Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 09:12)
tu būtum tą patį surašius, jei būtum atsivėrus. Tik ji turėjo tvirtas blauzdas ir surašė išsamiai, o tu savo begalinį skausmą į porą žinučių sudėjai. Bet skausmas tai tas pats, kiekvienas įžvalgus tą mato. Dėl to ir negali atlipti nuo jos, vis lyginiesi biggrin.gif
Taip, tu savo vyrui nebelesi smegenų, bet lesi juos forume forumiečiams, nes jei palestum taip vyrui, tai šakiai tau būtų. Liktum viena kaip pirštas 4u.gif

Mano visos zinutes yra atviros. Tevu karsinimo tema irgi atvira visiems, au au.
Oi, kaip tu ja gerai supranti biggrin.gif - tu 15 netu draskaisi su sugyventiniu, ji 20.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 09:17)
Kaip taikliai apie L.

nu kad ne. L. nieko nebijojo. Jei kas netenkino, ji atsiribojo, išvažiavo jį palikusi ir viena išgyveno. C. gi žlugtų. Jau ir taip su bonka sėdėdavo smile.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2020 02 11, 09:12]
Liktum viena kaip pirštas 4u.gif
[/quote]
Ko tavoji lutuke baisiausiai ir bijo:
*,2015 09 27, 12:03]
Visada galvojau, kad mano, kazkaip jaunysteje labai nesureiksminau to, ir jo daugiau buvo ir to demesio, ir svelnumo, ir graziu zodziu, dabar jis ta svelnuma, demesi rodo vaikams, bet kodel man nesugeba rodyt nesuprantu, t.y rodo kazkiek, bet jau taip minimaliai, kad kazin ar minimaliau imanoma norint vis dar islaikyti mane salia ir kartais pasimyleti.... gal atsibodau, gal pavargo, nezinau...bet visgi daug metu jau kartu ir vaikai, nejau man dabar kazkokio kito ieskotis, net nezinociau kaip biggrin.gif ir kur garantija, kad kitas bus geresnis man? gal as pati tokia, tik tokio elgesio verta, gal kazka darau ne taip, o gal pas ji kokios problemos, bet jis ne is kalbiuju ir sunkiai ka papasakos.... unsure.gif ir kai tik bandau apie tai pasisneketi, jis priima viska kaip kaltinimus , tai sako kita geresni susirask, arba as viska issigalvoju, jis mane myli ir viskas gerai, net neisiklauso , ka sakau arba as sneket nemoku....dabar paskutini karta apsipykom, po kiek laiko sakau noriu apie tai pasikalbet,( nes nu man svarbu viska issiaiskint, nepalikt nuoskaudu ir ,kad ateity nereiktu del to pacio pyktis) o jis, o as nenoriu ,ir ka daryt, paverkiau viena ir gyvenu toliau, bet visa tai kaupiasi.... :verysad:

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 09:24)
Ko tavoji lutuke baisiausiai ir bijo:

o tu? pliat, susirgtų man taip motina ir jei tektų 4 kampus vienai laikyti kaip tau, o diedas nusišalintų, tai kam toks diedas? spirt lauk ir geresnio ieškotis. Bet tu kenti, dar gyri ir gyni čia tą Ožį. Vargšė biggrin.gif 4u.gif
Jei ką, jei bandysi man įkast, kad aš nežinau ar mano "sugyventinis" man padėtų. Tai žinau, patikėk. Jis ne tik kasdien su manim vežiuodavo pas giminaitį į ligoninę, bet net yra maudęs jį 4u.gif taip kad, užsigraužt gali 4u.gif
Atsakyti
Nu net mankurtės išgyvenimus reiktų palikti šone, cambala.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 09:28)
o tu? pliat, susirgtų man taip motina ir jei tektų 4 kampus vienai laikyti kaip tau, o diedas nusišalintų, tai kam toks diedas? spirt lauk ir geresnio ieškotis. Bet tu kenti, dar gyri ir gyni čia tą Ožį. Vargšė biggrin.gif  4u.gif
Jei ką, jei bandysi man įkast, kad aš nežinau ar mano "sugyventinis" man padėtų. Tai žinau, patikėk. Jis ne tik kasdien su manim vežiuodavo pas giminaitį į ligoninę, bet net yra maudęs jį 4u.gif taip kad, užsigraužt gali 4u.gif

Mums tai vyras nama nupirko, del seimos stengiasi ir taip, man sunkiom minutem manes nepaliko. Suprantu kad pavydu.
O tu ka turi? Tu net seimos neturi. Sugyventinio jo tevams pavydi, isterikuoji kai jis ten lankosi. Galvoji tavo giminei kazka pades?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 09:30)
Nu net mankurtės išgyvenimus reiktų palikti šone, cambala.

