Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 15, 11:48)
Žmogus dėjosi šventesniu už šventą, nors tuo tarpu gąsdino nesąmonėmis taikius, gerus forumiečius. Suprasčiau, kad tie forumiečiai ją koliojo ar pan., bet ne. Tie forumiečiai matė ją pirmą kartą toje temoje. Tai natūralu, kad aš paklausiau, iš kur pas tavo tokia "karma" tada? Natūralus, iš diskusijos išplaukęs klausimas žmogui, kuris dedasi nežinia kuo.
Tau vaižgantė nepatiko, tu ją išpsichinai, nors tu nežinai ką jinai yra patyrusi. Gal pas ją 5 vaikai mirę?
Todėl dūsk bjaurybe, apšiktomis smegenimis.

Ko tu cia vis teisinies? Negi cia kazkam naujiena, kad tu nesitvardanti sociopate?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 15, 11:57)
Per trejus metus nuo gkv galima mirti.

galima per diena zuti, ne apie tai klaba, jau apie ta gkv issiaiskinom, galima darytis ta tyrima ir kas menesis, jei norisi, o daugiau kaip ir nera del ko ten vaiskcioti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 15, 11:58)
Vilniuje yra labai geras Jono Girskio stuburo gydymo centras  nemegino tavo pazystama? Dar vienas labai geras yra Kaune.
Airijoje yra chiropraktikai, kurie tokiais atvejais padeda, nezinau ju atitikmens Lietuvoje.

manualistai osteopatai
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 15, 11:59)
Ko tu cia vis teisinies? Negi cia kazkam naujiena, kad tu nesitvardanti sociopate?

tik ryškinu tavo melą, psichopate, "monių mylėtoja", taip myli, kad net Burbos, kin, Lutukės, given vaikai užkliūna. Pulk jas, prie ko čia vaikai? Tu gi debilo šmote dievagojaisi, kad kai sužinojai, jog given vaikelis miręs, tai tipo jau "supranti kodėl jinai psichė" ir nebepuldinėsi. O kaip puoli, taip puoli. Tfu į tave
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 15, 12:00)
manualistai osteopatai

gali buti nezinau, bet tikrai yra budu atstatyti iskrypusius slankstelius.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 15, 12:00)
galima per diena zuti, ne apie tai klaba, jau apie ta gkv issiaiskinom, galima darytis ta tyrima ir kas menesis, jei norisi, o daugiau kaip ir nera del ko ten vaiskcioti ar ne?

Aš per metus sykį sveikatą tikrinu. Dantys (higiena) du sykius, echoskopas pas gine, tepinelis gkv, echo papų, plaučiai, kraujas, skydliaukė. Nesunku.
Atsakyti

gali buti nezinau, bet tikrai yra budu atstatyti iskrypusius slankstelius.

Va,jau čia tylėk.Mano slankstelis yra iškrypęs,juosmens srityje,jau daug metų skauda,na sakykim maudžia.Ir jokio kito būdo,kaip operacija NĖRA.Bet ir čia nėra jokios garantijos,kad neskaudės.Jei nepavyks operacija,gali ir ratukuosr atsidurti.

Mankštomis,masažais,įvairiomis procedūromis galima pagerinti būklę,bet atstatyti tai ne.Ir nepradėk tik pasakoti pasakų apie stuburo laužytojus,ant bangos jie dabar.

Atsakyti

Kaip tau tepinelis veinoje eileje su echoskopu doh.gifechoskopuoja zinoma visur gydytojai. Gla jei tepinelio paemima patiketu sesutem mazesnes eiles pas ginekloges butu? bigsmile.gif

LIGAS ISVARDINSIT? kurios neturi simptomu, slaptos ir del ju reikia kas met tikrintis?

Endometrioze, GKV, cistos kiausidese, miomos gimdoje. Aj, dar kruties vezys.

"Deja, Lietuvoje apie 40 proc. šio vėžio diagnozuojama 3–4 stadijos. Ir vėl grįžtame prie profilaktinio tikrinimosi dažnumo klausimo – kas kiek laiko? Siekiame, kad visos moterys žinotų apie galimybę atlikti PAP tepinėlį vieną kartą per trejus metus nemokamai pas savo šeimos gydytoją.

Aktyvų lytinį gyvenimą gyvenančioms moterims patartina šį tyrimą bent 3 metus iš eilės atlikti kartą per metus ir gauti „gerą atsakymą“.

Nepamirškime, kad visur egzistuoja ir žmogiškasis veiksnys – gydytojas citologas gali tiesiog nepastebėti ar neįvertinti sunkiai pastebimų pirmųjų ląstelių pokyčių, todėl dažniau kartojamas tyrimas padeda išvengti klaidų."

