Man įdomu, ka lutuke vartoja, kad neatsiciuchina nei per menesi, nei per metus
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 17:51)
nestumo metu tirkai nebutiai labai gerai smegenys , tam tirki hormonai veikia, veikia tai laikina praeis, jei esi nescia, o jei kas kita tai rektu susirupinti.
Taip turtingesne salis daugiau pagundu, nieko keista ta sisur vakaru salyse irgi,kai kur net legaliai klesti, radai kuom stebetis. Kiek Lietuvoje galetu zmones ipirkti kokaino? bet geres situacija, dauges ir to brudo...
Taip turtingesne salis daugiau pagundu, nieko keista ta sisur vakaru salyse irgi,kai kur net legaliai klesti, radai kuom stebetis. Kiek Lietuvoje galetu zmones ipirkti kokaino? bet geres situacija, dauges ir to brudo...
O kas joms atsitinka?...
Man veikė puikiai, nėštumo metu nesuskystėjo...
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 03, 18:02)
Cia, matyt, aidai is audringos gilios vaikystes...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 03, 18:03)
Iskarto pagalvjau, kai nestukes gali studijuoti, sesijas laikyti, diplominius ginti...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 17:59)
Jus gal pati tuops PSO dokumentus paskaitykit ir mokslinius paskutinius tyrimus, kur aiskiai rasoma NERA SAUGIOS DOZES, taip didinant dozes rizika smarkiai dideja.
Nugis, laukiam, laukiam, tamstos PSO derektyvas apie Jusu paminetas 40 dienu. Kur jos?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 03, 18:09)
Man susidarė toks įspūdis, nežinau, gal ir klaidingas, kad lutukė jaučiasi vieniša, realiai neturi su kuo pabendrauti, tai bet taip atperka dėmesio trūkumą, rašydama forume ilgiausius postus. Nes atrodo, kad realiai toks žmogus turėtų labai užknist ir kurio visi kiek įmanoma stengiasi privengt. Rašo tik bele kad rašyti ir nieko doro nepasako
Itariu, siais versijai pritars ne vienas SM narys
Man susidarė toks įspūdis, nežinau, gal ir klaidingas, kad lutukė jaučiasi vieniša, realiai neturi su kuo pabendrauti, tai bet taip atperka dėmesio trūkumą, rašydama forume ilgiausius postus. Nes atrodo, kad realiai toks žmogus turėtų labai užknist ir kurio visi kiek įmanoma stengiasi privengt. Rašo tik bele kad rašyti ir nieko doro nepasako
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 17:26)
1 per menesi vidutiniskai tai
Metu bajeris
Na, jei tu po savo likeriuku neissiblaivai menesi laiko, tai cia jau rimtos problemos, tau tikrai gert negalima
O is kur tu zinai, kad as geriu kas menesi? Gal viena kart metuose isgeriu tuos 10 buteliu ir ramu
QUOTE(Moonte @ 2020 02 03, 17:42)
Na kagi, jungiuosi ir as prie SM girtuokliu. Mano metinis greiciausiai butu 10-12 buteliu vyno, konjakas, arba brendis apie 500 gr., kai lankausi kaime negaliu neparagauti trauktiniu, namuose gamintu, bus apie 300 gr. Alaus, sidro ir t.t. nevartoju, arba tik kai ka nors gaminu, jei ieina i receptura. Butinai palaizau sirsiu medu, ji gaminu du kartus per metus (Kaledas, Velykas), todel spirto gal ir prisilaizau kokius 10 gr. Na ir viskas. Likeris nera megstamas, na gal, kai priedas prie ledu vysniu likeri, amareta dazniau i kepinius.
Du metus nevartojau, dabar kaifuoju isgerdama vyno tarue per seimynius pietus. O jie musu adamsu seimyneleje tradiciniai, kiekviena sekmadieni, vadinasi 52 kartus renkames ir "lakam"
Du metus nevartojau, dabar kaifuoju isgerdama vyno tarue per seimynius pietus. O jie musu adamsu seimyneleje tradiciniai, kiekviena sekmadieni, vadinasi 52 kartus renkames ir "lakam"
šiaip tai nejuokinga ir dar su jūsų sveikata
Man atrodo, su lutuke yra labai linksma vakareliuose
Aha, taip ir įsivaizduoju tokią sauso kūno sudėjimo asabą, su akiniais juodais stambiais rėmais,su kuodu, ilgu, iki pusės blauzdų sijonu,kietai sučiauptomis lūpomis,ir iškalbingai bedūsaujančią, kai kas prie lūpų kelia taurę.
