palauk palauk kam cia aktuali ta tema???
palauk palauk kam cia aktuali ta tema???
</p></div></blockquote><p>Tai Erasmus vaziuoja ir tie, kurie negauna stipendijas pragyvenimui. Cia tais atvejais, kai studentas neturi pakankamai geru balu. Pinigu tevai duoda, bet Erasmus esme, kad tai oficiali univeru sutartis leidzianti studentui trumpam pastudijuoti kitur. Be Erasmus, tau niekas neleistu pyst ir isvaryt 6 menesiams i kita unika.
</p><p>Jei tau geda pinigus imti, sunus vistiek ta programa galetu naudotis, tik stipendijos negautu.
</p>
Cia yra beprasmusja kazka aiskint. Juk dabar iki nukritimo varys savo nesamones, nei prisipazins, kad apsikvailino.
taip ir yra bet lietuviai gi apsukrus
ji vis tiek nesuprata, kas jai sakoma
kodel uzsimanys zmogus istojes ten kur nori ir turintis geriausias salygas, vaziuoti i prasciau?
Kodel butinai prasciau? Nu kodel jus snekate tema, kuria nieko neraukiate?
Sarasas univeru, saliu kur galima ir is LT vaziuoti - begalinis. Tikrai neatsirastu nei vienos salies, kur noretusi pagyventi? Nei vieno uniko, destytojo, laboratorijos, kur dirba vienas-du srities genijai? Nu trys?
Siaip kiek grupioku vaziavo, tai ju tikslas nebuvo pabegti is LT ar dar kazka. Vieniems kita salis buvo idomi, kitiems tiesiog pakeliauti, tretiems - konkreti istaiga. Taigi jauni zmones, smalsus, nepriklausomi. Tu cia sneki kaip apie savo emigracija "Mus isvaaare"
Siaip LT pilna uzsienieciu, kurie atvaizuoja per Erasmus. Pagal jusu logika, tai gaunasi, kad jie labai norejo LT studijuoti, bet negalejo, tai bent jau per Erasmus is biedystes apsilankys. Zmones tiesiog naudojasi proga. Bernai gal del graziu lietuviu vaziuoja ir tiek.
Man pvz apie jus - bobai ir diedui virs 40, nk per gyvenima neuzdirbot, vaikai per nuomojamus bustus keliauja.
Bet aš suprantu, jog nuomonė jūsų, jog čia tik vargšams išmalda yra labai stipri ir net nebandysiu įtikinti kitaip
kokiu tikslu?k ata galimybe jam duos? ten geresnis ar prastesnis universitetas?
Papildyta:
Bet aš suprantu, jog nuomonė jūsų, jog čia tik vargšams išmalda yra labai stipri ir net nebandysiu įtikinti kitaip
klaba ejo butent apie studentus
Papildyta:
Koks tavo reikalas, glusa issigimele?
nu va prisiminei visgi, ka resei cia virs metu ar ne, kam dar tiek aktualu kitu turtai, jei nepaciai, tai pagal tavo isvada, tu kas?
man negeda,kad as nesu baisiai trutinga ir nereikia del to meluoti ir apsimesti kuom nesu.
Per kavos pertraukytę viską suskaičiau.
Ką vartojate,merginos?
Isvaziuos vienam semestrui. Grizes apsigins bakalaura ir bakalaura tures savo Luetuvos univero.
Ar jau dasuto nors kiek?
Siaip pastebejau tau labai aktuali pinigu tema - pasiturintys/ nepasiturintys. Matomai labai nepasiturintys esat, kad vis pabrezi tai.
Tai gi tu sakaisi tokia bagota esi, o naudojates visomis galimybemis nieko nemoketi. Tau negėda?
Papildyta:
Taip...liwtuviskas mentalitetas ir Afrikoje liwtuviškas.
man negeda,kad as nesu baisiai trutinga ir nereikia del to meluoti ir apsimesti kuom nesu.
Tai aisku tu nepasiturinti, nes liemeneles is lidlo perki ir keliaujat kaip sunys is busto i busta, kai jus bet kada ismesti gali.
Kaip nemeluoji? O tavo aukstieji trys, kur ne sakinio suregzt nemoki? O oraliniai? Ar jau atlieki susuraukus?