Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 07 26, 22:29)
nebuna man taip, kad galvoti - nu ka cia dabar pasakius, o va sikart buvo  ax.gif

Taigi jus ala bendravot online. Tai koks ten bendravimas? Jei po to neaisku apie ka kalbet?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 26, 21:48)
1. Cia sakyciau susirinkusios biski, kaip rusai sako "seks ozabochennye", ira visokiu moteru ir moterims (atmetus sio forumo publika) seksas tikrai maziau svarbus vidutiniskai

2. Tai bendraujant galima issiaiskinti daug.  Sakysim teiginiai "zmona privalo duoti visada vyrui" bet tuo paciu metu "neturi pati noreti" - viska pastato i savo vezes.
Jei diskusijose priestaraus, tai pridet "tik k..voms labai svarbus anas galas"
Tie teiginiai tik emocijos, bet reakcija i juos bus informacija

Na o jei issirenki tokiai kuria tai svarbu tai ko dar noret??? Prarasi vertybe bus amen santykiams.
Arbe jei kuriai babkes svarbu tai irgi - prarasi babkes, ir viskas baigsis. Taigi labai lengvai skaiciuojama.

As issirinkau ex paplaukusia, tai buvo viskas ne taip paprastai suvokti kur kas nuplaukia. Gyvenimas buvo idomus

like
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 07 26, 22:13)
Šiaip, netyčia už akių užkliuvo, tam pačiam puslapyje:

tai ir kas jums cia neaisku? taip neardavo jokiu virsvalandziu, kartais kai kam kai ka pataisydavo smile.gif kaimynui koki sviestuva ar saldytuva, tai nebuvo nuolatines ilgos valandos, kada noredavo ir kada galedavo, kada kas paprasydavo mirksiukas.gif , o ne privalomai ,kas savaite po 60 val, skiruma jauciat? galima tai prie hobiu pirskaityti, kaip kazkas vaziuodavo zvejoti, jis uzsiiminedavo su elktra jam tai patikdavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 26, 22:29)
va tas ir reikalas, kad as su bet kuo randu apie ka pakalbeti  blink.gif  rolleyes.gif  uzvakar i ezera lendant su viena mergiote uzsiplepejom belekaip  biggrin.gif  lygioj vietoj
laikiau ta pokalbi,bet ne tomis temomis  biggrin.gif  gal del to ir nesigavo  biggrin.gif
oi, nu buna zmoniu nekalbiu, bet kazkaip pamenu, viena toki kai prakalbinau, tai visi i mane ziurejo kaip i sniego zmogu, nes is jo zodi ispesti buvo neimanoma, o su manim kalbejo istisai  biggrin.gif  nebuna man taip, kad galvoti - nu ka cia dabar pasakius, o va sikart buvo  ax.gif

nu nesudba, kaip sakoma , matomai biggrin.gif Bet tai ne jaunas vaikinas turetu buti kazkiek kalbesnis , ypac pradzioje pazinties, mano vyras tai gali istarti 3 zodzius per diena ir jam gerai, bet pazinties pradzioje ohoho kokia isklaba buvo lotuliukas.gif gal as ji priverte eiti i pasimatyma?ar taip jau jaudinosi, gal skaistus, kaip Idomucios zmona tokio amziaus sulaukes, arba gal su Moontes tuo botaniku susitike buvot? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 26, 21:30)
O tai jei ta vyriskuma ,avarijos metu nutraukia su visais priciandalais -tai pypec  liksi be moters visam likusiam gyvenimui .aisku jei keksas NR 1 ,  tai manau ir sustreikavus kokiam tai hormonui gali palikti vienas . bet keksas nera draugystes pagrindas -bent man

va taip va liudna realybe, kaip matot, as ci aveina kaip is menulio su savo meilem lotuliukas.gif o ka senatveje, jei nestoves ?lotuliukas.gif lieka vienas kelias, i sveikuolius, ziema- vasara maudytis, manksitntis ir sveikai maitintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 26, 22:36)
Deja ,kaip sako ;visi geri  bet skirtingi .. 
As turejau gera drauga ,kuris tiko i tevus .Susirgo veziu ,zodziu viena ispjauna kitas atzelia .... vaikai trys uzauge ir boba velnio nesta nieko nelaukus (mirties )  tevai davai dalinames pinigus ..  o tevas ir toks pescias -jei pinigus dalinames -davai ir ligas dalinames ... 
cia skambetu mazdaug taip ;  zmogus jei myli kita zmogu  -jam svarbus zmogus o ne tik jo galas ;)
----------------------------------

Idomu kai man pasakojamos istorijos apie vezininkus.

