Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 16:04)
Kai gauni savo adresu "meilius" zodzius, del kuriu pusdieni ardaisi, tai prisimink, ka rasei dabar. Mes irgi atitinkamai bendraujam su atitinkamu zmogum-tavim  mirksiukas.gif

bukim biedni, bet teisingi, Lutuke gana ilgai rasydavo be ''graziu'' zodeliu, kokiais pastoviai kreipiamasi i ja. Kazkodel niekam tai neuzkliudavo. Dvigubi standartai hmm.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 04, 16:26)
</p><p></p><p>O kalbant apie gerus filmus as labai rekomenduoju <span><em>Three Billboards</em> Outside Ebbing, Missouri.  </span>
</p>

patiko ir man sis, bet senokas jau.

QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 17:47)
Man patinka pastatyti remiantis tikrais faktais.

Ziurejote 'Official secrets'? Nezinant tikros istorijos man ziurejosi neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 11 04, 23:59)
bukim biedni, bet teisingi, Lutuke gana ilgai rasydavo be ''graziu'' zodeliu, kokiais pastoviai kreipiamasi i ja. Kazkodel niekam tai neuzkliudavo. Dvigubi standartai  hmm.gif

Ardesi dar ubuntes vardu, jau keli metai pries.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 23:05)
Ardesi dar ubuntes vardu, jau keli metai pries.

Tai kad ne...
Dabar ismoko.
Atsakyti

bukim biedni, bet teisingi, Lutuke gana ilgai rasydavo be ''graziu'' zodeliu, kokiais pastoviai kreipiamasi i ja. 

Lutuke nuo pat pradziu i pasnekovus kreipdavosi kaip i paskutinius kvailius. Be graziu zodeliu, bet su visokiais “Nezinau kaip tu sugebi dirbti, kai taip nieko nesupranti”. Iskaitant ir tas nares, kurios su ja normaliai snekedavo.

Ir beje, buvo nariu, kurios parasydavo ir del Lutukes oponenciu zodyno. Tik cia ne vaiku darzelis i kampa nieko nepasodinsi. Ir matant kaip Lutuke bendrauja, manau daugumai praeina noras ja uzstoti.

As kazkada esu rasius, kad nereikia sneket apie jos tevus, kai pirma karta plepalu temoje viena nare stipriai issisoko. Po kiek laiko diskutavom apie seima, netradicine orientacija ir Lutuke eme deti kazkokiu paichiskai nesveiku zmoniu istorijas ir rasyti, kad cia mano svajoniu seima. Vien del to, kad musu nuomones stipriai skyresi

Taigi, kaip sauksi, taip atsilieps. 

Atsakyti

Aš mėgstu siaubo filmus, įtempto siužeto,apie maniakus ir tt.

As irgi. Kokie geriausi?

Is siaubiaku man turbut “Svytejimas”. Trileris jau cia minetas “Avineliu tylejimas”. 

Atsakyti

aš anksčiau mėgau siaubo, kol dar buvo gerų, bet vėliau ėmė kartotis labai siužetai arba siaubas sklido iš kažkokių ten vabaliukų ar žiurkių ar pan. Nu nesąmonė man kažkokia tada. Dabar labai patinka visokie išgyvenimo saloje, arktyje, kalnuose ar šiaip katastrofiniai. Praktiškai visi geri pagal tikrus įvykius. Aišku, kad geros komedijos patinka. Iš senų laikų, apie karus, imperatorius visokius ar pan. Taip pat labai patinka tokie kitokie filmai, apie kokį nors keistuolį ir pan., kurie daugiau tokie psichologiniai.

Dauguma siaubo filmu yra piguva. Paziuri ir pamirsti. Ir tas pats atsibodes scenarijus apie sena nama. Dabar tikrai be Svytejimo jokio gero nepamenu.  :hmm: 

Filmai apie keistus zmones alia Forest Gump?

Apie katastrofas man labai patinka, bet dokumentiniai. Idomu kaip zmones, ypac ataskingi pvz pilotai reaguoja. Ir dar idomesne technine puse - kodel ivyko katastrofa, kokios prevencines priemones, proceduros, kokiu budu iesko priezasciu, kai nuolauzos issitaske placiai ir pan.  :) 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 05, 00:13)
Tai kad ne...
Dabar ismoko.

Sani budama buvo dar normali. Bet ubunte jau nebe. As cia ne pirmi metai, atsimenu kas kaip. Sudarke ja is vidaus jos isgyvenimai, o ne forumas. Na nebent ji tokia bestubure, kad ja forumas taip smarkiai veikia? Nors gi teigia priesingai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 23:45)
Sani budama buvo dar normali. Bet ubunte jau nebe. As cia ne pirmi metai, atsimenu kas kaip. Sudarke ja is vidaus jos isgyvenimai, o ne forumas. Na nebent ji tokia bestubure, kad ja forumas taip smarkiai veikia? Nors gi teigia priesingai.

na jo... sensta moterys, nukvanka. Hormonu negeria, tai ko daugiau tiketis
Atsakyti

Sani budama pliekesi vienoje temoje su n nariu. 

Atsakyti
Dekui visom uz demesi mano kukliam asmeniui. Tik as esu kokia esu, kokia buvau, tokia. Kas nori, kaip matau mane supranta, kas nenori nesupranta ir nesupras, projektuoja savo baimes ir savo vidaus babauzius i mane.
Issakau jau senai tas pacias mintis, vadovaujuosi tomis paciomis vertybemis, o kad pavartoju kazkokius kitus zodzius, tai tik atitinkamai pagal jusu, kai kuriu atitinkamas kalbas, kaip pastebeta teisingai, ne is karto, tik paparsciausiai, be jokio pykcio, elementariai , manau, jei zmones megsta toki bendravima su kitais, tikriausiai jiems jis patiks ir su savim. Ir nereikia ieskoti kvailiuku, su apsimestiniu pukuotumu ir baltumu. Nera cia nei vienos nei baltos , nei pukuotos, o negrazus kreipiniai - tai maziausias blogis, kuris cia issakomas.
Suprantu, kai kuriom labai noretusi mane padaryti priekvaise, blogiete ar dar kazkuom, bent savo galvose, nes tada ir mano issakytos mintys ne taip gasdintu. biggrin.gif Gaila ir gyvenime panasiai ne daug atviru, saziningu, drasiu zmoniu, bet ka padarysi, yra kaip yra, matyt visko gyvenime reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 lapkričio 2019 - 01:14
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 21:06)
Mes tai sestadieni su vyru buvom kartu isvyke, kai kur.

Į parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 05, 00:21)
Sani budama pliekesi vienoje temoje su n nariu. </p>

Taip. Paplepejimuose jau tada visus vadino iskrypeliais, kvailiais. Po to ir dingo is savo * Sani* nico.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 01:10)

Suprantu, kai kuriom labai noretusi mane padaryti priekvaise,

Bet tu tokia ir esi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 21:06)

Mes tai sestadieni su vyru buvom kartu isvyke, kai kur.

Aa. Po mano klausimo tik po keliu valandu tau dasuto parasyt neva buvot " kartu isvyke" biggrin.gif .
Atsakyti