Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Taip,taip, reikia priešherpinį preparatą gerti.Net jei jo neturi.Tik neišsiaiškinau kodėl.Gal pas kiekvieną žmogų šitas kerpės virusas yra,tik miega?

Angelina J. man labai graži,tik dabar liesoka.Ar serga,ar iš streso taip susivariusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 vasario 2020 - 14:32
Aciu mergos, kad pasaket, reiks nusipirkt.
Atsakyti

Turėjo meistrė pasakyti.Dar intike pasižiūrinėk informacijos.Gal didmiesčiuose dar pažangesniais metodais dirba,gal nebereikia vaistų?

Protingiausia būtų pačiai meistrei paskambinti ir paklausti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 11, 14:41)
<p>Turėjo meistrė pasakyti.Dar intike pasižiūrinėk informacijos.Gal didmiesčiuose dar pažangesniais metodais dirba,gal nebereikia vaistų?</p><p>Protingiausia būtų pačiai meistrei paskambinti ir paklausti.</p>

Reikia. Buvau l geram salone. Lūpos po visko pzdc biggrin.gif bet praeina
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 14:36)
Aciu mergos, kad pasaket, reiks nusipirkt.

Receptiniai. Gerti prieš, per ir po.
Atsakyti

Receptiniai. Gerti prieš, per ir po.

Zovirax rodo,kad nereceptiniai.

Atsakyti
vat skaitau ju ir galvoju nu ant kiek saves nemyleti reikia,kad sitaip zalotis, ir del ko? del iliuzinio grozio ? biggrin.gif
Grazu akys moters pilnos meiles, spindincios, o ne taturuotas , nusipiestas veidas.
Bet aisku matomai, kaip kam kas. Bet nejau jusu vyru nemyli naturaliu, be taturuociu? aisku sakysit, kad del saves lotuliukas.gif nu zinoma kazkas jaucia malonuma save kenkindami negaliu gincytis.
Kazin vyrai kokias kancias jusu kencia, kad jums patikti? unsure.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip ten su receptiniais, bet vyras Accic man pirko be recepto. Jei gerai pamenu lapkricio menesi, gal kazkas kardinaliai pasikeite per ta laika, anuomet recepto nereikalavo. Ne del grozio proceduru, tiesiog gydytoja rekomendavo, kad geriau nezaisti su infekcija.

As kazkaip bijau, o ir mano oda labai sviesi, porcelianine... Velniskai jautri invazijom. Dar bijau, kad pigmentas prades blukti, keis spalva.

Oooo...

Ir vel pradejo... Na, kiek reikia buti bukai, kad kisti ta savo kisala, gauti i snuki, ir vel... Ir dar vaidinti auka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2020 - 15:16
Ne, nu bet buvo proga patyleti.
Ok, ikelsiu kurios cia cia vyras nemyli ir kuriai truksta normalaus vyro elgesio ( ir tik nereikia manes aukleti ka as darau)

2015 09 27, 12:03]
Visada galvojau, kad mano, kazkaip jaunysteje labai nesureiksminau to, ir jo daugiau buvo ir to demesio, ir svelnumo, ir graziu zodziu, dabar jis ta svelnuma, demesi rodo vaikams, bet kodel man nesugeba rodyt nesuprantu, t.y rodo kazkiek, bet jau taip minimaliai, kad kazin ar minimaliau imanoma norint vis dar islaikyti mane salia ir kartais pasimyleti.... gal atsibodau, gal pavargo, nezinau...bet visgi daug metu jau kartu ir vaikai, nejau man dabar kazkokio kito ieskotis, net nezinociau kaip biggrin.gif ir kur garantija, kad kitas bus geresnis man? gal as pati tokia, tik tokio elgesio verta, gal kazka darau ne taip, o gal pas ji kokios problemos, bet jis ne is kalbiuju ir sunkiai ka papasakos.... unsure.gif ir kai tik bandau apie tai pasisneketi, jis priima viska kaip kaltinimus , tai sako kita geresni susirask, arba as viska issigalvoju, jis mane myli ir viskas gerai, net neisiklauso , ka sakau arba as sneket nemoku....dabar paskutini karta apsipykom, po kiek laiko sakau noriu apie tai pasikalbet,( nes nu man svarbu viska issiaiskint, nepalikt nuoskaudu ir ,kad ateity nereiktu del to pacio pyktis) o jis, o as nenoriu ,ir ka daryt, paverkiau viena ir gyvenu toliau, bet visa tai kaupiasi.... :verysad:

