Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Idem @ 2018 07 30, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72165965" data-time="1532963155"><div><p>matai kaip blogai nesidažyti, taip galėtum apsimesti, kad kuprinytėje lūpdažis, pudrytė, kvepaliukai vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Vaje, nepasidažius, tai mirus.
</p>

Ir mirusius būna pagražina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2018 07 30, 18:31)
<p>Aš literatė, knygų <span><span><span><span><span><span>žiurkė, atrodo, turėčiau būti labai dvasinga. Bet aš turiu kūną. Jis <span><span><span><span><span><span>mano d<span><span><span><span><span><span>žiaugs<span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span>mas. Nereikia atskirt sielos (?) nuo kūno.</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span><span><span><span><span><span><span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span>
</p>

nereikia. Tam ir turime juk ne tik sielą, bet ir kūną. Na ir visas dvasingumas pas visus baigtųsi, jei kelias dienas neturėtų kaip pasituštinti ir keliasdiešimt dienų ką pavalgyti smile.gif
Atsakyti

Tai jei norisi taip  ,yra visokiu zaisliuku  ...ar butinai  reikia kuno to daikto ir t.t .. siaip kazkada ir as labai noredavau  bet veikla uzsiemimas -ta nora numusa ,ir daugiau naudos atnesa 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 30, 18:52)
<p>Tai jei norisi taip  ,yra visokiu zaisliuku  ...ar butinai  reikia kuno to daikto ir t.t .. siaip kazkada ir as labai noredavau  bet veikla uzsiemimas -ta nora numusa ,ir daugiau naudos atnesa </p>

zaisliukai ne vyrai, deja, ir vyro neatstoja i rjokiu noru nenumusa lotuliukas.gif , geriau nukreipti energija i kitus dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti

kaip surista knygu skaitymas su dvasingumu? 

ir kuo trukdo dvasingumas, dziaugtis kunu? kai atsiskiria, tai vadinam mirtim.

Tai priklauso nuo to, kiokias knygas skaitai.

Atsakyti

Pasitikrinau savoka, nes man ji realiai labai neaiski ir verciau jos nenaudoju. Taip nuo hormonu daug kas priklauso, bet mes gi patys tuos hormonus ir gaminames biggrin.giftaigi ju gamyba galima siek tiek reguliuotis.

Ne savo noru.

Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2018 07 30, 18:58)
Tai priklauso nuo to, kiokias knygas skaitai.

visiskai nepriklauso smile.gif bet koks daiktas tera mums irankis, galima graziausiasi ir prasmiingiausias knygas skaityti ir visiskai nieko nepasisavinti.
Man apalmai pats terminas dvasingas kazkoks keistas, visi gi dvasia turim visi esam dvasingi, nelabai kartais suprantu ka zmones nori paskayti.
ka jus pvz vadinat dvasingu zmogum?
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2018 07 30, 19:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72165983" data-time="1532964419"><div><p>Pasitikrinau savoka, nes man ji realiai labai neaiski ir verciau jos nenaudoju. Taip nuo hormonu daug kas priklauso, bet <strong>mes gi patys tuos hormonus ir gaminames</strong> vartotojo įkelta nuotraukataigi ju gamyba galima siek tiek reguliuotis.
</p>
</div></blockquote><p>Ne savo noru.
</p>

tai priklauso nuo gyvenimo budo ir nuo daug ko, kai kruie zmones is vis gyvena autopilotu ir nieko nevald, kai kruie moka ir sirdies ritma pristabdyti...
Atsakyti

tai gerai buti sviesiai, kam ta pudra?

Kad veido bruožai atsirastų. O kuo tai blogai?

Atsakyti

nu ne visada tai malonumas, kai nera vyro salia :lol: todel kartais butina mazintis, arba aisku gali kankintis.

O masturbacija?

Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2018 07 30, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72165997" data-time="1532965001"><div><p>nu ne visada tai malonumas, kai nera vyro salia lotuliukas.gif todel kartais butina mazintis, arba aisku gali kankintis.
</p></div></blockquote><p>O masturbacija?
</p>

Vienas normalus seksas geriau nei 5 masturbacijos. Nes nu kas ta masturbacija? 30 sekundziu ir baigta.
Atsakyti

Geriausia ,tai man patikdavo kas antra nakti ,  cia jaunystej tarp 20 -30 metu  =paciam zydejime .  dabar maziau  :)  nors smagu kai smagu antrai pusei -abiem smagu .bet reikia nepadaugint ,nes prasideda sportas o po to darbas 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 30, 19:20)
Vienas normalus seksas geriau nei 5 masturbacijos. Nes nu kas ta masturbacija? 30 sekundziu ir baigta.

butent , nieko nepadeda, tik dar durniau...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 30, 19:30)
<p>Geriausia ,tai man patikdavo kas antra nakti ,  cia jaunystej tarp 20 -30 metu  =paciam zydejime .  dabar maziau  smile.gif  nors smagu kai smagu antrai pusei -abiem smagu .bet reikia nepadaugint ,nes prasideda sportas o po to darbas </p>

vat butent apie tai ir snekejau anksciau, kai mane cia uzsipuole, kad vyra aukleju nedavimu doh.gif beprociai lotuliukas.gif atrodo kas nors mylisi is musu kasdiena po 3 k lotuliukas.gif ... is tikruju, kai padaugini nebesmagu, gaunasi sportas ir tas poreikis vis tiek nesumazeja, o kunas irgi savo ribas turi...galima kartais po daugiau, bet nuolat atbuktum greitai... kartais gerai ir koki menesi nepasimylet, paskui uz tat kaip smagu ax.gif
Aisku, specialiai kazkaip susilaikinet, jei abu nori ir gali nereikia, bet naturaliai tie susilaikymai buna, buna menesines, buna zmones pavargsta, buna kokios keliones, buna konfliktai....
Vienas ismintingas vyras pasakojo, kad geriausia vyrui, kas trecia diena myletis, fiziologiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 liepos 2018 - 20:26
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 30, 21:23)
kai mane cia uzsipuole, kad vyra aukleju nedavimu doh.gif beprociai lotuliukas.gif

Nei mes pazistam juss nei stovim su zvake prie lovos.
Ka jus cia viesai isdestot - ta ir aptarinejam.
Destet, kad neduodat, po to irodinejot to motyvacija - todel ir tikim.

Sakysim is kur zinot, kad exe ir ex drauge gaudavo lupti?
Atsakyti