Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(virga @ 2018 07 24, 22:20)
Ai dar ir  miegamajame ant komodu ir naktiniu staliuku nutupia meskuciai ir nykstukai. 
P.s. Tik nekalbam apie maista, nes as po sesiu nevalgau.  blink.gif
Nebijai, kad isvarys uz miegamojo duru? Ar turi raktazodi i ji? Jei neturi, tai liksi uz duru.  blink.gif  mirksiukas.gif

o pas mane pasaliniams miegamajame ne vieta biggrin.gif
apskritai miegamasis man turi buti minimalistinis, kad butu lengviau dulkes valyti ax.gif minimalistinis tai nelygu saltas ir nejaukus, jei ka mirksiukas.gif
as siandien iki sesiu nespejau... bet po valandos ant kilimelio, 9 nueitu km ir 2 val plaukiojimo as sau atleidziu biggrin.gif
as tai turiu raktazodi, jei ka mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 24, 21:15)
<p>Bet čia tikrai supermamų yra, žiūriu. Ir valgo viską teisingai. Ir baigia kartu su vyru. Plius žino viską. Aš pakerėėėtas... biggrin.gif
</p>

Cia Arbuzo svajone. Mes pratylejome. ax.gif Ai viena naujoke atsiliepe. Bet placiau ta tema nediskutuoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kadsu ta tema reiktu uz miegamojo duru kraustytis ax.gif ir ten uzvesti tema su apklausa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 24, 22:11)
yra tiesos.
kazkada dirbau moteriskame kolektyve, tai mergiotes pasisnekedavom. viena kai pradejo destyti reikalavimus, kokio vyro nori, tai pagalvojau, kad kazin kaip cia ras. 12 metu jau praejo, vis dar su tevais ji gyvena.
Kai pagalvoju - merginos nori, kad vaikinas turetu auto, buta, issilavinima ir gera darba. Bet jei jis turi issilavinima ir gera darba, tai dar nereiskia, kad jis pirks buta ir auto - gal jam kiti finansiniai prioritetai, kol nera seimos - pvz. hobiai, keliones ar pan?
Kai jau sukuriama seima, atsiranda vaikai, tada ir finansiniai prioritetai keiciasi.
Tiesa, jei vyrui 40, o uz dusios nei grasio, tai kiek keistokai atrodo, kad per visa gyvenimo nieko neuzsidirbo...
Papildyta:

Buna zmoniu, kurie koncentruojasi i viena tiksla ir tik ji pasieke kelia tikslus kitose srityse.
Nera tai nei gerai, nei blogai, svarbu laiku apsiziureti ir revizuoti ar tai yra tai, ko zmogus is tiesu nori.
Jam dabar gerai ir tegu. 30 metu dar labai nedaug vyrui. Bet svarbu laiku is savo urvo islistu, nes vyrams laikas irgi nera labai gailestingas. Nuo 40 metu testosterono pradeda mazeti, tai jei iki to laiko neves, tai ir nebereiks jau.  ax.gif

Vyrui 40 metu tai ne visada yra rodiklis. Juk buna ir taip kai seimos skiriasi vyrai viska palieka buvusiai zmonai su vaikais.
Siuo atveju man svarbiau vyro darbo igudziai. Nes mokantis dirbti vyras, budamas 40 metu, turedamas igudzius, greitai pasieks jam priimtina gerbuvio standarta.

Cia panasiai kaip su islostais pinigais. Tie kurie pinigus islosia, vargiai ar sugebes priversti juos dirbti, dazniausiai paleidzia vejais. O tas kuris savo prakaitu uzdirbo atitinkama suma, prarades ja, lengvai is naujo sugebes ja uzdirbti. Itariu, net greiciau nei pirma karta, nes igudis dirbti ir uzdirbti neisnyko.

................

Panasiai galvoju. Tiesiog, arbuziukui atsakiau, kad ir vyrai (mamos ir tetos biggrin.gif ) iesko zmonu, ne ka maziau nei moterys.

Siaip, pasiturintys, daug pasieke vyrai, labai atsargus, neretai vengia demonstruoti savo galimybes. Nes nori kad myletu juos, o ne ju pinigus, padeti.
Atsakyti

Cia Arbuzo svajone. Mes pratylejome. ax.gifAi viena naujoke atsiliepe. Bet placiau ta tema nediskutuoja. lotuliukas.gif

Yra tekę sutikt moterų, katros baigia žymiai dažniau. Tada gal nėra tokio didelio skirtumo, jei ir ne kartu, sakau..? :D :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 07 24, 22:36)
Juk buna ir taip kai seimos skiriasi vyrai viska palieka buvusiai zmonai su vaikais.
Siaip, pasiturintys, daug pasieke vyrai, labai atsargus, neretai vengia demonstruoti savo galimybes. Nes nori kad myletu juos, o ne ju pinigus, padeti.

Buna, bet tai juk nera tas pats, kas tiesiog nieko neuzdirbes (teko tokiu sutikti gyvenime).
Taip, tas pats del atsargumo galioja ir moterims,nes alfonsiuku siais laikais irgi privise...
Papildyta:
Pamasciau, kaip skambetu kriterijus "ir kad baigtu kartu" ir juoktis pradejau biggrin.gif
Man tai turi buti pagal visas romano zanro taisykles - izanga, veiksmas, kulminacija biggrin.gif o kuriuo ten momentu, gal ir ner labai svarbu, jei veiksmas nera pernelyg istestas... rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, mane glumina, kaip zmonems nenusiboto tie stereotipai - Ka privalo pastatyti vyras, ir ka privalo sukurti moteris...

