Tau vaižgantė nepatiko, tu ją išpsichinai, nors tu nežinai ką jinai yra patyrusi. Gal pas ją 5 vaikai mirę?
Todėl dūsk bjaurybe, apšiktomis smegenimis.
Ko tu cia vis teisinies? Negi cia kazkam naujiena, kad tu nesitvardanti sociopate?
gali buti nezinau, bet tikrai yra budu atstatyti iskrypusius slankstelius.
Va,jau čia tylėk.Mano slankstelis yra iškrypęs,juosmens srityje,jau daug metų skauda,na sakykim maudžia.Ir jokio kito būdo,kaip operacija NĖRA.Bet ir čia nėra jokios garantijos,kad neskaudės.Jei nepavyks operacija,gali ir ratukuosr atsidurti.
Mankštomis,masažais,įvairiomis procedūromis galima pagerinti būklę,bet atstatyti tai ne.Ir nepradėk tik pasakoti pasakų apie stuburo laužytojus,ant bangos jie dabar.
Kaip tau tepinelis veinoje eileje su echoskopu
echoskopuoja zinoma visur gydytojai. Gla jei tepinelio paemima patiketu sesutem mazesnes eiles pas ginekloges butu?
LIGAS ISVARDINSIT? kurios neturi simptomu, slaptos ir del ju reikia kas met tikrintis?
Endometrioze, GKV, cistos kiausidese, miomos gimdoje. Aj, dar kruties vezys.
"Deja, Lietuvoje apie 40 proc. šio vėžio diagnozuojama 3–4 stadijos. Ir vėl grįžtame prie profilaktinio tikrinimosi dažnumo klausimo – kas kiek laiko? Siekiame, kad visos moterys žinotų apie galimybę atlikti PAP tepinėlį vieną kartą per trejus metus nemokamai pas savo šeimos gydytoją.
Aktyvų lytinį gyvenimą gyvenančioms moterims patartina šį tyrimą bent 3 metus iš eilės atlikti kartą per metus ir gauti „gerą atsakymą“.
Nepamirškime, kad visur egzistuoja ir žmogiškasis veiksnys – gydytojas citologas gali tiesiog nepastebėti ar neįvertinti sunkiai pastebimų pirmųjų ląstelių pokyčių, todėl dažniau kartojamas tyrimas padeda išvengti klaidų."
Keliolikos ligu tau reikia, kad nueitum pas gydytoja pasitikrinti? Sugaisi valanda per metus.
Va,jau čia tylėk.Mano slankstelis yra iškrypęs,juosmens srityje,jau daug metų skauda,na sakykim maudžia.Ir jokio kito būdo,kaip operacija NĖRA.Bet ir čia nėra jokios garantijos,kad neskaudės.Jei nepavyks operacija,gali ir ratukuosr atsidurti.
Mankštomis,masažais,įvairiomis procedūromis galima pagerinti būklę,bet atstatyti tai ne.Ir nepradėk tik pasakoti pasakų apie stuburo laužytojus,ant bangos jie dabar.
As ne gydytoja, tu teisi greiciausiai. Nervas atgal nesulys nuo mankstu ir masazu. Man atrodo raumenu atstatymas, teisingos stovesenos uztikrinimas yra svarbus, kad zmogui toliau neblogetu. Juk ne kaulai mus turi laikyt, o raumenis. Tam butent mankstu ir reikia.
Ne, nu jus zmones tikrai juokingi,tik jus su kazkuom susiduriat, tik jus turit visas zinias, ir ne duok dieve kita patirtis jau zinoma kvailyste ir nesamone.
Zinoma as visu atveju nezinau, bet daugma yra tikrai galima sutvarkyti. Papasakociau bet vis tiek netikesi, bet tai nedurnink kito zmogaus gerai? Nori darytis operacijas darykis, bet zmones kiti ir kitaip susitvarko
Tame centre pazistama tikrai nebuvus, pasakysiu.
O chiropraktikai, tai cia tie, kurie atseit sustato viska i vieta dar vadinami osteopatais? Jei taip, tai man cia kaip smegenu pudrinimas. Man baisus skausmai budavo, nuejau pas osteopata, nezinodama, kas tai yra. Galvojau bus manksteles. Ans liepe issirengti ir pradejo klausinet, kurioj lovos pusej miegu ir pan. Patampe ******, kad sutrasketu. Naudos buvo lygiai nulis. Susitvarkiau viska masazu ir mankstom. Reabilitologas is to osteopato vizito zvenge man papasakojus.Po to ir as zvengiau, o vizito metu suglumus sedejau ir bandziau isvelgti bent kokios logikos jo veiksmuose.