Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 15, 15:54)
tai kaip su karaliska seima apsisveitei kaip su kuo jie gydosi? ir ka manai?

neziuriu ziniu,jau atleisk  biggrin.gif

Oi gluse. Tipo tu jau apsisvietusi, kaip jie gydosi. biggrin.gif Asmeniskai tau pasake? Vartei ju ligos istorijas? Ar fb skaitei ten kur teisibe tau raso.

Tai tikiu, kad ziniu neziuri. Uztenka SM ir fb.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 15, 15:16)
Sveikos, kokie savaitgalio planai? 4u.gif

Ketinau parašyti tai, kas mane sukrete vakar, bet tiek to, parašysiu veliau. O db gavau iš mociutes toki krūtą laišką, kuris lb pakele nuotaiką.
Dalinuosi. Neabejoju, laiškas sužaves Idomucia.

Bus i vyru temą: (skaitancioms angliškai):
Dear (Phillis)  - senovinis geras, etiketinis laiškas  wub.gif

I wish I could call you darling. I can't.
Your refused to marry me. You don't love me. It would be wonderful if you did.
We could get married tomorrow or the day after tomorrow.
We still can if you make up your mind.
Just think how wonderful everything could be. You could cook my meals and I could relax after work. You could wash my shirts and I could read more books. You could become a woman with a purpose in life and I could become a cheerful married man. Think of it. Why do you insist on breaking my hear, darling?

Yours ever,
Donald
biggrin.gif

Megsti banalius meiles romanus ir muilo operas?

Nes tas laiskas elementariai primityvus ir banalus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 15, 16:03)
Blaaaaaaaaa  blaaaaaaaaaa blaaaaaaaaaaa

Jauciu pas jus namie velnias koja nusilauztu laipiodamas per siuksles,  nes cia neislendat is rietyniu  biggrin.gif

Pas mane tobulai tvarkinga. biggrin.gif
Atsakyti
Glusa lutuke, jei tu jazla kazkur per savo issivepima pametei, nenuejai ar nepasiemei - niekas nekaltas.
Lietuvoje visus ipjautus darinius tiria.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 15, 15:13)
grįžtu prie šio posto, ačiū, kad įdėjai, buvo labai įdomu paskaityti.
Aš nežinojau, kad tiek tyrimų jau padaryta, galvojau, kad pagrinde tik su fitoterapiniais. Esu maloniai nustebusi

4u.gif
Taip tikrai, man patinka sio gydytojo poziuris kad viska reikia derinti tradicine ir netradicine medicina, as tais principais vsiada ir vadovaujuosi, pvz jei luzt akaulas zinoma reiks chirurgo isikisimo, bet kad padeti jam sugyti galima naudoti augilnius preaparatus tam tikra maista ir t.t. Man patinka holistiis poziuris i zmogu, kaip vsi abendrai, o ne kaip i atskirus organus, jau dabar keik tyrimu pvz kad vien geruju bakteriju turkumas kiek ligu sukelia, kad ir depresija pvz, bet geriau farmacijai antidepresantus pardavineti... unsure.gif
Jau ir patys gydytojai sako, kad antibijotiku ir kitu vaistu zmones vartoja per daug, ypac lietuviai, kai dar daug ka galima be receptu nusipirkti. Bet visur matyt naturali gamtos atranka....

tarpk kitko karaliska seima turi savs laboratorijas, kur viska tiria, kas pas juo patenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 lapkričio 2019 - 15:31
QUOTE(given444 @ 2019 11 15, 15:16)

Ketinau parašyti tai, kas mane sukrete vakar, bet tiek to, parašysiu veliau. O db gavau iš mociutes toki krūtą laišką, kuris lb pakele nuotaiką.
Dalinuosi. Neabejoju, laiškas sužaves Idomucia.

Bus i vyru temą: (skaitancioms angliškai):
Dear (Phillis)  - senovinis geras, etiketinis laiškas  wub.gif

I wish I could call you darling. I can't.
Your refused to marry me. You don't love me. It would be wonderful if you did.
We could get married tomorrow or the day after tomorrow.
We still can if you make up your mind.
Just think how wonderful everything could be. You could cook my meals and I could relax after work. You could wash my shirts and I could read more books. You could become a woman with a purpose in life and I could become a cheerful married man. Think of it. Why do you insist on breaking my hear, darling?