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 03, 18:32)
Metu bajeris
Na, jei tu po savo likeriuku neissiblaivai menesi laiko, tai cia jau rimtos problemos, tau tikrai gert negalima
O is kur tu zinai, kad as geriu kas menesi? Gal viena kart metuose isgeriu tuos 10 buteliu ir ramu

Nu jus kaip medike ir to nezinot ir dar mokot studentus?
Prasau apsvieksit mane, kaip medike, moklsininke, per kiek laiko pilnai atsistato organizmas ir visas alkoholis pasisalina is kuno
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 03, 19:34)
Aha, taip ir įsivaizduoju tokią sauso kūno sudėjimo asabą, su akiniais juodais stambiais rėmais,su kuodu, ilgu, iki pusės blauzdų sijonu,kietai sučiauptomis lūpomis,ir iškalbingai bedūsaujančią, kai kas prie lūpų kelia taurę
bet tai kaip taip atspejai, tikrai turi nezemisku galiu, va typ top as.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 03, 19:16)
nu bet tikrai tik pasveikes nuo vezio zmogus vel vartoja kaneroginines , toksiskas medziakas, nu kaip taip saves nemyleti....
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 03, 19:43)
Nu jus kaip medike ir to nezinot ir dar mokot studentus?
Prasau apsvieksit mane, kaip medike, moklsininke, per kiek laiko pilnai atsistato organizmas ir visas alkoholis pasisalina is kuno
Oi, gi negaliu, as apsinesus, dar tik 30 dienu praejo nuo paskutinio mano gerimo
P.s. as studentu nemokau apie alkoholi.
Alkoholio gerimas ir alkoholizmas nelabai susije. Alkoholizmas tai priklausomybe, o ji priklausomiems issivysto daug kam. Tai nesugebejimas save keisti.Nesakau, kad ta daryti reikia save prievartaujant, bet norint - surandama budu.
Tai priklauso nuo zmogaus, o ne kiek, kiek daznai ir ka geria.
Jei per daug isgeriu... su amziumi norma sumazejo, tai kita diena blogai jauciuosi, ir apie jokius pochmelus kalbos negali buti. Pachmelas yra vanduo, sultys, arbata, vasara - gira.
O kai kas uzsikabina... Cia poziurio dalykas
Tai priklauso nuo zmogaus, o ne kiek, kiek daznai ir ka geria.
Jei per daug isgeriu... su amziumi norma sumazejo, tai kita diena blogai jauciuosi, ir apie jokius pochmelus kalbos negali buti. Pachmelas yra vanduo, sultys, arbata, vasara - gira.
O kai kas uzsikabina... Cia poziurio dalykas
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 03, 18:09)
o man susidare ispudys, kad jus kaip blogas aidas atkartojat kazkieno kito snekas
o siaip jau issiskiskinom, kad as ziauriai vienisa, nedirbanti is pasalpu gyvenanti tingine, kuri nieko nesieke Lietuvoje, Mano vyras laksto oralinio pas kitas, arba i barus. Zinoma visiem ikyriu su savo snekom, per balius elgiuosi, kaip ten auksciau parasyta ir taip rasau bele rasyti ir nieko doro nepasakyti, vis kazkokia atsvara cia taip giliai ir prasmigai rasanciom, idomiom, subtiliom, mastanciom moterim, kaip jus be manes griau pasijaist paskui, veina u zkita protingesnes, nera nei ka nx pasiusti
Man jau snenai aisku, kad intelekto ir gero, laimimgo, ne vieniso gyvenimo israiska yra trumpos zinutes forume arba kuo retesnis rasymas o jei karta i menesi ilenda papasakoti man kokia as nelaiminga, tai reiskia zmogus vos ne nirvana pasiekes
gal man si teksta kaip parassa isikelti, kad jum tokiom sauniom moterim, nereigtu vargti su zemes dulke jai pasakant, kokia ji nelaiminga?
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 03, 19:49)
Oi, gi negaliu, as apsinesus, dar tik 30 dienu praejo nuo paskutinio mano gerimo

na va tikrai nezinot?
idomu ar atsiras zinanciu tiksliai jau sufleruoju per kiek laiko atistato smegenu veikla ir po kiek laiko alkoholio zmogaus kune jau neberandama?