retas atvejis, vienas is šimto, kad skyrybu metu, paskutiniam etape, žmona imtu maldauti taikos sutarties. Kita, „save gerbianti moteris“, tokio vyro (nesvarbu, kad žmona pati buvo nuo jo išejusi), miegancio su kita, susigrąžinti nebenoretu.

Grižtant prie mano atvejo: kad mano draugas skirsis, as neabejojau.
jis toks prie meno, jam pasą persidaryt sunku, nekencia dokumentacijos, popierizmo. Jo brolis, gyvendamas su savo drauge, tik po 5 metu susitvarke popierius(išsiskyre) su buvusia žmona.
Taigi – 5 metai.
buvau tad rami kaip belgas ir del savo draugo.
Bet siaip ar taip, tai jau sena istorija.
Tik Cambalai ji spragsi prieš akis.
Turiu kitu, šviežesniu istoriju. Tad.

p.s. apsuksiu atvirkšciai.
Kai pati skyriaus, su vyru nemiegojau, jau turejau draugą. Dabar galvoju: man butu atejusi davatka ir pasakiusi: lauk kol išsiskirsi ir nemiegok, sakyciau: wtf, eik ir aiškink savo bobulei.
Mūsu su vyru neisskyre taip greit. O jei būciau turtinga, ir su turtu/dalybomis būtu bedos, ir skyrybos tęstusi 5m, tai ką, man nesimylet su niekuo? (jei būtu poreikis)
jei natūraliai nenoreciau, nesimyleciau.
(nesu nimfomane.)
Bet jei būtu atsiradęs žmogus, man niekas nieko nepaaiškintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 spalio 2019 - 15:34