Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

svariausia, kad zmonem gerai, jie nei keisti nieko nenori, todel toks buvo pyktis bet kokiem naujos valdzios geriem pokyciam...

Man kazko primena Vingiu seima Jona, ir kaip Katre norejo kazka pakeisti, tai yra tokiu zmoniu , kurie vis stengiasi, bet daugumai matyt norisi kaip yra. nes jei dauguma noretu kitaip tai ir butu kitaip...
As tai pavargau kovoti su tais vejo malunais ir bandyti kazka keisti... paparsciau yra gyventi tokioj aplinkoj , kuri atitinka tavo vertybes...

kaip sakai kaip ri su vyru paparsciau gyventi tokiu,kurio vertybes panasios.., nei stengtis kazka perdarineti...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 01, 20:11)
svariausia, kad zmonem gerai, jie nei keisti nieko nenori, todel toks buvo pyktis bet kokiem naujos valdzios geriem pokyciam...

Man kazko primena Vingiu seima Jona, ir kaip Katre norejo kazka pakeisti, tai yra tokiu zmoniu , kurie vis stengiasi, bet daugumai matyt norisi kaip yra. nes jei dauguma noretu kitaip tai ir butu kitaip...
As tai pavargau kovoti su tais vejo malunais ir bandyti kazka keisti... paparsciau yra gyventi tokioj aplinkoj , kuri atitinka tavo vertybes...

kaip sakai kaip ri su vyru paparsciau gyventi tokiu,kurio vertybes panasios.., nei stengtis kazka perdarineti...

Tu gyveni su alkoholiku, todėl taip džiaugiesi menamomis Verygos reformomus, nors jos tikrų alkoholikų neliečia. Tie, kurie pylė ir pila, latviai ploja rankomis, alkoholis dabar perkamas ten.
Atsakyti

Kai i Suvalkus lietuvaiciai vaziuoja apsipirkti, tai irgi kazkoks yra autobusas kur parduotuves apmoka. Bent pries kelis metus buvo is Alytaus.

Olandija tai salia Vokietijos, tai skaitosi Vokietijos priedelis, na ir sulyginot.

Toliau... buna pirmine atranka po to pokalbiai telefonu. Jau i firma vaziuojama praktiskai suderinti detaliu ir pasirasyti sutarties... aisku dar pasilieka teise kiekviena puse ir atsitraukti (jei issigas susitike su darbuotoju ar issigas pamates darboviete).

I AIrija jei ka yra isidarbinusiu telefonu... Nuvaziavo ir dirba, dave gyvenama plota alga minimumas. Lietuvaitis po poros metu darbo dievina darbdavi. Visi patenkinti

Ne. I darbo pokalbi skridau. Viesbuti ir skrydi apmokejo imone. Skrido ir dar vienas kandidatas. Tad nebuvo susitikimas skirtas “tik suderinti detaliu”. 

Atsakyti

Šitas komentaras buvo mano.Jei negražiai susikaitė,labai atsiprašau.

Turiu daug klientų-emigrantų, dėl kurių liepos mėn. darbo grafiką koreguoju.Nes man jie atveža pinigus.Neišsikalinėja, neieško po vieną vietą smegenų, o moka pinigus.

Bet,kad gydymo įstaigas užgriūna, tai irgi faktas, ypač priėmimo skyrių.Draugė ten dirba, tai visokių cirkų prisižiūri.

Nežinau su kokia šalimi lyginamos medicinos paslaugos, bet lyginat su UK Lietuva yra tikrai pirmauja.

Apie baisiuosius imigrantus, Lietuvoje besikeroancius, as jau daug kartu girdejau. Vien cia SM, jau koks 5as. Man tavo komentaras tiesiog primine tai.

Su UK sistema lyginti negaliu, kiek suprantu is komentaru, tai ten tikrai prastai. Kur as gyvenu man jokiu problemu nekilo, o jei as sugalvociau nelegaliai LT gydytis, tai tektu arba visas atostogas gydymuisi naudot, arba mest darba. Kiek skrydziai kainuotu, as net nekalbu. Tai bent biznis padaryciau. :) 

Atsakyti

Ir kodėl L.Rytą skaičiau rimtesniu laikraščiu?Įdomu, ten kokia nors cenzūra yra?

