Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 13:43)
taip, vėl neseniai truputį susikibom, nes vėl norėjo ciucių permaitint biggrin.gif
nuoskaudą tai tu nuo savęs čia pripaišei, iš savo gyvenimo biggrin.gif aš tik rašiau, kad vaikystėje daugiau kažkiek laiko su tete praleidau ir tiek. Gal tada daugiau tetę ir mylėjau, o be to ir Edipo kompleksas veikia, jei tu tokį iš viso pažįsti, neučka biggrin.gif Bet tai vėliau tik su mama viskas. Apie visus bernų reikalus tik su mama pliotkai ir pan., nepasakosiu gi tečiui biggrin.gif

Na jo, kai cia gyreis, kad nuo 12 metu su bernais pradejai lakstyt, tai negi tevas tave vestu pas gine valymui. Tada jau su mama ejai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 13:45)
Na jo, kai cia gyreis, kad nuo 12 metu su bernais pradejai lakstyt, tai negi tevas tave vestu pas gine valymui. Tada jau su mama ejai.

kad aš pas ginę net nebuvus biggrin.gif neturiu poreikio, ne man gi endometriozė ar kitos mot. ligos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 13:38)
o prie ko cia oraliniai nesupratau, nei ka snekejau apei juos, nei snekesiu.

Tai kad snekejai - sakei tau nepriimtini tie pikantiski dalykeliai, kuriu vyras praso. Del to jis indu ir grindu neplaudavo.
Tai ar issprendet problema? Darai jau?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 13:46)
kad aš pas ginę net nebuvus biggrin.gif neturiu poreikio, ne man gi endometriozė ar kitos mot. ligos biggrin.gif

O nevaisingumas is kur pas tave? Negalima jaunoms mergaitems abortu darytis.
Atsakyti
Nieko nezinau apie endometrioze ačiū Die, bet is ginės pasakojimu zinau (kai paklausiau o kas tai yra uzdegimas, nes drauges skundziasi daznais uzdegimais) kad istekeje moterys turi uzdegimus putkose, kai ju vyrai arba labai nešvarūs, arba eina per bobas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 13:50)
Tai kad snekejai - sakei tau nepriimtini tie pikantiski dalykeliai, kuriu vyras praso. Del to jis indu ir grindu neplaudavo.
Tai ar issprendet problema? Darai jau?
Papildyta:

O nevaisingumas is kur pas tave? Negalima jaunoms mergaitems abortu darytis.

o kas man jį ištyrė? glušė propiesorė cambalienė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 13:44)
biggrin.gif  biggrin.gif pas mane vieni pusbroliai ,  as isvis puskiu neturiu  biggrin.gif

Oi miglèlė  biggrin.gif  tau tik vainikus ir daryri geliu kioskelyje,  jeibogu

Nu pusbroliai. O ka ne gimines?
O sesuo ka?
Vnz skrega esi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 13:50)
Nieko nezinau apie endometrioze ačiū Die,  bet is ginės pasakojimu zinau (kai paklausiau o kas tai yra uzdegimas,  nes drauges skundziasi daznais uzdegimais)  kad istekeje moterys turi uzdegimus putkose,  kai ju vyrai arba labai nešvarūs,  arba eina per bobas.

ir vėl apie cambsę. Tuoj cambsė žvaigžde pataps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 13:43)
Tu neistekejusi. Baik inkst.

o tau labai svarbu,kad zmones butu susizenyja, kad tai nuolat visiem baksnoji ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 13:50)
o kas man jį ištyrė? glušė propiesorė cambalienė? biggrin.gif

O kam taip pasiaiskini i viska? biggrin.gif
Reiskia tiesa.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 13:03)
Koks tavo reikalas, glusa issigimele? biggrin.gif

nu va nervai agresija sukilo, nes jei atsakytum i tuos klausimus ir butu viskas kaip ant delno ar ne? 4u.gif sia nesinervik taip biednumas, ne yda, bet va melavimas jau nuodeme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 14:51)
Nu pusbroliai. O ka ne gimines?
O sesuo ka?
Vnz skrega esi.

Nukreipti temą nori nuo savo trukumu? Tai kaip ten su tuo jusu mieeeersu? Kelintu ans metu? biggrin.gif
Turbut isedi i ji ir, atsidarius langeli, aukstai iskelus galva vaziyoji? biggrin.gif

negaliu negaliu biggrin.gif tuoj apsimysiu, nes isivaizduoju cambala uz vairo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 lapkričio 2019 - 13:55
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 13:51)
o tau labai svarbu,kad zmones butu susizenyja, kad tai nuolat visiem baksnoji ?  bigsmile.gif

O koks tavo reikalas, glusa issigimele? biggrin.gif
Atsakyti