Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 12:24)
As cia galvoju, kokia rasti proga isgerti.
Prisiminiau.
Siiandien kinu naujieji metai pagal meenulio kalendoriu

puiki proga, ypač, jei po to neužlunatikuotum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 12:24)
As cia galvoju, kokia rasti proga isgerti.
Prisiminiau.
Siiandien kinu naujieji metai pagal meenulio kalendoriu

alkoholizmas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 12:28)
Netiesa. Klitorinis orgazmas visai skiriasi nuo vaginalinio. 
Man didžiausias atradimas buvo klitorinis orgazmas analinio sexo metu. Stogą raunantis malonumas, kaip susihę nzn. Matyt yra kažkas

Kazkada senai buvo geju kanalas, tai ten kitokio ir nezino
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 25, 12:30)
O tu zadi but amzinai jauna grOAzuola?
Baisu tau gyvent siam pasauly, jei taip bijai pasent. Bet turiu tave nuvilt - busi sena ir nukarusiais papais. Ir veida tavo dar daugiau i senatve trauks( nes narvuojies labai). Taip kad te 4u.gif .

neseniai apvarei mano mamą, kad pilvuką turi, o pati žaviesi Crowe ir tipo jam jau pilvas ok, nes senas biggrin.gif durnesio žmogaus su žiburiu reiktų paieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 12:31)
Kazkada senai buvo geju kanalas, tai ten kitokio ir nezino

Aš patiriu trijų rūšių orgazmus, liūdna būtų tik vienos rūšies gaut rolleyes.gif
Atsakyti
Kad 13 cm pimpis yra vidutinis, tai tera ismatavimai ir visiskai nieko nesako apie tai, kad to TURI UZTEKTI.
Juk ikeliau straipsni. Moteru vidutinis poreikis yra 16 cm biggrin.gif na matyt visos issitampe mes.

Bet siaip lutuke mes diskutuojam apie ILGI, o tu nusisneki pievas apie maksties stangruma. Pries ko cia tai? Mes gi ne apie ploti kalbam.
Ir jeigu uzsiimtum seksu ar vietoj to bent pasiskaitytum apie tai, tai neskleistum savo apgailetinu postringavimu cia. Zinotum, kad maksties gleivine nervu galuneliu beveik neturi, jos koncentruojasi tik g tasko vietoje ir ties maksties dugnu.
Jei g taska gali pasiekt pirstais, tai maksties dugno su nykstuku nepamasazuosi.
Twip kad savo "mes labai gerai pasimylim" pasakas gali skaityt vaiku darzeliui.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 13:28)
Netiesa. Klitorinis orgazmas visai skiriasi nuo vaginalinio. 
Man didžiausias atradimas buvo klitorinis orgazmas analinio sexo metu. Stogą raunantis malonumas, kaip susihę nzn. Matyt yra kažkas

Ta prasme nesilieciant ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 12:34)
Aš patiriu trijų rūšių orgazmus, liūdna būtų tik vienos rūšies gaut rolleyes.gif

Orgazmai nera svarbiausia. Artumas su mylimu zmogumi man svarbiau.

Pasikartosiu...

Kai dariauu su vaistais eksperimentus (Androcur), tai staiga numusus testosterona, idomus O pojutis.
Malonumo nera... tiesiog kuna krato kelias sekundes kaip su silpnpka srove.
Na kazkaip nemalonu buvo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 12:32)
neseniai apvarei mano mamą, kad pilvuką turi, o pati žaviesi Crowe ir tipo jam jau pilvas ok, nes senas biggrin.gif durnesio žmogaus su žiburiu reiktų paieškot 4u.gif

Siaip tai kalba buvo apie grozi vyro. Koks vyras grazus. Ne pilvas, ne jo pimpalas, o vyras? Tai Gladiatoriuj jis grazus. O kad metai keicia zmogu - cia faktas.
Prie ko ta tavo mama, jei tu kalbejai apie jos figura, kur galima buvo suprast, kad ant issiputusios siknos ir atsikisusio pilvo klostuotos sukneles kvailai atrodo, todel zmones ir atsisuka paziuret kas negerai. Demesi kreipia ne tik i grazius, bet ir i tokius, kur ryskiai kazkas ne to/ nedera.
Atsakyti

nugis meluoji, at kiekvieno informacijos lapelio ta pati infomacija is paciu gamintoju, nei to neskaitot? biggrin.gif

Tu skaitei komentara mano? Rasiau, kas NSP atstovai pateikines SALISKA  informacija.

KT salutiniai zinomi, gydytojai apie juos sneka. Fanatai snekes TIK apie salutinius, juos ispusdami, pateikines nepatikrintus faktus ir t.t. 

Ir tokiu zmoniu kalbos (grynai kaip Given) yra labai blogas informacijos saltinis, nes snekama neturint ziniu, remiamiasi pseudomokslu, kazkokiom veganu blogerem, nulis objektyvumo. As ja laikiau protinga moterimi, bet kazkaip sunku suderinti kartais idomius komentarus su tokia kruva nesamoniu.

Aisku manes couchinimas kaip endometrioze gydyti, kai ji isvis jokiu ziniu apie sita liga neturi buvo topas. Ir lb gera iliustracija kiek verta tiketi jos teiginiais. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 25, 13:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72592904" data-time="1579934634"><div><p>13 cm yra mažas vartotojo įkelta nuotrauka
Akivaizdu, kad bent jau vaginalinių orgazmų tu nepatiri vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As esu skaiciusi, kad moters klitoris ne visas matomas isoreje. Ir kuo mazesnis atstumas tarp klitorio ir maksties - tuo daugiau sansu, kad moteris patirs ta vadinama vaginalini orgazma. Is tiesu, tai tas pats, tiesiog penis stimuliuoja klitori tuo paciu metu kai skverbiasi i maksti.</p><p>Nzn kiek tiesos yra. </p>

Klitoris tik virsunele, diduma viduj. Cia penio atitikmuo biggrin.gif
Tiketina, kuo arciau maksties, tuo dauviau malonumo.
Bet manau vaginalinis tai nuo g gasko arba maksties dugno stimuliavimo.

