Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

[quote=cambala,2019 11 14, 10:55]
O tu isleidai? Neikaip negali suaugusio berno nuo papo atsijunkyt, todel kuri pasakeles kaip vis tris metus stoja ir stoja, net va perprotingas jau, metus neva prasoko, nors net nezinojai kaip jo baigiamas darbas vadinasi. biggrin.gif
[/quote
Mano vaikas neprašo išmaldos is organizaciju (kaip tavo), mes patys dar išgalim sumoketi uz vaiko mokslus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 lapkričio 2019 - 09:59
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 09:53)
Ji lygina savo nusususio Vilniaus turgelius su Anglija kulturos dalimi  biggrin.gif  At tu bent esi macius carboot sale'us?
Kaimas kryžkelėj  biggrin.gif  Manau nelabai ka turwtum parduoti,  nebent savo laboratorinius smaragdus uz kelis svarus

Aik aik, ne is gero gyvenimo puodynes surudyjusias pardavineji. Juk maciau fotkej tavo koridoriaus senus, nuplysusius tapetus, kai gyreis kad sunui paltuka nupirkot. Ar ten pas jus visi taip uk pasiturintys gyvena? Gal tai irgi Anglijos kulturos dalis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 10:59)

Mano vaikas neprašo išmaldos is organizaciju (kaip tavo),  mes patys dar išgalim sumoketi uz vaiko mokslus.  mirksiukas.gif

Bet jis nera toks protingas, kad gautu nemokama vieta prestiziniam universitete? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 09:59)
O sunui patele jau suradai? Prazus gi, kai nutrauksi nuo savo papo ir jokio pakaitalo netures 🤷‍♀️

cambalinės bazaru jau kalbi, degraduoji namuose, mieloji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 10:59)
O sunui patele jau suradai? Prazus gi, kai nutrauksi nuo savo papo ir jokio pakaitalo netures 🤷‍♀️

Matai - tavo visos mintys tik apie birbinimasi. Neisivaizduoju kokias vertybes idejai i savo mergaites galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 lapkričio 2019 - 10:02
[quote=-burbanti-,2019 11 14, 09:59]
[quote=cambala,2019 11 14, 10:55]
O tu isleidai? Neikaip negali suaugusio berno nuo papo atsijunkyt, todel kuri pasakeles kaip vis tris metus stoja ir stoja, net va perprotingas jau, metus neva prasoko, nors net nezinojai kaip jo baigiamas darbas vadinasi. biggrin.gif
[/quote
Mano vaikas neprašo išmaldos is organizaciju (kaip tavo), mes patys dar išgalim sumoketi uz vaiko mokslus. mirksiukas.gif
[/quote]
Taigi rasei kad nemokamai studijuoja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 09:56)
Ji geresnis specas uz tave,  o tu,  kaip visada,  jai to pavydi.
Papildyta:

Neguosk savęs. Taip nera,  kaip tu noretum kad butu.

Kas ta ji?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 11:01)
Taigi rasei kad nemokamai studijuoja biggrin.gif .

Tu gi rasei vakar apie tai, ne aš biggrin.gif

Visai is proto moteris išsikraudtė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 14, 11:02)
Kas ta ji?

Nu jau tikrai ne tu, lakstydama is darbo i darba kas keli metai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 10:56)
Ji geresnis specas uz tave,  o tu,  kaip visada,  jai to pavydi.
Papildyta:

Neguosk savęs. Taip nera,  kaip tu noretum kad butu.

O kam man save guosti? As tik 2 skirtingas darbovietes turejau, darbu kaitos klausimas man neaktualus mirksiukas.gif ir visi buvo pagal specialybe, neteko tuliku valyt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 09:59)

Su tokiu auklejimu jos sunus bus senbernis. Gi burba 18 metu berna i gimtadieni draugo nuvezdavo ir parvezdavo, skrido is paskos vaiko klases ekskursijos... Perdetas rupestis uzaugina mamyciuka, kuriems tada nesiseka su moterimis. Gi vos tik kas - begs pas maaamaaa.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 10:04)
Tu gi rasei vakar apie tai,  ne aš  biggrin.gif

Kada tu cia kurei pasakele apie tai, kad jis perprotingas ir gali sita kursa praleist- as taves paklausiau ar mokamai. Tu parasei kad ne.
Matai kad viskas yra niekinis ka tu rasai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 11:00)
Bet jis nera toks protingas, kad gautu nemokama vieta prestiziniam universitete?  unsure.gif

Buciau labai nelaiminga, jei jis butu freakas moksliukas. Ačiū Die turi proto studijuoti tokia specialybe, kur ne kiekvienam po zubam (kaip rusai sako) is sugebeti studijuoti du kursus iš karto. Daugiau nieko ir nereikia.
Nezinau kaip Lietuvoje, o grantus Anglijoje duodami dar ir atsizvelgus i tevu finanCus.

Bet as manau cia bus kalba be pabaigos, nes viena yra gyventi Lietuvoje, kita - uzsienyje. Visada bus nesusipratimo, nes gyvenam skirtinguose pasauliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 lapkričio 2019 - 10:11
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 10:07)
Su tokiu auklejimu jos sunus bus senbernis. Gi burba 18 metu berna i gimtadieni draugo nuvezdavo ir parvezdavo, skrido is paskos vaiko klases ekskursijos... Perdetas rupestis uzaugina mamyciuka, kuriems tada nesiseka su moterimis. Gi vos tik kas - begs pas maaamaaa.

seniai čia raudojai, kad niekas nepadeda, vienai viskas? geras sūnus būtų padėjęs mamai. Kaimynystėje moteris invalidė viena sūnų augino, tai tas sūnus nuo vaikystės pagalba jai buvo, viską išmoko, viską padarydavo. Dabar žmonai geras vyras, žmona išsišiepus vaikšto.
Atsakyti