QUOTE(given444 @ 2019 11 15, 15:43)
Ne, Lutuke, žinoma, baimiu nereikia.
Nereikia ne 16 specialybiu. ir vyrui to nereikia.
Man tik keista, kad vyrui mitus, viena moteris bendruomenes remiama toliau gyveno.
beveik visos mano drauges ar tai vienisos, ar issiskyrusios. jos ir sako: viskas geria, jei vyras gyvas...o jei invalidas po avarijos, jei nelaime... tai negi moteris db sakys: "as moteriska, nedirbsiu, ka padarysi, teks susirasti pagal vedas "vyriska vyrą". next".
labai subanalintai parasiau.
Nereikia ne 16 specialybiu. ir vyrui to nereikia.
Man tik keista, kad vyrui mitus, viena moteris bendruomenes remiama toliau gyveno.
beveik visos mano drauges ar tai vienisos, ar issiskyrusios. jos ir sako: viskas geria, jei vyras gyvas...o jei invalidas po avarijos, jei nelaime... tai negi moteris db sakys: "as moteriska, nedirbsiu, ka padarysi, teks susirasti pagal vedas "vyriska vyrą". next".
labai subanalintai parasiau.
Keistos interpretacijos, tai gi gyveni pagal situacija, nelabai supratau tikslo tokio isvedziojimo, tai dabar jei vienai is ten 1000 vyras tapo neigalus ant tiek,kad nieko nesugeba dirbti ir uzdribti, tai dabar visom vis tiek reikia dirbti? nes va o jeigu kas?
As suprantu, kai moteris dirba del kitokiu motyvaciju, bet tik ne del tokios. Net pagal vedas mokantys nesako, kad moteriai nereikia dirbti, kaip tik sako, kad vien uzsiimti buitim, tai gyvunu lygis, ir gyvunai islaiko vaikus ir maitina ir priziuri, kol mazi vaikai taip nelabai yra liako daug kitkam, bet kai paauga kiekveina moteris laisva rinktis svao veikla, tik esme yra,kad ta veikla turi moteriai patikti,o ne buti butina, kad isgyventi, veikla turi buti tokia miela, kad moteris ja dirbtu nepriklausomai, ar gauna is to pajamu ar ne.
Ir vyras moteriai reikalinags, ne kad uzdirbtu ir islaikytu, o visai kitiem tikslam, islaikymas gaunasi naturaliai, kai kuriama seima, gimdomi vaikai, nes moteris susitelkusi ir uzsiemusi kitais dalykais, tai vyras, kuris myli zmona ir vaikus niekad nesiulys atiduoti kudiki i darzeli ir eiti moteriai dirbti ,kad prisidetu prie seimos biudzeto.