Na pasidomekite, kiek Lietuvoje yra kai vienisos moterys augina neigalius vaikus... As nekomentuosiu ir ne moralizuosiu.

Buvo laikas, kai pat sirgdama, ieskojau savo vyrui zmona mirksiukas.gif Jau pasakojau SM forumo dalyvems apie tai.

As kaip vezininkas, visai normaliai reaguociau jei mano vyras nusprestu mane palikti. Nes nenoreciau kad su manimi gyventu vien is pareigos, gailescio. Taip pat as noreciau, kad mano vyras butu laimingu. Galimai del to kad as nereiskiu pretenziju, nieko nereikalauju jis cackinasi su manimi.

O del vaiku. O ko jais piktintis, jie yra ABIEJU TEVELIU AUKLEJIMO REZULTATAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 liepos 2018 - 21:55
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 26, 22:38)
Taigi jus ala bendravot online. Tai koks ten bendravimas? Jei po to neaisku apie ka kalbet?

online buvo konkretus bendravimas - kas ko iesko ir einam susitikt biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 26, 22:50)
nu nesudba, kaip sakoma , matomai  biggrin.gif Bet tai ne jaunas vaikinas turetu buti kazkiek kalbesnis , ypac pradzioje pazinties, mano vyras tai gali istarti 3 zodzius per diena ir jam gerai, bet pazinties pradzioje ohoho kokia isklaba buvo lotuliukas.gif gal as ji priverte eiti i pasimatyma?ar taip jau jaudinosi, gal skaistus, kaip Idomucios zmona tokio amziaus sulaukes, arba gal su Moontes tuo botaniku susitike buvot? lotuliukas.gif

na taip, kazkaip kaip ir turetu save kaip nors pateikti, kad nereiktu man is jo po zodi traukti rolleyes.gif
botanikus as prakalbinu - jie gi zmones, megstantys kazkokia sriti, tai uztenka ta sriti issiaiskinti ir jie kalbes be sustojimo biggrin.gif
ai, matyt nelemta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 07 26, 21:40)
Gyvenime dazniausiai moterys aukojasi. Tad susirgus vyrui, jos dazniausiai pasiaukojanciai juo rupinasi. Vyrai dazniausiai "pasiplauna", zinoma buna isimciu.

O kam tam vyrui moteris? Tarnaites reikia? Ar tai nesavanaudiska prie saves priristi sveika zmogu?

Niekas nerase kad seksas yra numeris 1, nereikia ultruoti, bet seimyniniam gyenime jis tikrai nera paskutineje vietoje. Siaip zmogaus gyvenime prioritetai kinta vietomis, priklausomai nuo aplinkybiu.

nu ir vel jus su apibendrinimais, tikrai nemazai ir vyru slaugo zmonas, o nepabega, tiek, kad vyrai anksciau daznai mirsta uz moteris... unsure.gif mano drauges tetis slauge mama su Alzhaimeriu, vyro senelis slauge zmona, po insulto, cia artimiausia aplinka, kiek reikejo moterims slaugymo.

