Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 15:43)
O man tai rodiklis ir labai didelis. Jos brolis papasakos kaip cia dabar is jusu to propoguojamo menesiuko visi metai iseina.

Semestras. Ne menesis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 15:38)
O tu vyrą turi?

matyt nelabai koki, kad vis uzkliuva, kad mano vyras su vaikais uzsiima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 15:54)
Nu manau,kad is Honkongo atvaziavus visai smagu Lt  biggrin.gif

Kas per prastos studijos,kad nesugeba uztikrinti phd paruosimo vietoje?  blink.gif Pas mus irgi daug atvaziave studentu dauguma is Indijos, nori cia isitvirtinti...

Ne paruosime esme, o bendradarbiavime su institucijomis. Mokslininkai nuolatos palaiko rysi vieni tarp kitu salyse, universitetuose, vazineja doktorantai, mokslininkai, profesoriai i kitas institucijas. Atrodo, kad tu vos vidurine baigus, nes taip sunku suprasti elementarius dalykus apie moksla, tau atrodo, kad uztenka uzsidarius kambarelyje vienam sedeti, su niekuo nebendrauti, nesidalinti atradimais, tik SM paskrolinti? Bent apsidomek, kas or kodel daroma uzuot nusisnekejus visiskai i pievas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 15:35)
Kad emsio temoj rasei, jog riejies del savo virsaus , nes n9ri kad viskas butu pagal tave.
Papildyta:

Kad emsio temoj rasei, jog riejies del savo virsaus , nes n9ri kad viskas butu pagal tave.

tai kad kitur mes sutariam. Nu dar galime dėl mašinos markės pasirieti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 15:38)
kaip ir smegenis mirksiukas.gif  biggrin.gif

tai jai neaktualu matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 16:44)
pati rašė, kad jos motina su ja nesutarė. Brolio žmoną įsižiūrėjus motina buvo, abi su jos brolio žmona draugavo, o ne su cambse viskuo motina dalinosi. Čia gal broliui ir jo žmonai ant pykčio dabar pasiėmė mamą?

Mano kepenys jaucia, kad tai buvo del kvadratų daugiau nei del pavydo, kurio irgi neatmetu.
Atsakyti

Given is pirmu lupu papasakos kaip gi cia is vieno semestro (pagal is sviesos) tik pyst ir metai išeina

As nzn kaip Given broliui pavyko, bet siaip prasitesti Erasmus studijuojant bakalaura ir magistra galima, su salyga, kad padarysi viska, ko taves reikalauja "namu" universitetas ir nebegausi stipendijos antram semestrui. Mano laikais tai nebuvo lengva, bet imanoma.

Kaip tai vyksta, jei studijuoji, PhD, esi destytojas - nezinau, bet manau tu ieskai kriminalo ten, kur jo nera.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 15:39)
Tu nirs suregzk iada aisku sakini, ok?

ok, kad ir kas ten bebutu parasyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 15:45)
tai kad kitur mes sutariam. Nu dar galime dėl mašinos markės pasirieti biggrin.gif

Bandai save apgaut? Nes ir taip aisku kad rejies daznai. Paziurek kokia nervine sm esi. Tai kas namie?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 15:41)
Turint vaikus -  eglutes namuose butinos. Kokios gi vaikams sventes be zaisliuku ant eglutes.

mes irgi del vaiku puosiam, man tai nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 16:45)
Semestras. Ne menesis.

Menesiukas kitas, bet ne metai. Jus gi bliuskelas plesetes abi su is sviesos - keli menesia i tik, keli menesia i...

Apsimelabusios kliūškos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 16:44)
dar viena paskau kureja lotuliukas.gif cambaliene sugerove busite?
Ar visgi ir pati vaikus sugrudus laikai ir skaudu pasidare?

Laikau sugrudus pirmiausia kaimo lusnoj, laukuose, paskui tampau po svetimus nuomuojamus namus, o galu gale nugrudu i gilu gilu uzkampi senam baisiam sukrypusiam name kazkur AIrijos gludumoj. O pati audziu paklodes SM ir skaitau janutienes fb ir sakau, kad ten visa teisibe ir visa tikra info. Gluse tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 14 lapkričio 2019 - 15:50