Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 13:56)

Nu taip - buvo normali tema, su ivairiom nuomonem, kol dvi isprotejusios bobos apsiskelbe skraidancios Visatoj ir savo ezoterinius paistalus ten pradejot kist.
Papildyta:

Keista kad tu nesupranti jog esi apgailetina ir normaliai i tave niekas cia neziuri.

tema buvo apie dieva, dievus, ji is esmes pati jau ezoterine biggrin.gif

noretum ar ne? ivaryti man kokius kompleksus, nepasitikejima savim, saves nuvertinima, ir ka is to laimetum? pasijustum geriau? cia taip elgiasi pozityvus zmones ? bigsmile.gif

ir vel niekas, visi, neina tau be tu zodziu bendrauti, kiek nariu aplklausei cia ir kiek tau dave igaliojimus uz jas rasyti? tu savim taip nepasitiki, kad vien rasyti nuo saves, tau neatrodo pakankama?
Atsakyti
O, Mylimuke, ačiū už podcastus! Aš kažkaip su jais dar nesu gerai susipažinusi, pirmieji žingsniai smile.gif Paklausysiu! Mano klausomos laidos yra iš Laisvės TV, Žinių Radijo (A. Perednio laidos, apžvalgos įvykių, pokalbiai su įvairiais žmonėmis ir įvairiom temom) ir LRT radijo (kasdienybės kultūra, paskaitos būna įdomiom temom, psichologių pokalbiai). Kaip tik dbr žiūriu ką čia į kelionę į telefą įsikelti paklausyti, kad būtų.
Sutinku dėl to, kad vyrai dar tik pradeda atrasti tam tikrus dalykus. Esu buvusi vyrų krizių centre gėlių gatvėje, Vilniuje smile.gif Draugas toks pasikvietė, gal vienas nenorėjo eiti. Ten G. Navaitis dirbo tada.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 13:29)
As labai daug mezgiau paauglystej, paskuo dar kol dukra mazute visai buvo. Irgi ziuredavau kokias laidas, filmus, dabar tai podkastu visokii prikepta, tik rinktis. Gal ka idomaus esi atradus? Jei klausai.
Siryt atradau virbalus, reiks eit siulu, zadejau MB kepure numegzt. smile.gif
Paskutiniu metu klausiausi sito http://tilvikas.lt/lizdas/ gana kasdienes aktualios temos, glaustai aiskiai ir idomiai.
Dar atradau https://siuolaikinia...ai.podbean.com/ bet kol kas tik viena isklausiau.
Ir susimasciau, kad vis daugiau vyrai lenda is socialinio seselio, aklumo, ir tas yra labai gerai. Moterim kiek visko yra, nuo kriziu centru iki visokiu prabangiu savipagalbos kursu, o vyram kas? Kol kas labai mazai,bet kuriasi. Tas dziugu, kad atsiranda norinciu geriau suprast emocine savo pasaulio dali ir tuo paciu kitu, kokybiskiau samoningiau gyventi.

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 10 29, 14:47)
O, Mylimuke, ačiū už podcastus! Aš kažkaip su jais dar nesu gerai susipažinusi, pirmieji žingsniai smile.gif Paklausysiu! Mano klausomos laidos yra iš Laisvės TV, Žinių Radijo (A. Perednio laidos, apžvalgos įvykių, pokalbiai su įvairiais žmonėmis ir įvairiom temom) ir LRT radijo (kasdienybės kultūra, paskaitos būna įdomiom temom, psichologių pokalbiai). Kaip tik dbr žiūriu ką čia į kelionę į telefą įsikelti paklausyti, kad būtų.
Sutinku dėl to, kad vyrai dar tik pradeda atrasti tam tikrus dalykus. Esu buvusi vyrų krizių centre gėlių gatvėje, Vilniuje smile.gif Draugas toks pasikvietė, gal vienas nenorėjo eiti. Ten G. Navaitis dirbo tada.

As irgi tik neseniai podkastus atradau (bandau eit su technologijom biggrin.gif), labai gerai virtuvej klausytis ar siaip ka darant, kai rankos ir akys uzimtos.
Ir kaip tam vyru kriziu centre? Buvai kokiam grupiniam pokalby ar siaip? Idomu, kokie skirtumai nuo moteru smile.gif
Vakar buvau paskaitoj apie empatija, ten kazkoks visas paskaitu ciklas bus kelis men. I "Vasaros 5" teko eit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 13:39)
tema buvo apie dieva, dievus, ji is esmes pati jau ezoterine  biggrin.gif

noretum ar ne? ivaryti man kokius kompleksus, nepasitikejima savim, saves nuvertinima, ir ka is to laimetum? pasijustum geriau? cia taip elgiasi pozityvus zmones ?  bigsmile.gif

ir vel niekas, visi, neina tau be tu zodziu bendrauti, kiek nariu aplklausei cia ir kiek tau dave igaliojimus uz jas rasyti? tu savim taip nepasitiki, kad vien rasyti nuo saves, tau neatrodo pakankama?

