Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 30, 16:13)
vienas is dideliu minusu dirbti tarp vyru, visai netiketai susirgau, laimei turiu atsargini tampona taseje, bet kaip issiimti ir nusinesti i tualeta lotuliukas.gif

Neskis visa tase i tualeta. Ar negalima? Tad tampona isidek i liemenele. Ir papai, optiskai ,bus didesni. Ir problema isspresta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 30, 17:13)
ji tokio gana sunkaus charakterio...

man kilo klausimas, kodel tas alfa vyras jums siulesi? ar jis visom siulosi ar kazkodel pagalvojo, kad jums galima? jei per daug asmeniska aisku neatskinekit..
Papildyta:
vienas is dideliu minusu dirbti tarp vyru, visai netiketai susirgau, laimei turiu atsargini tampona taseje, bet kaip issiimti ir nusinesti i tualeta lotuliukas.gif

As nestaugiu, nekomanduoju, valgyt gamint moku, galiu ir torta iskepti, tai manau, kad gal visai nieko mano ir charakteris, ir gebejimai ax.gif o charakteri as iskart rodau nuo blogiausio, jei toks tinka, tai paskui bus tik geriau biggrin.gif zodziu, mano demo versija kitokia nei daugumos biggrin.gif

Tai as gi raudona suknele buvau biggrin.gif Tai man pirmai ir pasiule biggrin.gif

Ramiai pasiimi ir eini-gi niekas nestebi tamstos ir niekam nerupi. Jei ir pastebes, nieko nesakys. Karta mane kolega taip uzpelengavo, tai sokolado atnese biggrin.gif sake zmonai tomis dienomis perka tai ir man nupirko biggrin.gif
Atsakyti

Neskis visa tase i tualeta. Ar negalima? Tad tampona isidek i liemenele. Ir papai, optiskai ,bus didesni. Ir problema isspresta. mirksiukas.gif

nu galima aisku, as turiu kuprine, kad tilptu laptopas, bet keistai atrodysiu su kurprine eidama, paglavos ,kad namo iseinu :lol: , laukiu kol kolega nors. matantis mane geriausiai. kur nors iseis :oh: 

Atsakyti

Vyrams nereikia mastanciu. Jiems reikia tokiu, kad jie jaustisi virsesni. Su vienu senu pazistamu ant dienu kalbejau ir jis pasake, kad turiu kietus kiausus ir kad vsada tokius turejau...
Ar skamba, kad vyrus dominciau romantiskiems tikslams? ax.gif

Stereotipas. Arba bent jau nereikia apibendrint.

Atsakyti

To Kin ;Vyrams nereikia mastanciu...

------------------------------------------------

Labai klysti  , reikia buti savo vietoje .. su mastanciom kiek turejau draugysciu ,tai jos super visame tame ,pradedant bendravime baigiant lova . tik pradedi su kokia nevisai -tai prasideda kazkokios mazvaikiu problemos ,arba eini pats ir tempiesi ja . 

reikia  panasu i save o ne zemiau ,jei zemiau  tada susitaikyk su tuo kad turesi temptis ji visur.(ne i koncerta )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 30 liepos 2018 - 16:23
O jei ir pamatys, nenualps biggrin.gif gi suauge vyrai, zino, kad naudojami tokie dalykai, parduotuvej mate, gal net patys savo moterims pirke biggrin.gif
Nesakau, kad reikia demonstruoti, bet nieko baisaus nenutiks jei ka.
Atsakyti

As nestaugiu, nekomanduoju, valgyt gamint moku, galiu ir torta iskepti, tai manau, kad gal visai nieko mano ir charakteris, ir gebejimai ax.gifo charakteri as iskart rodau nuo blogiausio, jei toks tinka, tai paskui bus tik geriau biggrin.gifzodziu, mano demo versija kitokia nei daugumos biggrin.gif