Yours ever,
Donald
biggrin.gif

Viskas cia paprasta. Kazkoks diedelis patapo nasliu, jam nuobodu vienam, norisi draugijos, tai prisimine sena meile.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 15, 16:16)

Krepsys, dailusis ciuzimas, auksinis protas, 2 naujos knygos ir dar i gamta jei nelis. Tingus savaitgalis. Nusipelniau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 15, 15:22)
Glusa lutuke, jei tu jazla kazkur per savo issivepima pametei, nenuejai ar nepasiemei - niekas nekaltas.
Lietuvoje visus ipjautus darinius tiria.

Nu ir vel zinai viska is visur kokie kada tyrimai daromi, o kad as sakau kaip man buo tai ne netiesa lotuliukas.gif

As klausiau gydytojo, kuris operavo, sakau man reikia tyrimu rezultatu nes problama aatsinaujino, sako, kad mes netyrem, ateikit vel ispjausim doh.gif juk jei butu tyrimai ne man kazkur reiktu eiti juos pasiimti, o jie butu irasyti i kortele nemanai? biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu patiketi, jog del Cambalos ar Burbancios siandien brolio (ka tik) pasiteiravau apie Erasmusą.

Broli atrinko pagal gerus pažymius. Dar buvo interviu, kur brolis, nesitikedamas, kad ji atrinks, nuejo "for fun".
Norinciu buvo 10-12 iš LSMU, būtent i tą Turkijos univerą (lb geros ten sąlygos).

Atrinko ji ir dar vieną merginą.
Brolis 5tam kurse dabar.
Erasmuse galima būti max 4 semestrus. (2 metus).
vat taip.
Lešos - iš EU.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 15, 13:30)
O tu zinai,kad Britanijos karaliska seima irgi naudojasi homeopatija, jie irgi anot taves nerastiingos kaimo bobutes arne? nemanai, kad jie gauna daug ir svarbios informacijos, kuri gal ir eiliniam nepireinama , ir kazkodel naudojasi homeopatija, kaip manai kodel?

Steve Jobs buvo Apple savininkas, milijardierius. Iri ne kaimo bobute, prie technologiju ir prie pinigo. Bet patikejo sharlatanais ir dabar jau AA.

"In October 2003, Jobs was diagnosed with cancer. In mid-2004, he announced to his employees that he had a cancerous tumor in his pancreas.[153] The prognosis for pancreatic cancer is usually very poor;[154] Jobs stated that he had a rare, much less aggressive type, known as islet cell neuroendocrine tumor.[153]

Despite his diagnosis, Jobs resisted his doctors' recommendations for medical intervention for nine months,[155] instead relying on alternative medicine to thwart the disease. According to Harvard researcher Ramzi Amri, his choice of alternative treatment "led to an unnecessarily early death". Other doctors agree that Jobs's diet was insufficient to address his disease"
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 15, 14:25)
Krepsys, dailusis ciuzimas, auksinis protas, 2 naujos knygos ir dar i gamta jei nelis. Tingus savaitgalis. Nusipelniau.

Visai neblogai skamba.
I gamtą tai būtinai. nes nuotaika kita vien pavaiksciojus.
nuo judesio serotoninas gaminasi.

Kur Kin dingus? manau, intensyviai smagiai su vaiku gyvena. Iki Vilniaus ner laiko atkakti...
Reiks derintis kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 lapkričio 2019 - 15:28
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 15, 15:19)
Oi gluse. Tipo tu jau apsisvietusi, kaip jie gydosi.  biggrin.gif Asmeniskai tau pasake? Vartei ju ligos istorijas? Ar fb skaitei ten kur teisibe tau raso.

Tai tikiu, kad ziniu neziuri. Uztenka SM ir fb.

Palauk, o gydytojo interviu nesugebejai perskaityti anglu nemoki, prie ko ci asm, fb? blink.gif ? yra zinok google translator tokiem atvejam biggrin.gif tai nepaslaptis gali pasitikrinti ju gydytojo pavarde, kokiai asociacijai jis priklauso, jei manai,akd interviu suklastotas lotuliukas.gif ir t.t.
nesupranti kad dabar labai kvailai atrodai, kai ta neigi?
tai visgi, jei isitikintum kad karaliska seima vartoja, tai pakeistum nuomone apie homeopatija ar apie karalsika seima??
Atsakyti