ji tą ir daro, tuo čia tik ir užsiima. Kada jinai pasidžiaugė, kad tu patenkinta Airijoje, kad su vyru susitvarkė reikalai? Ji gi vis bando ir bando tave įvaryti atgal į tuos metus, kai tau buvo sunkesnis laikas. Vis tampo ir tampo tas žinutes, vis primena ir primena.
Prie manęs nebežinojo kaip prisipysti, tai įsikando bet ką. Užkliuvo net šuo, uošvis.
Kai gavo savo psichus atgal ir jos praeitis pakapstyta buvo, patapo iš karto karaliene su smaragdais ir pilimi bei geriausiu vyru biggrin.gif vietoje to, kad nusiramintų, susigėstų ir susitupėtų, tai dar daugiau pasiuto, dar daugiau loja kas dieną. Būna visokių. Matomai psiche gimė, psiche mirs.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 13:39)

niekas, visi

Tu reikalinga tik montevertei cia forume, nes anai nuo inkstimo visai lupa atvepo. O dviese jum inkst smagiau.
Tu dvieju karts nuo karto besivaidenanciu nicu( kur nediskutuoja, nieko neraso, tik islenda parasyti kad lutuke gera) neimant, tu visus cia uzknisai.
O galutinis atsislykstejimas tavo dviveidiskumui buvo, kai given cia apie savo sugulova parase. Tavo tas draskymasis, nors cia mylimukei pastoviai kisi kad ji su vyrioku gyvena. Tfu, slyksti isverstaskure.
Todel ir neturi realybej nei draugu, nei pazistamu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 13:56)
Kada jinai pasidžiaugė, kad tu patenkinta Airijoje, kad su vyru susitvarkė reikalai?

O kam idomi kazkokia gluse, kuri gyvena Airijoj ir pastoviai, sistemingai pyla suda ant Lietuvos, neva Lietuva kalta kad jos vyras gert pradejo, nors pasirodo kad vyras i barelius lakste nes namuose jam smegenis lese ir negaudavo sekso pikantisku dalykeliu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 14:58)
Tu reikalinga tik montevertei cia forume, nes anai nuo inkstimo visai lupa atvepo. O dviese jum inkst smagiau.
Tu dvieju karts nuo karto besivaidenanciu nicu( kur nediskutuoja, nieko neraso, tik islenda parasyti kad lutuke gera) neimant, tu visus cia uzknisai.
O galutinis atsislykstejimas tavo dviveidiskumui buvo, kai given cia apie savo sugulova parase. Tavo tas draskymasis, nors cia mylimukei pastoviai kisi kad ji su vyrioku gyvena. Tfu, slyksti isverstaskure.
Todel ir neturi realybej nei draugu, nei pazistamu.

tu manai vienu meslu pridengsi savo kitus meslus?

NUO SAVES SNEKETI NESUGEBI?JOS TAVE IGALIOJO? kazkam is vis idomus tavo sitie paistalai, paciai Mylimukei pvz, ar dar kazkam, ka cia vis daznai ale bandai uzstoti nuo tariamu mano persekiojimu, kuriuos irgi susifantazuoji? lotuliukas.gif ar jom to reikia, jos taves to prase?ar cia tik taip pasijauti gyevnime svarbi ir reiksminga, kai remiesi KITU NUOMONEM?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 29, 13:55)

Vakar buvau paskaitoj apie empatija, ten kazkoks visas paskaitu ciklas bus kelis men.

Nenori montevertes pakviest?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 14:03)
O kam idomi kazkokia gluse, kuri gyvena Airijoj ir pastoviai, sistemingai pyla suda ant Lietuvos, neva Lietuva kalta kad jos vyras gert pradejo, nors pasirodo kad vyras i barelius lakste nes namuose jam smegenis lese ir negaudavo sekso pikantisku dalykeliu.

tau įdomi, nes tu ir esi glušė. Ką tik parašei, kad neįdomi tau jinai, bet kas dieną apie ją rašai.
Išsivalyk galvą, psichine
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:04)

NUO SAVES SNEKETI NESUGEBI?

Eik nx, gluse.
Taip gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:04)
Nenori montevertes pakviest?

O tu nenoretum nueiti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 15:06)
Eik nx, gluse.
Taip gerai? biggrin.gif

ir vel nuostabi pozityvi zinute, cia matyt taip tavo tom draugem nuo kuriu vardo senki atoro.
man asmeniskai geda butu jie tu nuo mano vardo kazkam kazka rasytum, nezinau kaip jos tave pakencia
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 29, 14:06)
O tu nenoretum nueiti? bigsmile.gif

va va
ir apskritai, žmonės mokosi to, ko jiems trūksta, ko jie nemoka. Mylimukė čia puikiai atsiskleidė, net pati nepajautė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 14:05)
tau įdomi, nes tu ir esi glušė. Ką tik parašei, kad neįdomi tau jinai, bet kas dieną apie ją rašai.
Išsivalyk galvą, psichine

Bezdzionele uzsiduchinai visai biggrin.gif .
Atsakyti