Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Manau, del daug ko spjauni. Ar tikrai jau taip greit viskas susodevi, suplysta, ar kas ten nutinka jiems? mastau.gif

Nei suplyšta, nei susidėvi.O tiesiog nusibosta, ir norisi vis kažko naujo ir naujo.Čia  liga tokia.Visai nėra kuo apsirengti.Gal teko apie tokią girdėti?girl_dance.gif

Niekam netaikau, pati ja sergu.Baisi liga, galiu pasakyti.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 12, 16:36)
Ar nera laisvu vyru, ar su problematiskais

turbūt yra.
bet jiems dar ne metas. biggrin.gif

dabar be bajerio: šitą pažinojau iš anksciau (tas, kuris db už mane 16m vyresnis)
jis lb lb manęs geidė, troško, mylėjo, kai dar manęs jam nebuvo galima.
o po skyrybų norėjosi tokios meilęės.
bet nešokau iš karto. 10mėn pabuvau su savim. rolleyes.gif
pradirbau juodai.
ir brekcijai čia patarimų daviau.

žinai, yr toks posakis: geriau savas "netobulas velnias" nei naujas "angelas".
kartais yra tokia būsena: išvyksta žmones i kitą šali, kad pradet naują startą. jiems gaivu, ju nieks nežino. gal ir fain, bet iš kitos puses - kažkiek vargina.
esu tą patyrus indijoje,kai kažkiek ten sveciavausi, esu patyrus diskriminacijos, kaip žiūrima i visai nepažistamą žmogu.
taigi. del kitu šaliu ir visai nauju nauju žmoniu
neatmetu galimybes.
cia i ateiti.
velgi, niekad nesu ieškojusis vyro. niekad nesu jokiose pažintyse sedejus.
seed datinge ketinua eiti gal triskart, nenuejau.
šitas buvo pažįstamas, tad žinojau, kur jis veikia, ką daro.

o naujas? šukuokis, renkis, pažindinkis. vel pasakokis. o metu jau daug nugyventa.

p.s. savo "meilę" irgi laikiau laisvu. nu gi skyresi jau.
as gi skirdamasi su šliūbiniu vyru irgi draugą turejau.
taigi aną laikiau laisvu ir šitą laikiau laisvu.

jokiu aštriu pojūiu šiaip neieškau, norisi tik ramybes, pojuciai "man atsitinka". gla mano karma tokia.
pamenu, kaip narė Pasikeitusi pasakojo.
aš išeinu ryte, ir man vis kažkokie idomūs dalykai nutinka. ne taip, kaip pas visus normalius žmones.
biggrin.gif rolleyes.gif lb idomus personažas buvo.

Papildyta:
p.s ir dar. tas "ženotas" - jis gi per jega ejo.
jis.
as neturejau jokiu ketinimu.
jokiu.
kelis men klausinejau: ar tikrai tarp jusu baigta, nevelk manes i savo santykius...
paskui galvoju: negi as naftaline. gi pati turejau draugą, kai popierius tvarkiausi.
šimtai žmoniu skirdamiesi turi drauges/antras puses.

as buvau laiminga, dirbau, uždirbau, be vyru visad turtingiau gyvenau.
tokia mano "karma".
buvau laisva, dariau ką norejau, galvoju: turesiu vyrą, ką jis man uždraus keliaut, ką tada?

sakys, i indiją nevaryk, ten nevaryk, pinigu neleisk ten ir ten.

tai va. tas ejo, ejo, irodinejo savo meilę.
niekad nelaksciau paskui vyrus. niekad.
jie visi prie manęs brovesi.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 12, 16:47)
Baisi liga,

bet pagydoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 spalio 2019 - 17:53
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 18:52)

Na koks skirtumas, yra toks "pasyvus aktyvumas".
Tiesiog kasi duobes viena po kitos, o ziurek kazkas ikrenta. Bet tu juk nieko neistumei.

Jei kazkieno ten aukstas libido? O jei labai alkanas pastoviai? Tai nakti gali ir suesti, ne tik isduoti su kita.

Nesvarbi istorija pati savaime, ji tik priemone suprasti, kas zmogus yra is tikruju. Pasakyt kazkuriai, ei tu, esi nusvialkiojus, yra paprasciau, nei ilgai abstrakciai aiskinti, apie savo antros puses santykuu kurimo niuansus ir problemas. Aisku, jei zmogui buvo priimtina dulkinis is reikalo, tai jis toks yra, pas ji tokie svarbiausi poreikiai ir cia niekas nepasikeis.

Mastymas tokiu tai patvirtina.

