Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 13:22)
Nenoriu ir nepastoju. Tinka atsakymas?  biggrin.gif
Papildyta:

Svarbu, kad tu zinai, kas tau net neaktualu.  biggrin.gif

žinok visai viena, izoliuota nuo pasaulio gyvenu, niekada su niekuo negalėjau pašnekėti apie ginekologiją ir ką patarinėja ginekologai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 13:05)
Moontes neseku, nzn kodel jos vyras alkoholizmu susirgo. Kiek pamenu, tai ji istekejo jauna, vaikas gime, lyg vyras tada ir nuslydo( gal ir maisau kazka). Tai tokiu atveju abejoju ar Moonte savo vyra ant tiek dakniso kaip kad tu savaji, kai 2015 m ir dar velesnej temoj skundeisi savo vyru.
Tavo vyras yra auksines kantrybes zmogus, geras tevas. Butent del vaiku ir gyvena su tokia nedasutusia kaip tu. Jei tu jam nuolat namuose lesei smegenis taip kaip kad cia lesi dienu dienas, tai kitas jo vietoj butu ne tik pradejes gert, bet ir iseitu nesiaukodamas del vaiku.
Tu paziurek i save is sono. Kas, kad viena kvailute cia tau palinkcioja, juk esi pajuokos objektas cia. Nei vienas narys nedaknisa su savu tiesu  irodynejymais taip kaip kad tu kisi visiems cia savo bereiksmes tiesas.
Tu jau nervuojies. Raideliu nebepataikai.

Kaip tai dabar nezinai??!!?? blink.gif juk vyrai gerti pradeda, kai oralinio negauna, jiems neduoda pakankamai zmonos, ir/arba smegenis lesa, ka dabar jau savo minciu issizadesi? lotuliukas.gif juokdare.
Nauja cikla pradejai vel, prasidejo nuo mano vyro lakstymo ir MOntevertes suns mitybos, i rvel toilau i seile sviska paskasi ? lotuliukas.gif
debeseli debeseli .....
https://www.youtube....h?v=RyPJt65zKl4
special for you 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 13:21)
nu taigi ginekologės rašinėja KT ir tipo gydymo tikslais, hormonų balansavimo. wtf, tu ką nežinai net to? biggrin.gif

Tu isvis apie pastojima ir vaikus patylek. Aisku labai matosi kad lutuke skubi palaikyt, bet neapsijuok tik.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 24, 13:08)
Tai vadinasi teorija, jog pastoti galime tol, kol gleives yra tasios - neteisinga? Kaip tik, pastoti galime tada, kai ju mazeja, ar ne? O kaip temperatura keiciasi ciklo metu?
Tokie komentarai SM man yra visiska atgaiva sirdziai. Zmogus zino, ka raso. smile.gif

Tu rimtai tu dalyku nezinai? blink.gif
ne forumus reikia skaityti, kad rasti tokius postus, ju pilna tikslingoje spaudoje mirksiukas.gif pasiklydai biggrin.gif
http://www.nspinfo.l...owPrintDialog=1
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 13:24)
Kaip tai dabar nezinai??!!?? blink.gif  juk vyrai gerti pradeda, kai oralinio negauna, jiems neduoda pakankamai zmonos, ir/arba  smegenis lesa, ka dabar jau savo minciu issizadesi? lotuliukas.gif juokdare.
Nauja cikla pradejai vel, prasidejo nuo mano vyro lakstymo ir MOntevertes suns mitybos, i rvel toilau i seile sviska paskasi ? lotuliukas.gif
debeseli debeseli .....
https://www.youtube....h?v=RyPJt65zKl4
special for you  4u.gif

As niekur neteigiau, kad vyrai pradeda gert, nes negauna oralinio.
Cia kai tu parasei, kad mes tau visos cia pavydim, kad tu sexuoji kiek nori, kada nori, esi vaisinga ir nepastoji, tai tau ir buvo parasyta, kad kurioj vietoj ta tavoji laime, kai pries kelis metus skundeisi savo blogu vyru, kuris , kaip rasei savo temoj, sake, kad jei tu jam duotum ir darytum pikantiskus dalykelius - jis negertu ir namuose tau daugiau padetu.
Tai kad baik vartytis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 13:11)
Lutuke nesvaik apie mistinį sexą vaisingomis dienomis. Nebedaryk sau gėdos.

