Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 13, 14:48)
Moonte pati ji aprase  mirksiukas.gif
Jei Moontei butu dzin, ji savo diareju nerasytu apie ta mano issakya minti po kokiu 2 metu  biggrin.gif

Alio, given!
Na ka mastai apie savo issigimele? Juk sarsala kelia su pasimegavimu.
Tfu, tu tokua pati kaip ir tavo ubunte
Todel ir drauges.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 13, 15:52)
Jeigu tavo vyrą išvadintų kur.vinykų, sakytum čia yra normalu? Ne ne, ne vyrą, o jo auklėjimo metodiką? Čia asmeniškumais nekvepia visai, nukreipta tik konstruktyvi kritika veiksmams. Ania?

Nei kritika, nei teisybė, tik durnės sapalionės. Durnės, kuri vieną kalba, kitų tiki, trečiaip gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 13, 14:52)
Jeigu tavo vyrą išvadintų kur.vinykų, sakytum čia yra normalu? Ne ne, ne vyrą, o jo auklėjimo metodiką? Čia asmeniškumais nekvepia visai, nukreipta tik konstruktyvi kritika veiksmams. Ania?

Ten ne vyras ir ne auklejimo metodika buvo isvadinti. O sunus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 15:55)

Tuomet eilinis idiotės sapaliojimas.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 10 13, 15:18)
biggrin.gif
Issivartymo meistre. Kuo pasauleziura skiriasi nuo atskiro zmogaus? Tai pas tave ji skirtinga?  blink.gif  Tai kas blogai, anot taves, jei tevas sakytu- duokis dukrele su visais? Kas blogo pagal tave? Juk paniekinanai pasakei.

Gal mergina nenori is vis teket ir tik sekso uztenka. Saugosi ir mylisi su kuo nori. Kaip ir given. Santykiu nenori, o duotis nori. Gal jos tevas irgi jai taip patare?  biggrin.gif
Tu tiesiog nusikalbi. Mali, metaisi, taves niekas nesupranra ir t.. Nu bet, kad pasauleziura nepritaikoma atskirai zmogui tai jau naujiena man.  biggrin.gif

As tik klausima turiu.  Tu rimtai nesupranti, kad didzioji dauguma cia tave ignoruoja ir praktiskai net nekomentuoja ka tu rasai ar tik apsimeti. Nes nu rimtai, butu taip man, nei kojos cia nekelciau. Bet tada ka  tu gyvenime veiktum? Niekas gi nebendrauja su tavim.

Baigiu. Neidomios man tavo glusos mintys.  ax.gif

tai tame ir visas skirtumas, pvz kalbama apie patiekalo recepto, koks maistas kam sveika, koks ne ir kalbama zmogui tu valgyk tik tai ar tai, kai zmogus gali buti kazkam pvz mirtinai alergiskas, tai to negalima daryti, bet bendrai patarti, pasidalinti sava patirtim, ci ajau vsiai kas kita....nejauti skirtumo ir kur cia pazeminimai? doh.gif
Kalba apie sveikata, zmogaus laime, o ja zmogus pats tik gali susikurti.
Pvz palaida gyvenima as vertinu, ne kaip priekaista zmogui, fui niu niu niu taip nedaryk, tu negeras. Ne, man tai paparsciausiai trumpas pasakymas, kad su palaidu gyvenimu ateis ligos , nelaimes, skausmas, tai skaudi patirtis ir tiek, BET jei tam zmogui tu patirciu reikia, jis jas ir renkasi, taigi NE MAN spresti apie konkretaus zmogaus gyvenima i rpasirenkimus. BET AS galiu spresti, gilintis , dometis bendrus pirncipus, kurie veda i sveikata, laime, geri.
Ir kas man yra palaidi santykiai, tai santykiai be meiles pirmiausia. O myleti 17 tikrai vargu ar imanoma , meile turint omeny, kaip isipareigojima, veiksma, rupesti, atsakomybe.
Bet jei zmogui riekia tokios patrities valio, laieina ir daro, o man kas?

Dauguma religiju gi sako nepaleistuvauk, ne del to, kad pasmerkti, o del to, KAD NURODYTI KELIA. Man tai kaip eismo taisykles, yra zenklai, yra tam tikri principai, jei laikysiesi tiketinai kelione bus saugi, jei neislaikysi tikrai sansu daugiau, kad kelione baigsis iudnai ar net tragiskai.

Todel AS SNEKU APIE PASAULEZIURA, O ZMONES SAU GALI PRISITAIKYTI JA KAIP NORI.
Tiek Given, tiek ta pvzidine mergaite gali spresti ko nori, siekti to ir ziureti ar vaisiai dziugina. Didele tikimybe, kad toks kelias atnes kancias, ka parasiau ir zinuteje, kur citavau Given posta, ir jinai tuom pati pasidalino, kad buvo skaudu, kas ir patvirtina ta filosofija, apie kuria sneku.

