QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 02, 18:50)
Nzn...
Užlėkė sesuo su vyru, prigamino midijų, išgėrėm po taurę proseko, po savaitės skris į Tailandą, ieško patalpų savo verslui pradėti, mims neteikia pirkti rūbų Lidle ar padėvėtuose (ten galima radti įdomių dalykų), įperkam rūbus ir šiaip. Galime susimokėti už sportą, masažus. Hmm, dėl ko reiktų važiuoti žuvis skusti?...
Papildyta:
Gali skirtis dėl skirtingų savivaldybių
Man visai nemaiso emigrantai, jei jiems gerai simta kartu gerai. Mane tiesiog glumina, va tokie emigrantai kaip Lutuke, kuri savo rasliava sukelia antipatija, del kurios kencia ir kiti sveiko proto emigrantai.
TArkim mano vyro seimoje pilna emigravusiu, priemusiu kitos salies pilietybe, ar laikinai isvaziavusiu. Viskas normaliai. Bet va viena asaba, vyro sesuo, tai ta visus vimdo.
Seimoje vaiku buvo daug. PIrma, kol bvo gyvas vyras, sesuo bande viska "uzgrobti", bet mirus vyrui nurimo, o galop susiradusi uzsieneti istekejo uz jo ir isvaziavo.
Mano vyras vyresnelis, bet kai mes turime savo uki, jis atsisake, tad ta "laime" atiteko, pagal eiliskuma, antram broliui. Va ir dirba zmogelis ten, kaip iseina, kiek lesu turi... Nuvaziuoji, pasidziaugi, kaip atstatoma senoji kletis, ar kaip tvenkinuka isvale, zuveles uzveise...
Na jau, kai atvaziuoja, musu "zvaigzde" is emigracijos, va tada prasideda, mokymai ir pamokymai kaip reikia gyventi, suprask ji pasaulio pamaciusi, tad geriau zino kaip cia mums, likusiems, ubagams gyventi... Va taip sedim ir ziurim i ja, ir itariu, koznas ten esantis, mintyse daug jai geru zodeliu pasako... Po savaitukes, ji galiausiai nuo musu visu labai pavargsta, atlikusi pareiga, pusmeciui isvaziuoja i "roju" pailseti.
Ne karta vyro klausiau, kodel jis toks pakantus akivaizdziam chamizmui, numoja ranka, is serijos - kuprota smertis istaisys, nera prasmes burnos ausinti. Jau lai buna "bloga taika, nei geras karas".