Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bet fakto, kad tevai tau negalejo sumoketi uz studijas, tai nepanwigia. Butu galeje sumoketi (nes galva turi) - butum Amerikoje mokinusis. O dabar teko pagal Erasmus mainus kelia i gyvenima mustis.
Bet kaip ir sakiau - as tik uz tokius mainus, kai is neturtingu šeimą gabus vaikai gauna galimybe uzsienyje pastudijuoti.

1. Mano tevai studiju Amerikoje nebutu galeje apmoketi, bet as niekad apie tai ir nesvaigau. As isvis pagal visa logika, turejeu ne studijuoti, o testi veikla, kuria pradejau maza budama.

2. Man "neteko" per Erasmus i gyvenima mustis. Apskritai mano srityje LT gyvena labai gerai, super algos, pasauliniai produktai, todel isvaziavau ne is pasirinkimo neturejimo, vargystes, o del noro ismokti. Todel as, kaip dalis emigrantu ir neverkiu, kad mane isvare.

Mane vis dar stebina tas nuolatinis isivaizdavimas, kad uzsienyje butinai geriau ir ten jau budamas, kazka butinai nuveiksi, prasimusi o LT - ne. LT tikrai maza salis, kai kur pinigu nera, kai kur tiesiog per mazai koses, kad kazka padaryti, bet yra tokiu isskirtiniu sriciu, kur lietuviai labai gerai varo. Gali i uzsieni vaziuoti, bet gali likti LT ir gyvensi tikrai ne prasciau. Apskritai, tai uzsienyje konkurencija zymiai didesne. As jau sakiau sita. Cia tau ne Vilniuje konkuruot su buvusiais grupiokais. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 16:32)
Is tavo dvieju plauku? Netikiu.
Lengvos garbanis grazu, vyrams patinka tongue.gif .

mano du kaip milijonas, aš stebuklinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 14, 17:32)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 17:06)
Gluse, pas mus pagal programa imamas tepinelis ir tiriama del gimdos kaklelio vezio. Nepasakysiu tiksliai ar kas met, ar kas du metus karta. Nemokamai.

Kas tris. Nuo 25 m. O nuo kazkiek metu krutis reguliariai tiria.
Ginekologe per apziira gali pastebet ir sukietejimus visokius, ir ultragarsa padaryt, ir tyrimus (del. Gkv daro tik med sesute, o kotus ginekologe).

Vyrams irgi rekomenduoja profikatika del prostatos vezio vyresniam amziuj.

Butent profilaktiniai tyrimai apdeda aptikt susirgimus pradinej stadijoj.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 16:31)
Eik tu geriau sudarineti sarašo per kiek giminiu per sias sventes pravaziyosi. Našarnykė  biggrin.gif
Papildyta:

Taip taip , smaragdine tu musu su suplyšusiais triusikais  biggrin.gif

tai nieko, išspręsim ir tai, po tramdomaisiais ir triūsų nereiks
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 16:31)
Eik tu geriau sudarineti sarašo per kiek giminiu per sias sventes pravaziyosi. Našarnykė  biggrin.gif
Papildyta:

Taip taip , smaragdine tu musu su suplyšusiais triusikais  biggrin.gif

Kad pas tave triusikus vabaliukai pragrauze. O tavo mama tau juos sulopyt norejo, o ne siaip stalciui sarino. Bloga tu dukte, nevertini mamos meiles ir pastangu.
Atsakyti

Reikia ne surinkti ir perdirbti (perdirbama nedidele dalis siuksliu), o maziau esti ir maziau vartoti.
Dovanos tik artimiausiems (iki 10 zm) ir apgalvotos. Negeda paklausti, ko reikia, ir sugadinti netiketumo stebukla biggrin.gif
Nepersivalgom, pernai ypac saikingai kucios buvo, kuo labai dziaugemes. Dazniausiai apvaziuojam artimiausius kaledu 1 diena, 2 su draugais ar siaip kazka malonaus veikiam.
Paprastai imam laisvas dienas tarp svenciu, tai buna mini atostogos, pernai netolimam uzsieny buvom, simet dar nieko neplanavom, smagu ekspromtas. Bet per sventes su artimais mylimais susitikt smagu,jauku, nesinori keist ax.gif

Beje, paskaiciuota, kad dirbtine eglute "atsiperka" mazdaug po 6 metu tarsos prasme smile.gif