21 a. o apie raganas rašinėja.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 01, 20:32)
Ne. I darbo pokalbi skridau. Viesbuti ir skrydi apmokejo imone. Skrido ir dar vienas kandidatas. Tad nebuvo susitikimas skirtas “tik suderinti detaliu”.

Tamstos specialybe gal iskirtine, pati minejai, kad ne visur yra tinkamas darbas
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 01, 20:42)
21 a. o apie raganas rašinėja.

Kazkas tame gali buti...

Jau pasakojau apie savo patirti...
su jogu, ir exes patirti su burejomis.

Vienas dalykas postringauti apie tai ko negalima patikrinti, o kitas - ispeti ateiti ar ivardinti smulkmenas kurios retos
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 01, 20:37)
Su UK sistema lyginti negaliu, kiek suprantu is komentaru, tai ten tikrai prastai. Kur as gyvenu man jokiu problemu nekilo, o jei as sugalvociau nelegaliai LT gydytis, tai tektu arba visas atostogas gydymuisi naudot, arba mest darba. Kiek skrydziai kainuotu, as net nekalbu. Tai bent biznis padaryciau. smile.gif </p>

Tikrai nera prasta, mano drauge gyveno Londone, paskui grizo, tai dabar gailisi, sako taip primine prieziura GP gali buti ir prasta UK, bet ne prastesne , nei Lt, bet antrine jau tai labai ausktos kokybes ir nera ka lyginti su Lietuvos, cia jos zodziais.
Bet dazniausiai zmonem buna prastai tiem, kurie kalbos nezino....bet net lietuviu dabar gydytoju ir kliniku jau visur yra arba atvaziuoja specilaistai daznai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 01, 20:26)
Tu gyveni su alkoholiku, todėl taip džiaugiesi menamomis Verygos reformomus, nors jos tikrų alkoholikų neliečia. Tie, kurie pylė ir pila, latviai ploja rankomis, alkoholis dabar perkamas ten.

As gyvenau tarp alkoholiku, musu mieste aplinkiniuose kaimuose dauguma vyru alkoholikai buvo, nors jums gal jie ir nebutu, jums gal jie butu saikingai isgerentys, cia kaip kas mato...
Per atostogs vyras nuejo i parduotuve bananu, pusryciam pritrukom, sako stovi eile zmoniu su buteliais (8 ryte) o as vienas su bananais, sako pasijauciau toks kaip balta varna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jis jau net nebenori ten ir atstogu vaziuoti, baisu ir atsiminti kokioj aplinkoj gyvenom ir ka pats aisku dare.

Matai, Mylimuke sake, kad gereja padetis, sakai negereja? visgi pilla zmones? unsure.gif
prie ko cia latviai ir Latvija? Ka LIteuvoje i svis uzdaude alkoholi?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 01, 11:07)
Labas rytas,
Ašaka, pavydžiu nuoširdžiai, kiekvieno istorija - šventa, o jei viskas per sunkumus,iššūkius, pažiūrėk, kaip gera tai atsiminti.

Ne, nenoriu to prisiminti ir neprisimenu, tiesiog skaudžiai "užkabino" šis Jūsų komentaras:
QUOTE(given444 @ 2020 01 31, 23:04)
kaip pavydžiu  wub.gif mano viena svajonių - būti kokia med seselė misijoe, karo lauke. taip ir nešgyvendinta. medicinai studijuoti dėl savo aktyvaus soc gyvenimo neturėjau valios, o ir akių savo gaila.

Jūs bent suvokiate, ką reiškė karinis bilietas šalyje, kurią valdo bezdžionės su atominėmis bombomis kišenėse, kur kareiviai civilius gyventojus uždaužo desantiniais kastuvėliais (Baku) ar išnuodija dujomis (Tbilisis)? Arba, jau iš vėlesnių laikų, išnuodija įkaitus kartu su teroristais ir slepia nuo gydytojų, kokias dujas naudojo (Nord Ostas)?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 01, 16:12)
Itariu jus gyvenat netoli Vilniaus ar kito dimiesecio ar kokio kurorto? tesniso kortai, zaidimu aisktele, koks cia stebuklingas kaimas?