Montekrista
Kokie trys apsviesk? g.gif

Nezinau, kiek protingas tas skirstymas. Ko dabar neprisigalvoja. Tuoj turesim ausu ir nosies orgazmus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 13:40)

Pasikartosiu...

Kai dariauu su vaistais eksperimentus (Androcur), tai staiga numusus testosterona, idomus O pojutis.
Na kazkaip nemalonu buvo

Tai artuma patirt galima visai nesimylint.
Nera svarbiausi, bet juk patiri kasskart ane? biggrin.gif

Cia kaip sakyt, kad ne maiste laime zmogui o tuo tarpu per nasrus tyksta riebalas nuo kulsies keptos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 12:40)
Kad 13 cm pimpis yra vidutinis, tai tera ismatavimai ir visiskai nieko nesako apie tai, kad to TURI UZTEKTI.
Juk ikeliau straipsni. Moteru vidutinis poreikis yra 16 cm biggrin.gif na matyt visos issitampe mes.

Bet siaip lutuke mes diskutuojam apie ILGI, o tu nusisneki pievas apie maksties stangruma. Pries ko cia tai? Mes gi ne apie ploti kalbam.
Ir jeigu uzsiimtum seksu ar vietoj to bent pasiskaitytum apie tai, tai neskleistum savo apgailetinu postringavimu cia. Zinotum, kad maksties gleivine nervu galuneliu beveik neturi, jos koncentruojasi tik g tasko vietoje ir ties maksties dugnu.
Jei g taska gali pasiekt pirstais, tai maksties dugno su nykstuku nepamasazuosi.
Papildyta:

Ta prasme nesilieciant ar kaip?

Su žaisliuku. Bet ir be jo anal metu klitor l susijęs, nzn kaip
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 12:40)

Pasikartosiu...

Na kazkaip nemalonu buvo

O kur rašiau, kad tai svarbiausia?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 12:45)
Klitoris tik virsunele, diduma viduj. Cia penio atitikmuo biggrin.gif
Tiketina, kuo arciau maksties, tuo dauviau malonumo.
Bet manau vaginalinis tai nuo g gasko arba maksties dugno stimuliavimo.
Montekrista
Kokie trys apsviesk? g.gif

Nezinau, kiek protingas tas skirstymas. Ko dabar neprisigalvoja. Tuoj turesim ausu ir nosies orgazmus.
Papildyta:

Tai artuma patirt galima visai nesimylint.
Nera svarbiausi, bet juk patiri kasskart ane? biggrin.gif

Cia kaip sakyt, kad ne maiste laime zmogui o tuo tarpu per nasrus tyksta riebalas nuo kulsies keptos lotuliukas.gif

Klitorinis, vaginalinis, analinis. Trečiojo malonumai man buvo siurprizas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 12:40)

Tu is vis nesigaudai ziuriu anatomijoje? Makstis nuo susijaudinimo ir penio isitempia i ilgi ir ploti, ji gi nera ilga vidutine 10 cm, tai vidutine vagina mazesne, uz vidutini peni (13 cm). Ir tikrai nereikia, kad penis remtusi i gimdos kakleli. Aisku yra ir didesniu vaginu, kaip ir didesniu peniu, tai lai kiekveina sau pasirenka tinkama, nes jei per didelis tai yra ir suzeidimu gresme irgi negerai...
o tas tavo straipnsi tai net neaisku is kokiu saltiniu ir kieno tie ten tokie poreikiai.
As apie asmenines patirtis ir dydzius gi nesneku, o tu man viska taikai, as ne jus, man neidomu aptarineti savo lovos reikalu viesai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 25, 12:42)
Tu skaitei komentara mano? Rasiau, kas NSP atstovai pateikines SALISKA  informacija. KT salutiniai zinomi, gydytojai apie juos sneka. Fanatai snekes TIK apie salutinius, juos ispusdami, pateikines nepatikrintus faktus ir t.t. Ir tokiu zmoniu kalbos (grynai kaip Given) yra labai blogas informacijos saltinis, nes snekama neturint ziniu, remiamiasi pseudomokslu, kazkokiom veganu blogerem, nulis objektyvumo. As ja laikiau protinga moterimi, bet kazkaip sunku suderinti kartais idomius komentarus su tokia kruva nesamoniu. Aisku manes couchinimas kaip endometrioze gydyti, kai ji isvis jokiu ziniu apie sita liga neturi buvo topas. Ir lb gera iliustracija kiek verta tiketi jos teiginiais. 

Butent skaiciau visus komentarus nuo Given komentaro.

Nepateikia saliskos informacijos, pateikia tai , kas yra ofciailiai teigiama, bet kursu esme ne apie KT suzinoti, o NSP ismokti, jau kas ryztasi mokytis NSP patys buna apsiprende del to ir zino ta info.
Juk nei kursuose buvai nei zinai, is kur tokie isivaizdavimai? Given gi neveda kursu ypac cia ar ne? ir endometriozes NSP kursuose niekas negydo, kam tu vis suplaki savo liga ir visa tai?
Ji klabejo apie KT ne kaip gydymo priemone, o kaip apsisaugojima nuo vaiku, jei del ligu dar galima rizikuoti salutiniais poveikiais, jei nesinori kitaip, tai kokia prasme save zalotis, jei jokiu ligu nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2020 - 13:11