Man daugiau patinka klasiginis stilius, Time Living. Kai tarpusavi derinami senesniu laiku baldai, aksesuarai su siuolaikiniais, savos rusies eklektika. Susieti tarpusavyje nesusiejama.

Ziauriai nepatina Z. Grigaicio stiliukas, ten visko tiek daug, bent jau mane, pradeda dusinti.

Mano vyrui daugiau prie sirdies ryru minimalizmas.
Esu karjeriste, sorry, neturiu as laiko servetelem ir visokiom babskom cackom pacackom.

O del tu stereotipiniu prievoliu. Mano vyras ant tiek vyriskas, kad jo vyriskumas tikrai nesumenks jei as pati pastatysiu nama.

Siaip, seimoje as vodovauju, kai kalba eina apie dizaina. Vyrui esu autoritetas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 24, 22:20)
Lutuke, tai tada mano vyras yra lb. moteriskas. Pas ji visur buvo serveteliu, staltieseliu, geliu, kol as neisikisau i jo interjero dizaina.  blink.gif Liko geles, kuriomis jis rupinasi. Na, del vieno dalyka teko nusileisti, tai Kaledinis namu puosimas. Visokie seniai salciai, nykstukai ir figureles. Ir gyva egle per viduri svetaines. Bet, as dazniausiai tuo laikotarpiu isvaziuoju atostogauti, nes kitaip isproteciau. Esu minimalyste, tai man visas tas karnavalas namie, tikras galvos skausmas. O jam dziaugsmas. Jis, kaip mazas vaikas puosia, delioja. Tada ir staltieses Kaledine tematika, ir visokios serveteles uzgula visus horizontalius pavirsius, namuose.
Ai dar ir  miegamajame ant komodu ir naktiniu staliuku nutupia meskuciai ir nykstukai. 

P.s. Tik nekalbam apie maista, nes as po sesiu nevalgau.  blink.gif

mano tete iš viso toks alfa patinas pagal charakterį, bet irgi papuošia biggrin.gif nu gal tipo dėl mūsų, dėęl vaikų, kad atvažiavę rastume, bet esmė išlieka - puošia. Ir būtent, ir miegamajame ant staliukų, šviestuvo ir t.t. biggrin.gif bigsmile.gif

o vargšė kokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 24, 22:39)
Yra tekę sutikt moterų, katros baigia žymiai dažniau. Tada gal nėra tokio didelio skirtumo, jei ir ne kartu, sakau..? biggrin.gif biggrin.gif</p>

Man atrodo, kad tai dar vienas is zmones varzanciu stereotipu-siekiamybiu, kurie apsunkina jiems gyvenima.

Kai tai iseina valio, bet kai tampa vos ne prievole butinybe, prarandamas kafas, zavesys.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 24, 22:43)
Buna, bet tai juk nera tas pats, kas tiesiog nieko neuzdirbes (teko tokiu sutikti gyvenime).
Taip, tas pats del  atsargumo galioja ir moterims,nes alfonsiuku siais laikais irgi privise...

Na taip, tada atsimeni rusu posaki. "20 metu proto nera ir nebus, 30 metu pinigu nera ir nebus, 40 metu zmonos nera ir nebus".

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 24, 21:25)
as tai turiu raktazodi, jei ka  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Maciau karta, tavo nikas smezavo, prie miegamojo duru. mirksiukas.gif As kazkaip pamirstu nueti ten. Ar yra kokiu nauju temu ar tik ta pati(nesamoniu) dar ant bangos?

Paziurejau, kad ir Arbuzas turi pakankamai zinuciu, tam raktazodziui gauti. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 24, 23:02)
Maciau karta, tavo nikas smezavo, prie miegamojo duru.  mirksiukas.gif As kazkaip pamirstu nueti ten. Ar yra kokiu nauju temu ar tik ta pati(nesamoniu) dar ant bangos?

Paziurejau, kad ir Arbuzas turi pakankamai zinuciu, tam raktazodziui gauti.  blink.gif

ten tokia bendra plepalu tema yra, tai joje apie viska rasinejama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 24, 22:43)

Taip, tas pats del  atsargumo galioja ir moterims,nes alfonsiuku siais laikais irgi privise...

Tai budinga visiem zmonems, nepriklausomai nuo lyties.

NOrejau parasyti SIAIS LAIKAIS. Bet sustojau, nes nereikia koneveikti vien siuos laikus, visais laikais vienokia ar kitokia forma zmones vartojo vienas kitus.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 24, 23:02)
Maciau karta, tavo nikas smezavo, prie miegamojo duru.  mirksiukas.gif As kazkaip pamirstu nueti ten. Ar yra kokiu nauju temu ar tik ta pati(nesamoniu) dar ant bangos?

Paziurejau, kad ir Arbuzas turi pakankamai zinuciu, tam raktazodziui gauti.  blink.gif

Ten kaip ir SM ramybe. Dar is senu laiku likusi kuopele tarpusavyje pabendrauja, net maisyti jiems nesinori. Anskciau vaidenosi Montekrista, bet ir ta dingo.
Atsakyti