Kazin ko jus emigrave, jei ja jau taip viskas gerai?  bigsmile.gif

Labai klysti, kaimas toli nuo Vilniaus, arciau link Rygos mirksiukas.gif Tau gal kosmosas, ale vot matai, zmonems is Lietuvos kaimo teniso kortai visai ne kosmosas.

As jau daug kartu esu rasiusi, ko as isvykau. Mes isvaziavom ne del to, kad bloga buvo. Musu buvo toks pasirinkimas, jau isbandzius gyvenima kitoje salyje anksciau. Vyras net ypac gera darba paliko garsioje imoneje. Pasitaike proga, ja ir pasinaudojom.
Papildyta:
Itariu jus gyvenat netoli Vilniaus ar kito dimiesecio ar kokio kurorto? tesniso kortai, zaidimu aisktele, koks cia stebuklingas kaimas?

Labai klysti, kaimas toli nuo Vilniaus, arciau link Rygos mirksiukas.gif Tau gal kosmosas, ale vot matai, zmonems is Lietuvos kaimo teniso kortai visai ne kosmosas.

As jau daug kartu esu rasiusi, ko as isvykau. Mes isvaziavom ne del to, kad bloga buvo. Musu buvo toks pasirinkimas, jau isbandzius gyvenima kitoje salyje anksciau. Vyras net ypac gera darba paliko garsioje imoneje. Pasitaike proga, ja ir pasinaudojom.
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 01 vasario 2020 - 23:28

Gerai,Lutuke, tu išvažiavai iš šitos baisios šalies vadinamos Lietuva.Tai ko dabar taip rūpiniesi mūsų reikalais?Ko visada keli visokius blogus dalykus?Kas pas mus gera, nepaminėjai niekada.Sėdi Airijoje ir sėdėk, niekas tau nieko nesako.Juk žuvis ieško kur giliau, žmogus ieško kur geriau.Nuo tavo šnekų pas mus nepasidarys nei geriau nei blogiau.O dėl gėrimo tu patylėk.Tavo gerbiami ir aukštinami airiai pila ne ką mažiau.Juk pas jus yra pabų kultūra,pas jus po darbo žmonės skuba ne į sodybas, bet skuba į alubarius.Pas mus to nėra.

Bet,ką jau su tavim šnekėti, man mažamokslei. :irnesakyk:Aš vis tiek nieko nesuprasiu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 02, 07:16)
<p>Gerai,Lutuke, tu išvažiavai iš šitos baisios šalies vadinamos Lietuva.Tai ko dabar taip rūpiniesi mūsų reikalais?Ko visada keli visokius blogus dalykus?Kas pas mus gera, nepaminėjai niekada.Sėdi Airijoje ir sėdėk, niekas tau nieko nesako.Juk žuvis ieško kur giliau, žmogus ieško kur geriau.Nuo tavo šnekų pas mus nepasidarys nei geriau nei blogiau.O dėl gėrimo tu patylėk.Tavo gerbiami ir aukštinami airiai pila ne ką mažiau.Juk pas jus yra pabų kultūra,pas jus po darbo žmonės skuba ne į sodybas, bet skuba į alubarius.Pas mus to nėra.
</p><p>Bet,ką jau su tavim šnekėti, man mažamokslei. irnesakyk.gifAš vis tiek nieko nesuprasiu.
</p>

Tai ko jus nesistojat is Europos Sajungos su tokiu savo nacinalistiniu isdidumu?
Jei jau Lietuvos reikalai neturi rupet niekam, tai isstokit is Europos Sajungos, istokit is NATO ir uzsikniskit vieni.
Puikiai zinot, kad budami tokie silpni - vieni isbusit labai trumpai, tapsit koridorium tarp Maskvos ir Karaliauciaus.

Tai jau gal reikia nuleist pasiputusius snapus ir suvokti savo vieta?
Atsakyti

UK jau išstojo iš EU, ir nebežino ką su šita laisve daryti.

Atsakyti