tai jms atrodo be sekso vyrui tik kaip tarnaites moters gali reikti, o moteriai irgi be sekso jau to vyro nereiks doh.gif rimtai? blink.gif

nu tai jus gi teigiat as sakiau, kad meile svarbiau, jus kelios teigiat, kad aistra, fizinis artumas svarbiau ir be to meiles nebuna ir kad tai butina, ar dabar jau ne taip? bigsmile.gif niekas ir nesake, kad paskutineje vietoje, tik po meiles, o ne pries meile....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 26, 22:52)
tai ir kas jums cia neaisku? taip neardavo jokiu virsvalandziu, kartais kai kam kai ka pataisydavo smile.gif kaimynui koki sviestuva ar saldytuva, tai nebuvo nuolatines ilgos valandos, kada noredavo ir kada galedavo, kada kas paprasydavo  mirksiukas.gif , o ne privalomai ,kas savaite po 60 val, skiruma jauciat? galima tai prie hobiu pirskaityti, kaip kazkas vaziuodavo zvejoti, jis uzsiiminedavo su elktra jam tai patikdavo  mirksiukas.gif

Eilines atmazkes. Man taip keista stebeti kai suages zmogus taip vaiksikai elgiasi. O svarbiausia tai vyskta pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 26, 22:55)
online buvo konkretus bendravimas - kas ko iesko ir einam susitikt  biggrin.gif
na taip, kazkaip kaip ir turetu save kaip nors pateikti, kad nereiktu man is jo po zodi traukti  rolleyes.gif
botanikus as prakalbinu - jie gi zmones, megstantys kazkokia sriti, tai uztenka ta sriti issiaiskinti ir jie kalbes be sustojimo  biggrin.gif
ai, matyt nelemta  biggrin.gif

cia kaip is to kino ,kaip parasti vaikina per 10 dienu tik cia butu, kaip neleisti saves prasnekinti per pirma pasimatyma lotuliukas.gif o tai kas jis toks, ka veikia, jei toks nekalbus? kareivis koks? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 liepos 2018 - 21:58
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 26, 22:56)
tik po meiles, o ne pries meile....

o as sakau, kad ne pries ar po, o salia.
visu rusiu meile poroje turi buti salia, eiti koja kojon, nes, aisku, gali sokuoti ant vienos kojos, bet stabiliau ir komfortiskiau vaikscioti abejomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 26, 22:56)
nu ir vel jus su apibendrinimais, tikrai nemazai ir vyru slaugo zmonas, o nepabega, tiek, kad vyrai anksciau daznai mirsta uz moteris...  unsure.gif mano drauges tetis slauge mama su Alzhaimeriu, vyro senelis slauge zmona, po insulto, cia artimiausia aplinka, kiek reikejo moterims slaugymo.

tai jms atrodo be sekso vyrui tik kaip tarnaites moters gali reikti, o moteriai irgi be sekso jau to vyro nereiks doh.gif rimtai?  blink.gif

nu tai jus gi teigiat as sakiau, kad meile svarbiau, jus kelios teigiat, kad aistra, fizinis artumas svarbiau ir be to meiles nebuna ir kad tai butina, ar dabar jau ne taip?  bigsmile.gif niekas ir nesake, kad paskutineje vietoje, tik po meiles, o ne pries meile....

Nkomentuosiu posto. Tik parasysiu, as visada rasau samoningai palikdama sau paklaida klaidai. Todel mano parasytuose tekstuose galima rasti tokius zodzius, kaip salygina norma, dazniausiai, kaip ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 26, 22:57)
cia kaip is to kino ,kaip parasti vaikina per 10 dienu tik cia butu, kaip neleisti saves prasnekinti per pirma pasimatyma lotuliukas.gif o tai kas jis toks, ka veikia, jei toks nekalbus? kareivis koks? lotuliukas.gif

vienu sakiniu atsake biggrin.gif ir vel tyli.
siaip tylejimas zmogaus man netrukdo, tik yra skirtumas, ar toje tyloje komfortiskai jautiesi, ar nelabai.
ai buvo atvejis, kai nebuvo komfortiska. va tame ir esme.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 07 26, 22:57)
Eilines atmazkes. Man taip keista stebeti kai suages zmogus taip vaiksikai elgiasi. O svarbiausia tai vyskta pastoviai.

kokios atmazkes doh.gif o dieve dieve, kaip jums norisi prisips** prie zmoniu tai susikuriat teorijas is nezinau net ko? doh.gif
kas jau sovietinais laikais darbe plesesi? lotuliukas.gif
Atsakyti