Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 14:46)
Plysauk tada, kai tavo jogine meditacija bus itraukta i olimpines zaidynes, sportinyke mirksiukas.gif .

Idomu, kokie butu vertinimo kriterijai, jeigu itrauktu bigsmile.gif
Vyrams pvz galetu duoti sidabro medali uz tai, kad plugo formoj burna pasiekia savo b...., o jeigu pasidaro iki galo, net ir visa auksa bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 04, 14:00)
Ką čia nusišneki

Cia klausimas ar teiginys? lotuliukas.gif
Tiesa akis bado?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 14:07)
Idomu, kokie butu vertinimo kriterijai, jeigu itrauktu  bigsmile.gif
Vyrams pvz galetu duoti sidabro medali uz tai, kad plugo formoj burna pasiekia savo b...., o jeigu pasidaro iki galo, net ir visa auksa  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tavo labai zemos vibracijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 14:50)
tikrai ne, tik pas kitas matosi zinios ir is kitu sriciu ir nei viena, kad ir taisyklingai rasanti. nepuola raudonai klaidu taisyti, suaugsiu zmoniu forume, uz dyka lotuliukas.gif profesine liga?
o kas tai yra sava kalba? jus bent girdejusios apie tarmes esat? nuo kada bendrine kalba yra sava kalba? jus tokios negyvos, kad nei kalbos savos neturit snekat kazkokia dirbtinai sukurta kalba?

Tu nekalbi tarmiskai. Tu darai pradinuku lygio klaidas. Inteligente tu musu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 15:09)
tavo labai zemos vibracijos  unsure.gif

Ne zemesnes nei tavo proto vibracijos. 4u.gif biggrin.gif
Visiskai juoku nesupranti. Sausa esi kaip dziovinta bulka. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 lapkričio 2019 - 14:19
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 14:07)
Idomu, kokie butu vertinimo kriterijai, jeigu itrauktu  bigsmile.gif
Vyrams pvz galetu duoti sidabro medali uz tai, kad plugo formoj burna pasiekia savo b...., o jeigu pasidaro iki galo, net ir visa auksa  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

isimk vyrui apatini sonkauli ir laisvai pasieks. Gal rimtai tokie dalykai ne visai i tema?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 14:19)
Tu nekalbi tarmiskai. Tu darai pradinuku lygio klaidas. Inteligente tu musu. biggrin.gif
Papildyta:

Ne zemesnes nei tavo proto vibracijos. 4u.gif  biggrin.gif
Visiskai juoku nesupranti. Sausa esi kaip dziovinta bulka.  unsure.gif

Tu mane girdejai kalbant? blink.gif ir is vis prie ko cia vel as? paklausiau klausimo, kas tai yra musu kalba, kuria reikia gerbti? ka tu gerbi?
Dekui dekui, tikrai nesijauciu inteligente... mirksiukas.gif bet is sono matyt geriau matosi lotuliukas.gif

Prie ko cia vel protas? tai tame ir esme, kad juokai, kalbos vis apie anus galus...tai ir vadinasi zemos vibracijos sielos, ne proto...tau ziuriu protas kazkokia skaudi tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 lapkričio 2019 - 14:36
Mano buves mane dukart i savaite ismankstindavo taip, kad po to tris dienas laiptais nepalipdavau rolleyes.gif
Reikia eit i sporto kluba meiluzio ieskot, kaip burba siulo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 15:32)
Tu mane girdejai kalbant? blink.gif ir is vis prie ko cia vel as? paklausiau klausimo, kas tai yra musu kalba, kuria reikia gerbti? ka tu gerbi?
Dekui dekui, tikrai nesijauciu inteligente... mirksiukas.gif bet is sono matyt geriau matosi lotuliukas.gif

Prie ko cia vel protas? tai tame ir esme, kad juokai, kalbos vis apie anus galus...tai ir vadinasi zemos vibracijos sielos, ne proto...tau ziuriu protas kazkokia skaudi tema...