koki dar mistini? tau rimtia tai mistika? blink.gif abydna ane? biggrin.gif kai tavo gyvenimo tikslas gerai pasimyleti, o va nesugebi niekaip to gerumo pajusti ar ne? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 13:30)
As niekur neteigiau, kad vyrai pradeda gert, nes negauna oralinio.

ania? biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 11:46)
Ania? Sakai gyveni atsiputusi, kai temas kuri apie savo bloga vyra, kuris i barus laksto lakt su draugeliais, nes tu jam nedarai ko jis nori ir sekso badu marini?
Nu nu... biggrin.gif

tau siek tiek perdozavo vaistu per "atostogas" ? jau nebesusivoki, ka ta pacia diena rasai? biggrin.gif
Nu tai papasakok, kodel mano vyras gere?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 sausio 2020 - 13:36
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 13:30)
koki dar mistini? tau rimtia tai mistika? blink.gif  abydna ane?  biggrin.gif  kai tavo gyvenimo tikslas gerai  pasimyleti, o va nesugebi niekaip to gerumo pajusti ar ne? lotuliukas.gif

Man nereikua sau nieko įrodinėti ;) o va tau kažkodėl tai labsi svarbu. Kodėl?
Bet kuri seksuali moteris džiaugiasi sexu tiek vaisingomis, tiek nevaisingomis dienomis. Orgazmai nuo to nepriklauso smile.gif bet juk tu jų nepatiri, ar ne? Greičiausiai sexas neva tavo vaisingomus dienomis tau geresnis, nes tada esi drėgnesnė, o šiaip sausa. Klausimas, kodėl sausa. Bet juk tu sveikuolė mūsų ;)
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 13:30)
koki dar mistini? tau rimtia tai mistika? blink.gif  abydna ane?  biggrin.gif  kai tavo gyvenimo tikslas gerai  pasimyleti, o va nesugebi niekaip to gerumo pajusti ar ne? lotuliukas.gif

Tu paskutiniu metu vis kalbi apie tai, kad " gerai pasimylet "sugebi is visu cia esanciu beje tik tu. Na gal dar Monteverte sugeba. Ir Given.
Koks gali buti pas tave geras seksas, jei tau lovoj su vyru yra tabu dalykai? Jau nekalbu apie tai, kai tu rasei, kad miegat atskirai, turi pries vyra( pries seksa) but susisukavusi, be traiskanotu akiu ir pan.
Tu esi susikausciusi, salta, susispaudusi moteryte.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 13:24)
Is savo patirties galiu pasakyt, kad kai gydymo tikslais buvo ideta Mirena - noras pas mane padidejo ta pacia diena biggrin.gif .
Atrodo absurdas, nes info lapelyje buvo parasyta, jog gali sumazeti libido.

tai ir sakau - antžmogė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 13:36)
Man nereikua sau nieko įrodinėti ;) o va tau kažkodėl tai labsi svarbu. Kodėl?
Bet kuri seksuali moteris džiaugiasi sexu tiek vaisingomis, tiek nevaisingomis dienomis. Orgazmai nuo to nepriklauso smile.gif bet juk tu jų nepatiri, ar ne? Greičiausiai sexas neva tavo vaisingomus dienomis tau geresnis, nes tada esi drėgnesnė, o šiaip sausa. Klausimas, kodėl sausa. Bet juk tu sveikuolė mūsų ;)

lotuliukas.gif vargsiuke tau vis pasimylejimai vienodi, ir vis orgazmai veienodi unsure.gif Tau orgazmo pajautimas tai jau virsune, o daugiau nieko? tik vienas buna? orgamza ir duse galim apajusti ir ka?
Tai,kad ne as tau tu man vis rasai ir itikineji, as gi tau tik atsakau mirksiukas.gif Jus cia man kelios aiskinat kaip man negerai su vaisingumu su seksualumu, kaip as nesimyliu ar orgamzo nepajauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Oralinis tai kazkoks biski iskrypimas nes malonumo ten kur kas maziau.
Taip gamtos suredyta, nes kitu atveju gimstamumas kristu nerealiai ir rusis isnyktu. Nesuprantu kai jus cia ta oralini vyrams garbinat...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 13:39)
tai ir sakau - antžmogė biggrin.gif

ziurek kaip ji stengiasi kazk apanasaus parasyti, ka as parasiau lotuliukas.gif ir taip apgailetinai....
Atsakyti