Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 16:28)
Kad nepadeda tau tavo nei klizmos, nei galveles dauzymas i siena, nei tie psichotropiniai, kuriu pavadinima cia buvai idejus.
Eik is naujo pas psichiatra - tegu vaistus keicia 4u.gif .

vadinasi neišsiaiškinom vis dar, vis dar daužysi galvelę biggrin.gif nu nieko, gyvenimas pats viską į vėžes sustato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 16:30)
vadinasi neišsiaiškinom vis dar, vis dar daužysi galvelę biggrin.gif nu nieko, gyvenimas pats viską į vėžes sustato 4u.gif

Man tai senai viskas aisku - nusistekenai visai biggrin.gif 4u.gif .
Tai aisku gyvenimas viskas i vezias sustato. Sustatys ir tau - bus laiko apgalvoti savo sociopatini elgesi, saipymasi is onkoligoniu, ligu, vaiku mirciu.
Atsakyti

nuo kada yra Lietuvoje organic bananu?

Yra pas mus tų bananų, tik aš jų neperku.Tiesiog nematau reikalo mokėti dvigubai ar trigubai brangiau.O Lidl aplenkiu dideliu lanku, negaliu pakęsti šito tinklo.Jaučiu antipatiją .

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 16:37)
Yra pas mus tų bananų, tik aš jų neperku.Tiesiog nematau reikalo mokėti dvigubai ar trigubai brangiau.O Lidl aplenkiu dideliu lanku, negaliu pakęsti šito tinklo.Jaučiu antipatiją

Dvigubai? Pas mus kelis centus tik brangiau kainuoja. manjie skanesni i tikiu sveikensi, be to ir faitrade, neisnaudojami zmones.
Nu visur pas mus yra siaip ar taip, bet,kad pradejom sneketi apie lidla tai ir pratesiau, siaip Maximoje irgi nesu maciusi Lt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 16:34)
Man tai senai viskas aisku - nusistekenai visai biggrin.gif  4u.gif .
Tai aisku gyvenimas viskas i vezias sustato. Sustatys ir tau - bus laiko apgalvoti savo sociopatini elgesi, saipymasi is onkoligoniu, ligu, vaiku mirciu.

jei tau vaidenasi, kad aš šaipausi - tu žegnokis 4u.gif bet žiūriu, kad tau jau jokios maldos nebepadės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 16:27)
Turguje mes viska sudedam i krepselius ir sveria su jais. Pardaveja kiekvienos darzoves neciupineja.</p>
<p>Yra saliu, kur turguje pats negali apsitarnauti, tai cia jau nieko negaliu padaryti.</p>
<p>Vietose kur turgus normalus as parduotuveje perku tik ryzius su aliejumi irgi. Mesa ir suri taip pat turguje, nors brangu nesvietiskai. smile.gif </p>

Lietuvoje tai viska patys susveria, Airijoe susirenki i dezute ir paskui suveria atskirai, nori imi popierinius maisleius, nori palaidas. bet kai sveria vis tiek ima su rankom.
bet turguose visi beveik su pirstinem dirba.

bet siaip ar taip turgus jega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 17:01)
jei tau vaidenasi, kad aš šaipausi - tu žegnokis 4u.gif bet žiūriu, kad tau jau jokios maldos nebepadės biggrin.gif  4u.gif

Ir tave perzegnosiu + , gal nueisi pas psichiatra ir supuvusiu savo dantu susitvarkyt 4u.gif .
Atsakyti
Turguj gali det i koki nori maiseli, pats arba pardavejas, pasvers kaip nori, tik butu sunybe palaidu 30 obuoliu svert biggrin.gif
Nematau skirtumo su maxima ciupinejimo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 06, 16:29)
net matau, kaip daugiabuciu gyventojai vakarais eina uzkasinet bulviu lupenu, kiausiniu lukstu ir kitu maisto atlieku. o paskui balkone sudegina popieriu  biggrin.gif  4u.gif

o kam uzkasineti , zmones kas nori kompostuojasi ir butuose.
stai prasau mokykites
http://www.coolukis....ompostuoti-bute

koki popieriu?kam ji deginti?
Atsakyti

Turguj gali det i koki nori maiseli, pats arba pardavejas, pasvers kaip nori, tik butu sunybe palaidu 30 obuoliu svert biggrin.gif
Nematau skirtumo su maxima ciupinejimo klausimu.

:D Mes nesusisnekame del kulturiniu skirtumu. As buvau ipratusi, kad turguje pats susidedi i plastikini krepseli. Tada pardavejas su tuo krepseliu sveria ir po to suvercia i maisa. Pamenu dabar kaip Italijoje bandziau turguje pati pomidorus stvert ir pardaveja rekt italiskai eme.  :D 

Atsakyti

net matau, kaip daugiabuciu gyventojai vakarais eina uzkasinet bulviu lupenu, kiausiniu lukstu ir kitu maisto atlieku. o paskui balkone sudegina popieriu biggrin.gif4u.gif

:D Mane istiko juoko priepuolis :D

Atsakyti

o kam uzkasineti , zmones kas nori kompostuojasi ir butuose.
stai prasau mokykites
http://www.coolukis....ompostuoti-bute

koki popieriu?kam ji deginti?

Koks popierius?Ogi tas pats, kuriame iš pc parnešta žuvis,mėsa, ar daržovės.Laikraščiai, žurnalai, bukletai.

Sliekai virtuvėje?Na,jau ne, pati gyvenk su kirminais.O be, to kur tą kompostą dėti?Ne visi supratimą apie žemės ūkį turi.O tu pati sliekus laikytum namuose?

Atsakyti