As bandysiu daryti dekoracijas is cinamono lazdeliu, apelsinu ir kankoreziu. As nesu kokia tai eko fanatike, bet man labai nepatinka pirkti plastikinius sudelius ir po to laikyti spintoje visus metus. Cia ne tik Kaledoms galioja, bet visam gyvenimui apskritai.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 14, 17:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72543574" data-time="1573741090"><div><p>Bet fakto, kad tevai tau negalejo sumoketi uz studijas, tai nepanwigia. Butu galeje sumoketi (nes galva turi) - butum Amerikoje mokinusis. O dabar teko pagal Erasmus mainus kelia i gyvenima mustis.
Bet kaip ir sakiau - as tik uz tokius mainus, kai is neturtingu šeimą gabus vaikai gauna galimybe uzsienyje pastudijuoti.
</p></div></blockquote><p>1. Mano tevai studiju Amerikoje nebutu galeje apmoketi, bet as niekad apie tai ir nesvaigau. As isvis pagal visa logika, turejeu ne studijuoti, o testi veikla, kuria pradejau maza budama.
</p><p>2. Man "neteko" per Erasmus i gyvenima mustis. Apskritai mano srityje LT gyvena labai gerai, super algos, pasauliniai produktai, todel isvaziavau ne is pasirinkimo neturejimo, vargystes, o del noro ismokti. Todel as, kaip dalis emigrantu ir neverkiu, kad mane isvare.
</p><p></p><p>Mane vis dar stebina tas nuolatinis isivaizdavimas, kad uzsienyje butinai geriau ir ten jau budamas, kazka butinai nuveiksi, prasimusi o LT - ne. LT tikrai maza salis, kai kur pinigu nera, kai kur tiesiog per mazai koses, kad kazka padaryti, bet yra tokiu isskirtiniu sriciu, kur lietuviai labai gerai varo. Gali i uzsieni vaziuoti, bet gali likti LT ir gyvensi tikrai ne prasciau. Apskritai, tai uzsienyje konkurencija zymiai didesne. As jau sakiau sita. Cia tau ne Vilniuje konkuruot su buvusiais grupiokais. smile.gif
</p>

Tai kodel tu vis dar uzsienyje, jei Lietuvoje taip gera su tavo specialybe? Vat sito tai nesuprantu, rimtai
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 14, 16:32)
LT tikrai maza salis, kai kur pinigu nera, kai kur tiesiog per mazai koses, kad kazka padaryti, bet yra tokiu isskirtiniu sriciu, kur lietuviai labai gerai varo. Gali i uzsieni vaziuoti, bet gali likti LT ir gyvensi tikrai ne prasciau. Apskritai, tai uzsienyje konkurencija zymiai didesne. As jau sakiau sita. Cia tau ne Vilniuje konkuruot su buvusiais grupiokais. smile.gif

kaip tau atrodo, visiems norintiems užteks tų sričių mažoje šalyje?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 17:34)
Kad pas tave triusikus vabaliukai pragrauze. O tavo mama tau juos sulopyt norejo, o ne siaip stalciui sarino. Bloga tu dukte, nevertini mamos meiles ir pastangu.

Gliukos cambalai jau prasisejo biggrin.gif
Arba jau ikalus gramulką
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 16:33)
Kas tris. Nuo 25 m. O nuo kazkiek metu krutis  reguliariai tiria.
Ginekologe per apziira gali pastebet ir sukietejimus visokius, ir ultragarsa padaryt, ir tyrimus (del. Gkv daro tik med sesute, o kotus ginekologe).

Vyrams irgi rekomenduoja profikatika del prostatos vezio vyresniam amziuj.

Butent profilaktiniai tyrimai apdeda aptikt susirgimus pradinej stadijoj.

Nzn, gal man sumaise, bet pries du metus Santaros klinikose dareir praeita menesi.
O nevaiksciot profilaktiskai ir nesitikrint - cia tik gluses gali. Neva ligos pas jas tik nuo diedu gali but. Duok Dieve kad neprisikarksetu.

Skverneli irgi per profilaktini patikrinima pamate. O jei nebutu ejes - tai nekazka jau butu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 17:10)
Apie ka tu ten savo mintyse kalbejai-  mums neidomu.

Taip ir galvojau,  kad pasinaudojai dyka galimybe. Bet tu ir nesi is pasiturinciod seimos. Tame nieko blogo nematau.

O kodel nuolatos baksnoji i kitu turtines padetis, jeigu nieko blogo nematai? Tikrai nenoredama pataikyt i jautria vieta, ane?
Bet mes cia jau supratom, kad tu laiminga tik tada, kai gali parodyt kad turi, o jei dar kas pavyyyydi biggrin.gif kitaipgi ne gyvenimas. Bet taip elgiasi zmones buve didziuliam nepritekliuj, ir is kuriu varguolio mentalitetas neisejes. biggrin.gif
Atsakyti