QUOTE(Monteverte @ 2018 08 02, 12:02)
Todėl kad būna dirbtinis dvasingumas, meldimaisi tam, ko net nematei ir pan. O natūralus ir yra susitvarkyti save, planetą, padėti silpnesniems, išmokti atsipalaiduoti, geros nuotaikos išlikti, sportuoti.
Negi dvasingas tik tas, kuris sutaną kažkokią apsivilkęs kažkur aukštai kalne vienas sėdi ir Ommmm?
sakiau jau man pats terminas dvasingumsa ir dvasingas siek tiek nepriimtinas, bet jei jau ji naudoti, tai zmogus aisku turi pirmiausia suvokti bent dalinai dvasini pasauli, nes tam suvokimui ribu nera, pageidautina kazka ir mayti, jausti, suprasti reiskinius, energiju tekmes ir t.t., tai cia prie dvasiniu dalyku.
O sportas, kuno prieziura - tai jau prie fiziniu, zemisku rupesciu. Zinoma reikia savo kuna prisiziureti, tvakryti, sveikai maitinti ir prausti
Bet man plastines operacijos, kai tam nera pagrindo tokio kaip traumos, ligos ir t.t. nera niekaip susijusios su zmogaus tobulejimu, dvasios ugdymu, ir dvasinemis vertybemis i rman asmeniskai negazu, iskart matosi isbalansuotas kunas, neharmonigas...
tikiu,kad kazkas darosi, kad atrodytu geriau pritrauktu daugiau klientu ar pasleptu svao komleksus, bet tai jau sou, o ne tikra..
as irgi maciau vienajogos trenere Lietuvoje, nu tokia peroksidine moteris, kokia ten joga dar, bet kazkam gal tinka ir patinka, tai jos gyvenimas, ka nori ta daro, tik sakau, man tokie dalykai nera vertybes, pagal kurias as sekciau ir nesirinkciau tokio zmogaus i mokytojus.