Keliolikos ligu tau reikia, kad nueitum pas gydytoja pasitikrinti? Sugaisi valanda per metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 15 lapkričio 2019 - 12:21
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 15, 12:10)
Va,jau čia tylėk.Mano slankstelis yra iškrypęs,juosmens srityje,jau daug metų skauda,na sakykim maudžia.Ir jokio kito būdo,kaip operacija NĖRA.Bet ir čia nėra jokios garantijos,kad neskaudės.Jei nepavyks operacija,gali ir ratukuosr atsidurti.
Mankštomis,masažais,įvairiomis procedūromis galima pagerinti būklę,bet atstatyti tai ne.Ir nepradėk tik pasakoti pasakų apie stuburo laužytojus,ant bangos jie dabar.

Ne, nu jus zmones tikrai juokingi,tik jus su kazkuom susiduriat, tik jus turit visas zinias, ir ne duok dieve kita patirtis jau zinoma kvailyste ir nesamone. biggrin.gif

Zinoma as visu atveju nezinau, bet daugma yra tikrai galima sutvarkyti. Papasakociau bet vis tiek netikesi, bet tai nedurnink kito zmogaus gerai? Nori darytis operacijas darykis, bet zmones kiti ir kitaip susitvarko mirksiukas.gif
Atsakyti

As ne gydytoja, tu teisi greiciausiai. Nervas atgal nesulys nuo mankstu ir masazu. Man atrodo raumenu atstatymas, teisingos stovesenos uztikrinimas yra svarbus, kad zmogui toliau neblogetu. Juk ne kaulai mus turi laikyt, o raumenis. Tam butent mankstu ir reikia.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 15, 12:18)
Endometrioze, GKV, cistos kiausidese, miomos gimdoje.

Keliolikos ligu tau reikia, kad nueitum pas gydytoja pasitikrinti? Sugaisi valanda per metus.

jau apie GKV ISSIAISKINOM, kam tu cia ji vel kisi? cia visiem zinoma info lotuliukas.gif

Endometrioze nenustatoma pas ginekologa apziuroje pati del to draskeis bliuske, bet to ir simptomai dazniausiai buna, kaip ir kitos tavo isvardintos ligos, ka pasakiau pacioje pradzioje, jei gerai jautiesi, jei viskas gerai, ko ten eiti?

Klausimas ne kiek man reikia, klausimas kam rasyti, kad tu ligu yra daug, kuriom reikia BUTENT GINEKLOGO APZIURA ir kurios besimptomes, kai paskui nei viena neisvardjama biggrin.gif ir vis kartojate sir kartojates apie ta GKV, api ekuri pati pirma paraisau doh.gif
Atsakyti

Ne, nu jus zmones tikrai juokingi,tik jus su kazkuom susiduriat, tik jus turit visas zinias, ir ne duok dieve kita patirtis jau zinoma kvailyste ir nesamone. biggrin.gif

Zinoma as visu atveju nezinau, bet daugma yra tikrai galima sutvarkyti. Papasakociau bet vis tiek netikesi, bet tai nedurnink kito zmogaus gerai? Nori darytis operacijas darykis, bet zmones kiti ir kitaip susitvarko mirksiukas.gif

Tame centre pazistama tikrai nebuvus, pasakysiu.

O chiropraktikai, tai cia tie, kurie atseit sustato viska i vieta dar vadinami osteopatais? Jei taip, tai man cia kaip smegenu pudrinimas. Man baisus skausmai budavo, nuejau pas osteopata, nezinodama, kas tai yra. Galvojau bus manksteles. Ans liepe issirengti ir pradejo klausinet, kurioj lovos pusej miegu ir pan. Patampe ******, kad sutrasketu. Naudos buvo lygiai nulis. Susitvarkiau viska masazu ir mankstom. Reabilitologas is to osteopato vizito zvenge man papasakojus.Po to ir as zvengiau, o vizito metu suglumus sedejau ir bandziau isvelgti bent kokios logikos jo veiksmuose. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 15, 12:08)
Aš per metus sykį sveikatą tikrinu. Dantys (higiena) du sykius, echoskopas pas gine, tepinelis gkv, echo papų, plaučiai, kraujas, skydliaukė. Nesunku.

kam cia tuos kitus gydytoojus kisi dabar, kai nebera ka pasakyti apie gine biggrin.gif
as pvz einu pas savo homeopate pasitikrinti, ji tiksliausias man diagnozes nustato del viso kuno, duoda zirniuku, su kuriais ir susitvakrau esamas probelmas.
Taigi, mes visi gyvenam taip kaip mums atrodo geriausia, nustokit durninti kitus zmones del kitokio ju gyvenimo. mirksiukas.gif
Tau tinka eik per visus gydytojus, tikrinkis, man patinka pas viena nuetiti ir be jokiu nemaloniu proceduru buti patikrintai is kart visai.
Atsakyti