Nu žiaurus variantas..
Papildyta:
Visi daugintojai šneka, kad kačiukus į geras rankas atiduoda, tik va, kas tuis kačiukus veržiasi imti, klausimas, nes pilnos prieglaudos jų. Juk jei kačiukas bus išmestas į gatvę, paklius pas travellerius kaip masalas šunų kovoms ar kokiam sadistui, juk dzin. Kaži ar pasidomi, kaip jie gyvena
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 19:03)
Dar ir sv vandeneliu apslakstyt galiu. Tai galutinai uzsiduchinsi
.
Kaip tu ten rasei, kad tave tevas i baznycia kai nusivesdavo, kokie ten pas tave priepuoliai uzeidavo?
Kaip tu ten rasei, kad tave tevas i baznycia kai nusivesdavo, kokie ten pas tave priepuoliai uzeidavo?
nu kokie kokie, išversdavau su pamatais bažnyčias
būūūū
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 19:42)
Ir rukantiems neduodavo kaciuko, nors savo kate laike vienuose namuose su rukanciu vyru...
Hipokritė ji.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 06, 19:29)
Ak, kokia meilės ir ištikimybės istorija buvo....
bet tu nesijuok ten, kur viso pasaulio istorijų nežinai, nes kvailai atrodai kaip kokia cambala
pas mano vienus kaimynus buvo kalytė, o pas kitus kaimynus kalytė ir šuo patinas. Ir va ttas šuo patinas netvarkė visiškai tos kalytės, su kuria gyveno, kad ir kiek ji jam prieš nosį rujojo. O pas tuos kaimynus, kurie tik kalytę augino, eidavo, kasdavosi po tvorom, "alpdavo" ten visaip, net nuvytas su basliais vistiek eidavo, kol vieną dieną savo pasiekė. Ta kalytė pati su juo pabėgo "pasilakstymui". O kai jos paragavo tą akrtą, tai tuo labiau į savo "sugyventinę" nebežiūrėjo, o tik pas tą verždavosi
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 19:46)
Kad ne taip rasei. Rasei kad ramios vietos sau nerasdavai, viduj tau budavo bloga.
Reikia tik isivaizduoti ka jauti vaiksciodama po miesta, kuriam baznyciu pilna
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 19:50)
bet tu nesijuok ten, kur viso pasaulio istorijų nežinai, nes kvailai atrodai kaip kokia cambala
pas mano vienus kaimynus buvo kalytė, o pas kitus kaimynus kalytė ir šuo patinas. Ir va ttas šuo patinas netvarkė visiškai tos kalytės, su kuria gyveno, kad ir kiek ji jam prieš nosį rujojo. O pas tuos kaimynus, kurie tik kalytę augino, eidavo, kasdavosi po tvorom, "alpdavo" ten visaip, net nuvytas su basliais vistiek eidavo, kol vieną dieną savo pasiekė. Ta kalytė pati su juo pabėgo "pasilakstymui". O kai jos paragavo tą akrtą, tai tuo labiau į savo "sugyventinę" nebežiūrėjo, o tik pas tą verždavosi
Na ką jūs čia pasakojat, tai retos išimtys. Kažkodėl tvarko tas kalytes patinai, ir prieglaudos netuštėja, "priaugį" išmeta, skandina, prieglaudoms užkrauna. Ir ne tik Lietuvoje taip
Juokas juokais, bet as ana vasara buvau pradejusi rinkti maisto atliekas, vezdavau i darza. Sliekams dar moraliskai nepribrendau, bet siemet jau manau bandysiu isigyt.
Ir kompostine galima netgi tureti, tik reikia su keliais kaimynais susikooperuoti. O privatiems namams ne per seniausiai visai nemokamai jas dalino Vilniaus raj.
Ir kompostine galima netgi tureti, tik reikia su keliais kaimynais susikooperuoti. O privatiems namams ne per seniausiai visai nemokamai jas dalino Vilniaus raj.
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 19:52)
Kad ne taip rasei. Rasei kad ramios vietos sau nerasdavai, viduj tau budavo bloga.
ten sunki kančių energija. Dauguma ten eina su savo skausmais, blogybėm. O jau ko vertas vien ten nukryžiuotas Dievas, kuris yra negyvas
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 19:55)
Na ką jūs čia pasakojat, tai retos išimtys. Kažkodėl tvarko tas kalytes patinai, ir prieglaudos netuštėja, "priaugį" išmeta, skandina, prieglaudoms užkrauna. Ir ne tik Lietuvoje taip
Žinoma, kad retos, bet tai kai jos yra, nėra čia ko jau taip vaipytis iš gyvūnų 'meilės' istorijų. Aš suprasčiau, kad koks Idomucia juokiasi, kai jis gyvūnų nemyli, o dabar juokiasi asoba kuri pati gyvūnus augina. Kažkaip nelogiška
Tai ir ten juk patvarkė, nesvarbu savą ar svetimą. Esmė buvo išjuokimas, kad gyvūnai tai jau visi tik neištikimi ir ištikimi niekaip būti negali. Montekrista pati kai pasileidus, tai visiems tą bando įpaišyt
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 19:50)
Oi, na tu dar pasipasakok apie savo jorka, turinti antgamtiniu galiu ir sugebanti matyti kalnuose lektuvo katastrofos auku sielas
O kas mopsiuko ausytėm nutiko, lyg tai jos paklijuotos? ![]()
Mylimuke, bent pas mus mieste kompostines dėžes dykai dalijo. Vienam ūkiui davė 1 vienetą.Tai, žinok mano sklypui tos katastrofiškai per mažai.Savo lėšomis įsigijau dar 4.
Gerai ir paprasti sliekai, jie irgi dirba savo darbą.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 19:55)
Juokas juokais, bet as ana vasara buvau pradejusi rinkti maisto atliekas, vezdavau i darza. Sliekams dar moraliskai nepribrendau, bet siemet jau manau bandysiu isigyt.
Nori augint kalifornijos sliekus?
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 20:01)
Oi, na tu dar pasipasakok apie savo jorka, turinti antgamtiniu galiu ir sugebanti matyti kalnuose lektuvo katastrofos auku sielas
.
geriau aš tau pradžioje papasakosiu kaip šunys pvz. staugia prieš nelaimę šeimoje, nes akivaizdu, kad tu tokia tūpaja, kad nieko negirdėjusi apie gyvūnus, šeštuosius vadinamus pojūčius ir pan.