Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 18:01)
tiesiog... man visada patiko bumerangas. Turbūt taip jau ir liks mirksiukas.gif
Papildyta:

ji nėra piktybinė. Ji normali moteris. Matai, net su Moonte susitaikė. O tu esi debilė

Tai lauk savo patinkancio bumerango - saipymosi is ligu, onkoligoniu, netekciu 4u.gif . Gal sulauksi, jei patinka.

Nesinarvuok tik biggrin.gif .

Atsakyti

Todel naturaliai kyla itarimai, kad apsimeti kuo nesi.

Man seniau kilo klausimas, kad ji dirba kažką kitą, ne tai ką deklaruoja čia.Nes vienu metu kai SM metė reklamas, tai ji klausė ką daryti,kaip jas nuimti.Dar man taip keistai pasirodė, blyn programuotoja, o tokių niekų klausia. :oh: Kam kompas darbo įrankis, reklamas užblokuotų nė nemirktelėjęs.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 19:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72528304" data-time="1571932743"><div><p>Todel naturaliai kyla itarimai, kad apsimeti kuo nesi.
</p></div></blockquote><p>Man seniau kilo klausimas, kad ji dirba kažką kitą, ne tai ką deklaruoja čia.Nes vienu metu kai SM metė reklamas, tai ji klausė ką daryti,kaip jas nuimti.Dar man taip keistai pasirodė, blyn programuotoja, o tokių niekų klausia. doh.gif Kam kompas darbo įrankis, reklamas užblokuotų nė nemirktelėjęs.
</p>

Good point mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 19:03)
Tai lauk savo patinkancio bumerango - saipymosi is ligu, onkoligoniu, netekciu 4u.gif . Gal sulauksi, jei patinka.

Nesinarvuok tik biggrin.gif .

kai tu nieko daugiau nemoki tik šaipytis (todėl net su savo gimine nuosava nesutari), tau atrodo, kad ir kiti visada ir visur šaiposi, kai tuo tarpu žmonės tik diskutuoja, debile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 18:43)
kai tu nieko daugiau nemoki tik šaipytis (todėl net su savo gimine nuosava nesutari), tau atrodo, kad ir kiti visada ir visur šaiposi, kai tuo tarpu žmonės tik diskutuoja, debile biggrin.gif

Tu neturi net vyro. Sugyventini tik . Ir vaiku neturi. Tik guci - jorka.uz 150 litu.
Nu ka tai sako? Geriau paimtum is globos namu koki vargsa.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 19:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72528304" data-time="1571932743"><div><p>Todel naturaliai kyla itarimai, kad apsimeti kuo nesi.
</p></div></blockquote><p>Man seniau kilo klausimas, kad ji dirba kažką kitą, ne tai ką deklaruoja čia.Nes vienu metu kai SM metė reklamas, tai ji klausė ką daryti,kaip jas nuimti.Dar man taip keistai pasirodė, blyn programuotoja, o tokių niekų klausia. doh.gif Kam kompas darbo įrankis, reklamas užblokuotų nė nemirktelėjęs.
</p>

Ji isdresiruota gal atlikti tam tikras operacijas. APie kompus ji nusimano lygiai tiek, kiek imones buhaltere kuri dirba su kompu. Jai kazkas paraso, kaip paleisti buhalterine programa, po to ji profesionaliai ivedineja ten visokius vaztarascius, saskaitas islaidu orderius. Ir gauna reultate balansa.

Taip ir su programavimu, Ubuntiene net nezino, kas tai yra nes nieko nera baigus. Na tik zino, kaip tam tikroje aplinkoje kazka sukurti..

Na jus irgi juk mokate, sakysim kai kurios su Wordpress dirbti, kai kurios kazka sukuriat Worde ar Excelyje

Bet mane stebina, kad tokiems zmonems kurie labai lengvai pakeiciami leidzia dykaduoniauti. Na nebent tai sovietu tipo imone su begaliniais kavos gerimais, laikrasciu skaittymais.. na dabar internetas yra.