Tai tegu monteverte dar toliau daro meskos paslauga savo draugei.
Ne is umd gi kazka ikeliau.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 01:51)
Jai gal koks bipolar disorder🤔 tai kolioja, tai jau mandagią vaizduoja. Bet aš stebiuosi, kaip tokia visažinė, vaikščiojantis "gogulis", nežinojo apie duolingo programėlę, nes ji egzistuoja mažiausiai 5 metus, jei ne daugiau.

2011 sukurta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 08:53)
.
Nzn, megstu eksperimentuot. Dabar daigai gauna pietines puses sviesos, vakare ijungiu augalu lempa. Dar kova pasesiu. Paskui pertekliu atiduosiu kam nors.

As pernai irgi anksti sejau, tai kaio Moonte sake, buvo isstype, silpnoki, nors langai i pietus.
Kas per lempa augalams?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 09:22)
nu kad ne. L. nieko nebijojo. Jei kas netenkino, ji atsiribojo, išvažiavo jį palikusi ir viena išgyveno. C. gi žlugtų. Jau ir taip su bonka sėdėdavo smile.gif

Aš nežinau(nepamenu) nei kaip ji išvažiavo, nei kada ir man totaliai nusispjaut. Aš kalbu apie tai, kas vyksta dabar- ji neišlenda iš forumo, lesa smegenis ir dergiasi su visais iš eilės, negi tu to nematai? Tik puikiai pamenu, kai ji skundėsi, kad nelabai turi su kuo bendrauti, realybė graudi, nors bando sudaryt atvirkštinį vaizdą
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 10:28)
o tu? pliat, susirgtų man taip motina ir jei tektų 4 kampus vienai laikyti kaip tau, o diedas nusišalintų, tai kam toks diedas? spirt lauk ir geresnio ieškotis. Bet tu kenti, dar gyri ir gyni čia tą Ožį. Vargšė biggrin.gif  4u.gif

Visai besmegenis vyras. Atplesei ji nuo savos gimines, o saviems liepei subine ligonio plauti. Tikras pastumdelis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 09:39)

Kas per lempa augalams?

Fluora osram.
Iv yra. Man orchidariume pasiteisino, tai ir daigam pernai pirkau Lenkijoj.
Pas mus Depo maciau, kur visokios daigyklos.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 09:40)
Aš nežinau(nepamenu) nei kaip ji išvažiavo, nei kada ir man totaliai nusispjaut. Aš kalbu apie tai, kas vyksta dabar- ji neišlenda iš forumo, lesa smegenis ir dergiasi su visais iš eilės, negi tu to nematai? Tik puikiai pamenu, kai ji skundėsi, kad nelabai turi su kuo bendrauti, realybė graudi, nors bando sudaryt atvirkštinį vaizdą

na, ji tai bent pagrinde iš darbo rašo, o kitos?
cambala teigia, kad vyras jai grožio saloną nupirko. Kadangi mano kaimynė tokį turi, tai aš labai gerai informuota ir žinau kiek ten moterys dirba ir kaip. Jos ten būna galvų neatkelia, ką jau kalbėti apie kažkokius forumus? Aš suprasčiau, kad cambsė būtų apsiskelbusi tiesiog vadove, savininke, kuri ateina ir susirenka nuo kitų galvų mokesčius. Bet ta debiliukė prirašo vis, kad dirba su klientais biggrin.gif biggrin.gif Ir dar plius turi didelį namą, šunį, katę, vyrą, sūnų bei ligonį namie.
Vat kad Aimėja tiek turi, aš tikiu, todėl ji čia retai ir rodosi. Kad turi patinkantį darbą ir normalią šiemą. O cambsė vargšė yra. Jei būtų normalus žmogus, visi jos gailėtų, o dabar...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 09:44)
Visai besmegenis vyras. Atplesei ji nuo savos gimines, o saviems liepei subine ligonio plauti. Tikras pastumdelis.

aš jau esiu rašius, kad kiti jo broliai apskritai nebendrauja su tėvais. Jis tik bendrauja ir aš dar paskatinu, nes vistiek tėvai. Taip kad čiaupkis, dar viena glušė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 10:48)
aš jau esiu rašius, kad kiti jo broliai apskritai nebendrauja su tėvais. Jis tik bendrauja ir aš dar paskatinu, nes vistiek tėvai. Taip kad čiaupkis, dar viena glušė biggrin.gif  4u.gif

Aha aha. Mes matom. Issirinkai pastumdeli, kuri gali kaip marionete tampyti. Na bile tau gerai wub.gif

Lutuke raso bet kada. Ar ji dirba 22-24 vakare? Eitu su vyru pasiglaustyt, matyt ilenda i savo kambari, kad tik vyras nelistu, ir puola sm paklodes aust, gi smagiau nei su vyru but biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 vasario 2020 - 09:51