Tai as gi raudona suknele buvau biggrin.gifTai man pirmai ir pasiule biggrin.gif

Ramiai pasiimi ir eini-gi niekas nestebi tamstos ir niekam nerupi. Jei ir pastebes, nieko nesakys. Karta mane kolega taip uzpelengavo, tai sokolado atnese biggrin.gifsake zmonai tomis dienomis perka tai ir man nupirko biggrin.gif

tai nereikia nei staugti , nei komanduoti, as kai dirbau dar pirmame darbe cia, restorane su tais musulmonais, sake uzjauciam tavo vyra... :lol: nu jauciasi kai moteris valdinga, ne nuolanki ir zodzio kiseneje neiesko :lol: 

nu va reikia keisti spalvas matyt :lol:  bet tai koks brudas, kokie dar geri genai.... :lol:

tai kai pirmai buvau tualete prisidejau tl pop., dabar dar turiu kazkiek minuciu atsargoje, laukiu, aisku niekas nieko nesakys, siaip kazkaip nelabai smagu, bet va sedi draugas nejuda...buvau kazkada moteru tualete pasilikus pakeli, bet dingo kakzur, turim tike veina moteru tualet avsiame pastate visi kiti misrus :lol: 

Atsakyti

Nu nu ,geriau kad nematytu ,cia kaip triusikai ,:) asmeniska

Atsakyti

1.tai, jei namu seimininke tai jau durna? lotuliukas.gifO jei kokia pardaveja, tai jau intelektas aukstas lotuliukas.gif
Papildyta:

2. bet taip nuo stirpiu moteru daug vyru bega biggrin.gifbet gali buti ne stiprume problema..turejau drauge, kuri 38 susilauke vaiko susituoke, bet ji tokio gana sunkaus charakterio...

1. Pardavėja pardavėjai nelygu. Ir namų šeimininkių nenuvertinu, jos turi laiko daug kuo domėtis.

2. Oi, ne. Pažįstu porų, kur moterys žymiai stipresnė už vyra. Arba lygiaverčiai parteriai. Va, Nakviša an tokia atrodo. Ir vyras jos neišsigando. Aš net truputį pavydžiu jai laimės sutikti lygiavertį vyrą. Tik kompleksuotas vyras norės kvailesnės moters.

Atsakyti

O jei ir pamatys, nenualps biggrin.gifgi suauge vyrai, zino, kad naudojami tokie dalykai, parduotuvej mate, gal net patys savo moterims pirke biggrin.gif
Nesakau, kad reikia demonstruoti, bet nieko baisaus nenutiks jei ka.

nu sulaksciau, o ka darysi, gerai, kad bent su kelnem siandien kisenes turiu, zakon podlasti tik as isejau ir kolega isejo :lol: o kiti salia tai visai jauni du studentai 3 kurso, praktika atlikineja. Noreciau kabineto sau :)

Atsakyti

1. Pardavėja pardavėjai nelygu. Ir namų šeimininkių nenuvertinu, jos turi laiko daug kuo domėtis.

2. Oi, ne. Pažįstu porų, kur moterys žymiai stipresnė už vyra. Arba lygiaverčiai parteriai. Va, Nakviša an tokia atrodo. Ir vyras jos neišsigando. Aš net truputį pavydžiu jai laimės sutikti lygiavertį vyrą. Tik kompleksuotas vyras norės kvailesnės moters.

Bet taip paraset, kad jei jau namu seimininke, tai jau ne tas pats intelekto lygmo, as ta ir norejau pasakyti, kad nuo zmogaus priklauso, ne nuo uzsiemimo, as buvau namu seimininke 8 metus ir tikrai, manau, jau kas kas, bet su manim nenuobodu...  :yahoo:​ 

tai ir as ta pati sakau, ir as uz vyra stipresne moraliskai jis uz mane fiziskai - balansas  :rolleyes: 

Atsakyti

Nu nu ,geriau kad nematytu ,cia kaip triusikai , :) asmeniska

tai butent, jei pamate, nieko tragisko, bet ir demonstruotis nesinori, bet vis geriau nei kraujo demes :lol: , siaip pirma kart mane taip darbe uzklumpa netiketa viesnia ir tokiu metu, ka tik per pietus namie buvau, tai ne :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 liepos 2018 - 16:40