Ar jus stebetumetes, jei sakysim kokioje sovietineje kontoroje kazkas istisai mirktu SM? Tada interneto nebuvo, tai zaide zmones tetri prie kompu, o imoneje kur as dirbau gere degtine
Atsakyti

Ar jus stebetumetes, jei sakysim kokioje sovietineje kontoroje kazkas istisai mirktu SM? Tada interneto nebuvo, tai zaide zmones tetri prie kompu, o imoneje kur as dirbau gere degtine

Visiškai nesistebėčiau.Nes mano mamos draugės, dirbančios buhalterijoje, ištisai megzdavo.Aišku,kai nedarydavo visokių ataskaitų.Arba po universalinę parduotuvę slankiodavo.

Brolis darbo metu žvejodavo, o jo bendradarbiai gerdavo šnapsą.

Taip,kad tokių p****bolų savo akimis mačiau tiek ir tiek.

Pačiai durnių volioti, kol nepadarydavau plano(nesurinkdavau tam tikros sumos) neišeidavo.Bet kai jau turėdavau tą planą, tai irgi daug reikalų susitvarkydavau darbo metu.Kavos pagerti ir parūkyti taipogi spėdavau.

Ir taip sovietijoje dirbdavo didelė dalis.Darbas dėl darbo taip sakant.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 24 spalio 2019 - 19:37
As tai snd dura stumdziau. Startavau su tam tikrais projektais, staigiai prasinesiau ir dabar stop, reikia tam tikru patvirtinimu is valdzios, kad eiti toliau. Tai sedejau pusdieni knyga skaitydama. Tiesa, profesine literatura, tai kaip ir ne visai be naudos. Bet taip tik siandien, o ne kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 20:36)

<p>Taip,kad tokių p****bolų savo akimis mačiau tiek ir tiek.</p>
<p>Pačiai durnių volioti, kol nepadarydavau plano(nesurinkdavau tam tikros sumos) neišeidavo.Bet kai jau turėdavau tą planą, tai irgi daug reikalų susitvarkydavau darbo metu.Kavos pagerti ir parūkyti taipogi spėdavau.</p>
<p>Ir taip sovietijoje dirbdavo didelė dalis.Darbas dėl darbo taip sakant.</p>

Kazkada dirbau radijo gamykloje Kaune. karta atvaziavo greitoji ir is sandelio nestuvais isnese susirakinusius. Ten buvo 27 cechas vos ne kilometras nuo iejimo, tai nese per visa gamykla. Va kokios buvo pramogos prie Sovietu!
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 20:18)
Tu neturi net vyro. Sugyventini tik . Ir vaiku neturi. Tik guci - jorka.uz 150  litu.
Nu ka tai sako? Geriau paimtum is globos namu koki vargsa.

o ką tu turi? tu gi beprotnamy gyveni 4u.gif
Atsakyti
Koks suolu trynimas gali atstoti tokius nuotykius? wub.gif
Kaip smagu, kad vis daugiau tevu keliauja su mazyliais.

https://m.delfi.lt/k...php?id=82599719
Papildyta:
Kai dirbau uni administratore, budavo, kad kolege megzdavo, o as knygas skaiciau biggrin.gif Bet budavo, kad ir sukdavomes kaio bites, kaip ispuldavo, dar ir uz vadova daug darbu padarydavom (anas propiesorius su kosmosu bendravo, administraciniai reikalai jam iki lemputes). Bet aisku uz toki darba kosmoso negausi irgi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 17:53)
Tu? Nesikeiki?  biggrin.gif
Oi negaliu  biggrin.gif  paskutinė sapožnikė buna kartais,   o sako 'as nesikeikiu'

Negaleciau gyvai bendrauti su tavimi. Po pirmo pusvalandzio apsisukciau ir nueiciau. Per didelė tryda esi.

gyvenime nesikeikiu, beveik, nebent koki naga nusimusu lotuliukas.gif ci asiaip bendrauju taip jusu stiliumi, ziuriu taip geriau jums dasyla daznai biggrin.gif

tai ,kad nezinai, kaip as bendrauju tai nezinai ir ar galetum ar ne mirksiukas.gif

siaip gyvenime galiu bendrauti ir ilgai su visokiais zmonem, ne su vienu per nakti esma iskalbeje.... tik paskutiniais metais jau atsirenku su kuo man idomu bendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 spalio 2019 - 21:06