Taigi yra 2 elementai, atsidavimas ir protas.
Atsidavimas tai kai vyrui atsiduoda, o protas, kai issiranka teisinga vyra visam gyvenimui. Bent jau sau.
Jei paliko - tada suprantama, jei issiskyre - nesuprantama ir nepriimtina.

Galu gale, juk taip nesunku pasiekti, kad paliktu. Mane visos paliko...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 18:58)
tai va. tas ejo, ejo, irodinejo savo meilę.

bet pagydoma.

nu kam tu šitaip, sengalvėlė cambsė dabar iš viso mirs biggrin.gif jai gi tai su vyrais nesiseka

pritariu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 12, 17:05)

Jei paliko - tada suprantama, jei issiskyre - nesuprantama ir nepriimtina.

Galu gale, juk taip nesunku pasiekti, kad paliktu. Mane visos paliko...

tai lygu lygu.
pats toks. biggrin.gif tik priemone tam pasiekti kita.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 12, 18:39)
Manau, del daug ko spjauni. Ar tikrai jau taip greit viskas susodevi, suplysta, ar kas ten nutinka jiems? mastau.gif

Nu pvz glaustinukę...pamačiau. nerandu biggrin.gif kelnės ilgos vienos, kai sportuoju dažnai, dėvisi, aišku.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 12, 18:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72519978" data-time="1570894763"><div><p>Manau, del daug ko spjauni. Ar tikrai jau taip greit viskas susodevi, suplysta, ar kas ten nutinka jiems? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nei suplyšta, nei susidėvi.O tiesiog nusibosta, ir norisi vis kažko naujo ir naujo.Čia  liga tokia.<em>Visai nėra kuo apsirengti.</em>Gal teko apie tokią girdėti?vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>Niekam netaikau, pati ja sergu.Baisi liga, galiu pasakyti.
</p>

Ir nusibosta. Plius skalbimas. Kai dažnai sportuoji.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 19:07)
tai lygu lygu.
pats toks.  biggrin.gif tik priemone tam pasiekti kita.

Ne... Ta priemone tinka tik su blogais zmonemis. Geros nesiskirtu. Tai ir puiku.

Paziurek i tai kitaip. Uzsiimi tarpusavio rysio saugojumu. Tai neprivaloma. papildoma paslauga. Normalios moters nereikia saugot nuo jos durnysciu. bet jei nusprendi, tai nustoji saugot, dar paskatini. Na ir prisidaro. Bet cia ne duobiu kasimas. Tiesiog atsbodo serget durne, kad neikristu i duobe, na tai tegu krenta, bet duobes tai pati susirado
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 17:58)

Ai, cia caro laikus atsimenu
Rasri, kad stovejai su indu ir jam sakai " noriu soksiu del taves zemyn"( berods i upe).
Ar cia irgi cambala meluoja?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 12, 18:10)
Nu pvz glaustinukę...pamačiau. nerandu biggrin.gif kelnės ilgos vienos, kai sportuoju dažnai, dėvisi, aišku.
Papildyta:

Ir nusibosta. Plius skalbimas. Kai dažnai sportuoji.

Nors negalima apie skurlius kalbet, bet
As is mylimukes nuorodos due faschion uzsisakiau maudymke ir tyyyympes. Maudymke tai dydziu sumazinta, keiciau.
O tyyyympiu medziaga nepatiko, plonos lb.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 12, 19:20)
Ai, cia caro laikus atsimenu
Rasri, kad stovejai su indu ir jam sakai " noriu soksiu del taves zemyn"( berods i upe).
Ar cia irgi cambala meluoja?
Papildyta:

Nors negalima apie skurlius kalbet, bet
As is mylimukes nuorodos due faschion uzsisakiau maudymke ir tyyyympes. Maudymke tai dydziu sumazinta, keiciau.
O tyyyympiu medziaga nepatiko, plonos lb.

Reikia man geros maudymkės, chlorui atsparios. Manajai jau šimtas metų.
Atsakyti
Niekada nesirgau skurliu liga, o dabar tuo labiau...
Atsakyti
Yra klube pas mus dezinfekcinės priemonės, kai kurios valo kilimėlius, priemones, nu man taip šlykštu kai moterys basos be kojinių sportuoja unsure.gif pamatau vimdo, dar kai kurių pėdos tokios...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 12, 18:26)
Reikia man geros maudymkės, chlorui atsparios. Manajai jau šimtas metų.

Girdejau kad chlorui atsparios tos kur sporto pardese istisines nike, adidas ir visokios tokios
Bet man tos maudymkes kokiam vichy parke kazkoks kaip nrsusipratimas atrodytu. Cia kaip su treningais vaiksciot mieste biggrin.gif .
Kazi kas mieste baisiau - treningai ar tympes su suknele? Man rodos treningai.
Atsakyti