Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 14:14)
Tai aisku, kai esi baisiai baisi, tai tau svarbu kad niekas taves nepamatytu.

gražuola, visą paauglystę dėl grožio praverkusi, kelk čia savo foto, tu gi savo privatumo nesaugai.
Aaaa, tu gi vargšė nemoki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 14:10)
Tau geriau zinoti, jei tokius "darbus" dirbusi biggrin.gif as siap tokiu uzsiemimu darbais nevadinu.
Bet kad ziuriu tau opi problema oralinis  unsure.gif negavus gyvenime? nejauti, kad tu rasai tik apie vyrus, net neprisileidi minties, kad ir moteris gali eiti i kaire, kad vyras nepadaro, ko nori, issikirti galu gale galli zinok, gal i zmogu atvirstum, gal gero sekso nemacius?. mirksiukas.gif

Kas kad tu nevadini? Olandijoj tai legalus darbas, mokesciai mokami.
Ir tavo vyras oralinio pas jas ejo
Uz pinigus. Reiskias darbas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 14:17)
Ji gyvena savo susikurtame pasaukelyje....kad neišprotėtų.

bet tas nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 14:12)
Klausimas -  kodel TU nemiegojai kambaryje su savo motina? Tu ką- visai nesveika brestanti paaugli patalpinti su nupušusia daržove?

Pamenu turejau klasioka, kur gyveno su tevais 1 k bute ir dar senelis serantis ir tai zmones seneli virtuveje ikurdino, tokia didesnio tipo pas juos buvo, jis pats balkone ikurdintas, zinoma ten buvo viskas apkalta ir irengta kaip kambaryje, ne kazin kas, bet bent atskirai visi, ir tai tarybinias laikais, kai to buto didesnio negausi taip lengvai ir ne is dideliu turtu taip gyveno zmones..
Suprantu dar mazas vaikas ir sveika mociute, o taip niekaip nesuprantu, biednyste ir durnumas viename...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 14:18)

ihm, tai iš čia tavo vyriokas turtus sunešė? gabus jis? daug per dieną aptarnauja?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 14:16)
a pameni ty, vied'ma, kaip man grasinai, kad man man po Kalėdų iš karto bus šakės? Nu kaip matai, tuoj jau naujos Kalėdos biggrin.gif O ar pameni kaip aš tau eiliuką rašiau ape gūdų rudenį ir kad smuksi? Tu ir smukai tongue.gif

Bet gi kelis kartus siais metais jau tavo sugyventinis buvo isejes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 14:20)
Bet gi kelis kartus siais metais  jau tavo sugyventinis buvo isejes.

tu ne apie jį grasinaisi. Pagal tave aš jau mirus turėjau būti arba kokioj 4 stadijoj
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 14:18)

dirbai? biggrin.gif taip kaip su tavo orlainiu, esi patyrusi? bigsmile.gif ar vaziavai i Olandija patirciu pasisemti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 14:17)
Ji gyvena savo susikurtame pasaulelyje....kad neišprotėtų.

geriau jau atsistotu i akistata su savo problemom ir jas isprestu, o tai tikrai isprotes...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 14:21)
tu ne apie jį grasinaisi. Pagal tave aš jau mirus turėjau būti arba kokioj 4 stadijoj

Bet tai ka tik patvirtinai kad teisybe parasiau apie tavo sugyventini biggrin.gif .
Nenusisnekek. Tu gyvensi ilgai, bet vienatvej. Vienatvej ir mirsi sena, bet be zmoniu aplinkui. Arba psichiatrinej, jei labai su elfais astrale skrajosi( atsimeni ka rasiau apie nukvakusia vyro giminaite, kuri kaip tu pradejo burt?).
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 14:14)
o dar sakė, kad taip mamąąąą myli

tokia cia ir meile...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 14:23)
dirbai?  biggrin.gif taip kaip su tavo orlainiu, esi patyrusi? bigsmile.gif ar vaziavai i Olandija patirciu pasisemti?
Papildyta:

Net bijai zodi oralinis parasyt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 13:45)

Gerai...svarbu nori. Sumokesim uz bet ka. Kai nori -  gali viska ir be pašalpines pagalbos,  kuri tikrai reikalinga biednu tevu gabiems vaikams.

Kaip baisu tureti tokius tevus, kur prakisa savo vaikus bet kur uz pinigus.
Atsakyti