QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 29, 14:54)
Klases seniunes buvo mergaites. Tokios tvarkingos, darbscios ir kuklios. Kuri is siu savybiu tiktu Apple direktoriui? Geriausiai mergaites mokosi iki siol. Ir kas is to, jei neturi charakterio, drasos, pasitikejimo savimi, tolerancijos rizikai? Jos nekopia karjeros laiptais. Jus pasiziurekite, kaip aukstyn kylant organizavijose mazeja moteru skaicius. Geras mokymasis yra super mokykloje, bet veliau tas negroja. Statistika labai aiskiai rodo. Tai nera nei lyderio savybes, nei ambicingo zmogaus savybes. </p><p></p><p>Del antros pastraipos 100% sutinku. Del patriarchato kencia tiek vyrai, tiek moterys. O LT vyrai isvis sulauzyti, is cia ir visa agresija, nukreipta tiek i isore, tiek i save. Del to steteotipinio auklejimo ir poziurio i lytis kencia visi. Bet deja, dauguma neisivaizduoja, kad gali buti kitaip. Nu valio, tik as nenoriu i tokia sali grizti. Man vienas didziausiu salies minusu, labai labai rimtai kalbant. </p>
taip , tiksliai

svietimo sistema is vis neorientuota i asmenybiu ugdyma, tik ziniu iskalima, Airijoje ne daug kitaip, tik tiek , kad maziau gal teorijos, daugiau praktikos, ir nepastebejau kazkokiu bulinimu, mustyniu ar pan, bet ir taisykliu daug daugiau. Nu stampuoja tokius klolnus - fabriku darbininkus, nes nu nereikia sistemai tu asmenybiu, jokiai
Airijoje ne ka geriau su vyrais, gal nesizudo tiek, bet cia depresiju skaicius irgi didelis ir kitaip nebus tokiuose santvarkuose...sistema lauzo kitokius, ziurekit jus cia net mane kiek kritikuojat, nes kazka kitaip sneku, kaip sake man va nesenai: nesvaik apie nezemiskus dalykus, ta prasme nedrisk net apie tai galvoti, galvok, kaip visi apie zemiskus

vakaruose tik vyram uzdeti tokie apynasriai, ir jie nebutinai rodo agresija isoriskai, bet viduje ne ka geriau...taip daugiau kalbama vis apie mentaline sveikata, apie zmogaus vidini pasauli ir t.t. bet dauguma tik grazus projektai, su spalvotais plakatais...