Tu rimtai nesupranti, kad man tai neidomu? as domiuosi tik tuo ,kas man idomu mirksiukas.gif Bet taip as zinau kodel kai kurios is jusu taip regauoja ir net ne karta sakiau, apsimeti,kad nematai? biggrin.gif Matai gal tu cia ieskai pritarimu, draugysciu, pagarbos ar kitu dalyku, as ne, as ieskau tik peno mintim. Kaip cia is kart pradedi kurti kazka apie mane, pati sau atsakyk kodel? ar tikrai zinai mano gyvenima? juk nezinai, kelios nuotraukos fb zinok nieko neparodo apie zmogu ir seniau nedidele dalis buvo public available dabar dar maziau, bet net viska matant apie mane nezinotum nieko. Reikia su zmogum bendrauti gyvenai ir netrumpai, kad nors kiek ji pazintum. Bet tau matau tai negalioja. biggrin.gif Tiek juokiesi is Monteverte, kai ji apie zmones kazka cia pasako, o tu kad pasakoji apie mane is lepos tai nejuokinga sau atrodai?Monteverte nors teisiai sako, kad uzsisima tam tikrom praktikom ir turi galimybe paziureti ir davsinius planus, o tu is kur viska trauki? biggrin.gif

Jei neidomios mano mintys, ka daznai kartoji, ko vis jas skaitai ir man rasai arba apie mane rasai, as tokia svarbi tavo gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 15:55)

melage mirksiukas.gif
Atsakyti
Va taip gyvai matyciau kaip issigimele vartosi - spjauciau jai i snuki.
Nenuostabu kad neturi su kuo realybej bendraut.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 16:14)
Va taip gyvai matyciau kaip issigimele vartosi - spjauciau jai i snuki.
Nenuostabu kad neturi su kuo realybej bendraut.

nu tai ikelsi citata, ar geda bus ir nekelsi, nes ZINAI, kad as teisi. o del tavo agresyvumo neabejoju, irgi pirmos kartos turgaus inteligente, tokiso tokias supranta cia biggrin.gif
laimei realybeje turiu ismintingu, geru zmoniu pabendrauti, laimei tokiu kaip tu nera mano pazystamu ir draugu rate mirksiukas.gif
Atsakyti
O tie žmonės tai tu pati veidrodyje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 13, 15:18)
nu tai ikelsi citata, ar geda bus ir nekelsi, nes ZINAI, kad as teisi.

Prabegom ieskojau tos temos. Nerandu. Matomai istrinta. Juk zinai , kad buciau ikelus.
Buvau pries koki pusmeti Given ikelus ja i sia tema, rase, kad blogai tu taip, nepalaiko.
Jau ne viena tema kazkaip dingsta is skyrelio " vyrai ir moterys". Dabar galvoju, kad tu paprasai istrinti tas temas, kuriose esi apsisikus.
Esi slykstus menkas sutverimas. Ir tu pati tai zinai. Tfu

O siaip ne per daug sudetingas klausimas tavo saukstui smegenu-
tu manai kad as Moonte itikinau kad ji uzsigavo?
Jinai net po metu mazdaug tau parase, kad tu ja iskaudinai.
Bet su tokia issigimele kaip tu ner apie ka kalbet. Tegu buna rami tavo sazine.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 16:29)
Prabegom ieskojau tos temos. Nerandu. Matomai istrinta. Juk zinai , kad buciau ikelus.
Buvau pries koki pusmeti Given ikelus ja i sia tema, rase, kad blogai tu taip, nepalaiko.
Jau ne viena tema kazkaip dingsta is skyrelio " vyrai ir moterys". Dabar galvoju, kad tu paprasai istrinti tas temas, kuriose esi apsisikus.
Esi slykstus menkas sutverimas. Ir tu pati tai zinai. Tfu
Jinai net po metu mazdaug tau parase, kad tu ja iskaudinai.
Bet su tokia issigimele kaip tu ner apie ka kalbet. Tegu buna rami tavo sazine.

ir vel meluoju ir triedi lotuliukas.gif

Moonte parase,(nepazodine ciata) kad jos vyras sunui pasake, kad namai ne bordelis ir i namus parsivestu tik marcia, NE TAIP? tai kaip as galejau kazka komentuoti apie sunu siuo atveju? nei apie ji, nei apie jo elgesi nieko nebuvo parasyta ar jis klause tevo ar neklause, istorija nutyli biggrin.gif . As butent ir komentavau tevo sitoki auklejima ir poziuri i sunu.

jo jo as ir trinu temas as moderatore lotuliukas.gif ka dar prisisvaigsi?

tai jei Moonte tokia buka kaip tu fanatzuojasi ir isizeidineja, o man kas?
zinoma patogiau pykti ant kazkokiso nepazystamos lutukes is forumo , nei ant savo vyro. O jei ji pritaria tkiai filosofijai ir jai normalu mokyti vaika duotis kaip bordelyje, svarbu ne namie, tai kokiso pretenzijos man? jos tokia pasauleziura, mano kitokia.

Given nezinojo apie ka kalba, ne sji nedalyvavo toje diskusijoje, ir patikejo tavo versija, o Idomucia ir Monteverte jau tada sugebejo is karto suprasti teisingai, ir ne tik jie, nepamenu jau visu zmoniu, kas ten dalyvavo mirksiukas.gif tai cia gal kaip testas intelekto, ka padarysi ne visiem matyt kai kas pagal jegas, sudetingesni mano sakiniai jums matyt per sunkiai ikandami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 16:29)
Jinai net po metu mazdaug tau parase, <...>

Nieko ji tokio nerašė. Kliedi. Moontei pasivaideno, visos kitos haliucinogeninių grybukų privalgė.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 13, 16:45)
Nieko ji tokio nerašė. Kliedi. Moontei pasivaideno, visos kitos haliucinogeninių grybukų privalgė.

Joo, kaip ir sexo jos vyrui netrūko, ne ne, ir santuoka puiki, ir tt ir tt. Ir Given paleistuve ji nelaiko, ne ne biggrin.gif
Atsakyti