Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tikrai jokia ne butinybe, dirba pilna ir visia niekam tikusiu destytoju.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 17, 16:12)
Tikrai jokia ne butinybe, dirba pilna ir visia niekam tikusiu destytoju.

Nesupranti, kaip smarkiai nusisnekejai? Sakai, normalu, kad yra tokiu niekam tikusiu? Nereik specu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 17, 15:14)
Nesupranti, kaip smarkiai nusisnekejai? Sakai, normalu, kad yra tokiu niekam tikusiu? Nereik specu?

As nesakau nei, kad normalu, nei kad nenormalu, as sneku ,kaip yra, o ne vertinu tai gerai ar blogai. Nes tu parasei, kad tai butinybe, bet tokios butinybes nera destytojam, nera jiem tokiu salygu pastatyta, gali sakyti, kad butu gerai, bet realybe kitokia. Nelabai suprantu, kodel tu ivardijima faktu vadini nusisnekejimu? blink.gif
Atsakyti
Ponų reikia gailėti. Jie taip menkai tegali džiaugtis meile.
Vikariato sode jie gali suokti savo žmonai, kaip ilgisi jos bučinių.
Tačiau negali sakyti: ji rėkė gulėdama po manimi, nagais akėdama mano nugarą, ir mano sėkla iššovė.

(R. McDonald)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 21:11)
Tačiau negali sakyti: ji rėkė gulėdama po manimi, nagais akėdama mano nugarą, ir mano sėkla iššovė.

(R. McDonald)

biggrin.gif jie taip sako apie meilužes rolleyes.gif
Atsakyti
Tai vis irodinejat, kad jums sekasi geriausiai
biggrin.gif
Atsakyti

(R. McDonald)

Tai taip pat atsitinka jei po seksualiu vyru RAMIAI guli patraukli mergina.

O visi tie draskymai primena:

As galiu isesti i automobili, pasukti rakteli ir uvedus nuvaziuot,

bet va kaimynas pielino savo kibireli pusvalandi, po to kitas kaimynas bande laidais uzvesti, po to tampe ant buksyro ... ir.... MOTORAS UZSIVEDE!!!! Isivaizduojat koks ivykis?

Tai kaip cia koki impotenta nesugebanti baigti normaliai reikia draskyti... ligoniai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 19, 03:33)
Tai taip pat atsitinka jei po seksualiu vyru RAMIAI guli patraukli mergina.

O visi tie draskymai primena:

As galiu isesti i automobili, pasukti rakteli ir uvedus nuvaziuot,

bet va kaimynas pielino savo kibireli pusvalandi, po to kitas kaimynas bande laidais uzvesti, po to tampe ant buksyro ... ir.... MOTORAS UZSIVEDE!!!! Isivaizduojat koks ivykis?

Tai kaip cia koki impotenta nesugebanti baigti normaliai reikia draskyti... ligoniai

O tavoji baigia?...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 19, 00:53)
Tai vis irodinejat,  kad jums sekasi geriausiai
biggrin.gif

biggrin.gif
pasirodė, kad jos kasdien rėkia, garsiai rėkia ir čia ta laimė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 19, 03:33)

lotuliukas.gif tu jau primeni sena bambancia bobule
Atsakyti
Sveikos, na kaip sventem pasiruosiusios? Ar vis darot dar misraines balta, raudona per sventes? bigsmile.gif As jauciu kibira prisidarysiu, taip uzsimaniau baltos misraines biggrin.gif

(R. McDonald)

citata isimta is konteksto, neina nieko suprasti? kodel tie vyrai su zmonom vikariato sode? kodel jie ju ilgisi, jie atskirti kazkaip? Kas cia per ponai?
Atsakyti

Tai vis irodinejat, kad jums sekasi geriausiai
biggrin.gif

Tai kad ir įrodinėti nereikia.Kas dirba,tai dirba,prieš šventės nosies nepakeldami.O kas mušė dinderį,tai ir dabar muša.

Atsakyti