[/quote]
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 vasario 2020 - 15:20

Brangiojji Lutuke,aš kaip tik myliu save,labai myliu.Todėl galiu daug ką dėl savęs leisti.Mėgstu puoštis,mėgstu gražius drabužius,seksualų apatinį trikotažą. Mano vaikas užaugintas,ant kojų pastatytas.Dabar mano dienos. O tau dar vaikus reikės išleisti į gyvenimą,dar ilgai sau negalėsi leisti,ką leidžiu aš sau. O vyrai,tegul pastempia šalia manęs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 vasario 2020 - 15:21
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 15:14)
Nezinau, kaip ten su receptiniais, bet vyras Accic man pirko be recepto. Jei gerai pamenu lapkricio menesi, gal kazkas kardinaliai pasikeite per ta laika, anuomet recepto nereikalavo. Ne del grozio proceduru, tiesiog gydytoja rekomendavo, kad geriau nezaisti su infekcija.

As kazkaip bijau, o ir mano oda labai sviesi, porcelianine... Velniskai jautri invazijom. Dar bijau, kad pigmentas prades blukti, keis spalva.

Oooo...

Ir vel pradejo... Na, kiek reikia buti bukai, kad kisti ta savo kisala, gauti i snuki, ir vel... Ir dar vaidinti auka.

Accic be recepto silpnesni, o stipresni su receptu.
Man l faiba, bet antrą syk to skausmo nenoriu biggrin.gif jau dveji metai, dar laikosi
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 11, 15:20)
<p>Brangiojji Lutuke,aš kaip tik myliu save,labai myliu.Todėl galiu daug ką dėl savęs leisti.Mėgstu puoštis,mėgstu gražius drabužius,seksualų apatinį trikotažą. Mano vaikas užaugintas,ant kojų pastatytas.Dabar mano dienos. O tau dar vaikus reikės išleisti į gyvenimą,dar ilgai sau negalėsi leisti,ką leidžiu aš sau. O vyrai,tegul pastempia šalia manęs.</p>

Vat labai teisinga moteris esi. 4u.gif tik mano vaikai mažesni už Lutukės ir aš nepamirštu, kad esu moteris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 15:29)
Vat labai teisinga moteris esi.  4u.gif tik mano vaikai mažesni už Lutukės ir aš nepamirštu, kad esu moteris rolleyes.gif

kaip suristos saves kankinimo porceduros, su nepamirsimu,kad esi moteris?
Atsakyti
Davatkos a la lutuke ir t.t. Gali mane grybu kotais uzbadyti, isties man pofig, ka ana galvoja, visi galime net prognozuoti, ka ji parasys.

Visa gyvenima rupinausi savimi, savo isvaizda. Todel perzengusi 50 metu slenskti, su sveikais dantimis. Nespjaudziau ir nespjaunu i veido ir kuno prieziura. Visada buvo puikus plaukai, o dabar Lisitejos deka, rekomendavo puikiausias plauku priemones, ant galvos po chemijos isaugo garbanoti plaukai, iki to plaukai buvo linke tik siaustis. Is esmes uzmirsau bigudi-suktukus, ar kitas plaukus formuojancias priemones. Pakanka nusiprasuti po dusu, garai padaro savo, plaukai susisuka i standzias garbanas. Belieka tik jas siek tiek pakoreguoti, suteikti forma. Lisiteja, kiekviena diena, ypac ryte tau dekoju.

Del grazinanciu proceduru, nematau kriminalo, jei moterytes save grazina, paryskina pablukusias spalvas, suteikia sau ryskumo, atrodo priziuretos, ispuoseletos.

Isties, mane labiau glumina drastiskos operacijos.

Manau, siais laikais yra normalu, kai moterys sau padeda, neskuba senti.
Paziurejus i 30-40 -metes, kokia tendencija vyrauja, jos bus dar labiau priziuretos, save mylincios. Nes bukime saziningos, visa tai mes darome tik del saves.
Atsakyti