Sakyciau, kad tau skaudi, nes butent tu kiekvienam poste apeliuoji i svetimus protus ir ju gebejimus. Tai tik pastabejimas is sono mirksiukas.gif
Nesunku suprast, kad kai zmogus nuolat baksnoja i kitu protus, tai jam paciam bedeles ten. Ta patvirtina ir kartkartem tavo deklarqcijos garsios, kokia tu protinga. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 lapkričio 2019 - 14:44
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 14:41)
Sakyciau, kad tau skaudi, nes butent tu kiekvienam poste apeliuoji i svetimus protus ir ju gebejimus. Tai tik pastabejimas is sono  mirksiukas.gif

Nesunku suprast, kad kai zmogus nuolat baksnoja i kitu protus, tai jam paciam bedeles ten. Ta patvirtina ir kartkartem tavo deklarqcijos garsios, kokia tu protinga. biggrin.gif

Tikrai labai skaudi, galvoju vaje vaje, kiek buku zmoniu, net sirdi suskauda kartais, liudna...

man patinka labia kaip jus su cambalaia viska matot ir i girdit lotuliukas.gif pagirsiu su vaizduote ir fanatazija jums problemu tikria nera lotuliukas.gif

jyni taip rasot vienodai su cambala net sumaisiau jus, turtingos busit lotuliukas.gif

blm reikia eiti dirbti siek tiek intencyviau, o kaip tingisi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 lapkričio 2019 - 14:57
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 14:56)
Tikrai labai skaudi, galvoju vaje vaje, kiek buku zmoniu, net sirdi suskauda kartais, liudna...

tikrai? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip su tuo glusa terminu vos ne kiekvienoje tavo zinuteje?  bigsmile.gif

man patinka labia kaip jus su Mylimuke cia viska matot ir i girdit lotuliukas.gif pagirsiu su vaizduote ir fanatazija jums problemu tikria nera lotuliukas.gif

blm reikia eiti dirbti siek tiek  intencyviau, o kaip tingisi  unsure.gif

INTESYVU INTENSYVU INTENSYVUMAS INTENSYVI INTENSYVUMAS INTENSYVIAU INTENSYVUMAS
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 11 04, 14:37)
Mano buves mane dukart i savaite ismankstindavo taip, kad po to tris dienas laiptais nepalipdavau  rolleyes.gif
Reikia eit i sporto kluba meiluzio ieskot, kaip burba siulo  ax.gif

matyt nelabai ir reikia, kad dar tik svarstai, nu tipo suvalgyti dar antra pyrageli ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 15:56)
man patinka labia kaip jus su cambalaia viska matot ir i girdit lotuliukas.gif pagirsiu su vaizduote ir fanatazija jums problemu tikria nera lotuliukas.gif

jyni taip rasot vienodai su cambala net sumaisiau jus, turtingos busit lotuliukas.gif

blm reikia eiti dirbti siek tiek  intencyviau, o kaip tingisi  unsure.gif

Man tai zinok visai neskauda sirdies del tavo bukumo. Karma matyt tavo tokia, nieko nepakeisi. Pasistenk siek tiek intenCyviau ir kitam gyvenime busi protingesne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 15:19)
Man tai zinok visai neskauda sirdies del tavo bukumo. Karma matyt tavo tokia, nieko nepakeisi. Pasistenk siek tiek intenCyviau ir kitam gyvenime busi protingesne.  biggrin.gif

Matai tu vis ta prota kisi, kai as i ji visai neapeliuoju, pasiziurek lietuvininke bukas zodzio prasme, jei sunku susigaudyti. Tame ir esme, kad su protu jums viskas gerai, nu jums iskyrus gal cambalai siek tiek slubuoja, bet siaip normoj tas jus protas, nekompleksuok taip.
O va bukos esat kai kurios, labai bukos...
vis demonstuorjat su Montekrista tas gramitikos zinias, ai dar pamirsau lovos zinias, nu va kaip ir viskas .....
Atsakyti