Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 00:42)
As nenoriu prabangiau gyventi, as kai ka kuriu, o tam reikia pinigu siame pasaulyje  biggrin.gif
..

Tavo citata.
Vis tiek nesuprantu, kodel tu negali tenkintis tuo, ka vyras uzdirba? Juk tu tikra moteris, grauzk mylimo vyro uzdirbta duona su sviestu ir nesinaudok baisiojo feminizmo vaisiais. mirksiukas.gif
Ir kas cia tokio neimanomo? Ar tau liepia kas dirbti? Liepia balsuoti? Mazas praradimas gi tongue.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:21)
uzdirba duonai ir sviestui ir bustui, bet va norisi siek tiek daugiau  mirksiukas.gif milijonu tikrai jis neuzdirba, o galetu  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 23:59)
O man  idomu ar jo darbai menine prasme labai isskirtiniai? Kaip jis atrodo Lietuvos kontekste? Ta sena mokykla as labai gerai isivaizduoju. smile.gif </p>

Lietuvos kontekste jis atrado savo nisa.

Jo aukso amzius, kaip dailininko buvo praejusiam simtmetyje, toks maistininkas, nepaisantis autoritetu, ejo pries sistema. Isties yra nutapes idomiu darbu.

Vertinant kaip investicija i ateiti, abejoju, kad jo darbai bus paklausus.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 00:05)
taip ir rugine duona buvo  mirksiukas.gif ir kopusyus rauge ir grybus ir obuolius  mirksiukas.gif

Bet jauciu taip ir nesupratot, kad tai ne produktai su alkoholiu. biggrin.gif

kaip ir medam nesuvokiat, kad jis buvo ir alaus dievas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 00:08)
Tavo citata.
Vis tiek nesuprantu, kodel tu negali tenkintis tuo, ka vyras uzdirba? Juk tu tikra moteris,  grauzk mylimo vyro uzdirbta duona su sviestu ir nesinaudok baisiojo feminizmo vaisiais.  mirksiukas.gif 
Ir kas cia tokio neimanomo? Ar tau liepia kas dirbti? Liepia balsuoti? Mazas praradimas gi  tongue.gif

praeitoje zinuteje ka parasiau, jau aiskiau neparasysiu , jei neuspratau, jau atleisk, nepadesiu, o siek tiek daugiau nera prabanga, man niekad nereikejo prabangos, kaip jus ja suprantat mirksiukas.gif
man uztektu mazo namuko salia misko, bet tai siais laikais yra prabanga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 00:12)

kaip ir medam nesuvokiat, kad jis buvo ir alaus dievas.

medam, as jau jums parasiau, jei akys nebemato, idejau citata, kas alus buvo lietuviam tuo metu, ten net alkoholio nebuvo tiek, kiek giroje dabar yra, is vis nebuvo, nes tik para raugindavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 22:01)
*Mano galva, kad atlikejas, atlikdamas kurini, nemazai i jo atlikima inesa ir savo dalelyte. Tai ka mes girdime, tai yra dirigento kurinio interpretacija. Kiekvienas dirigentas ta pati kurini atlieka skirtingai.
**Jus kada buvote repeticijoje, matete, kaip pedantiskai dirigentas dirba su orkestru? Kaip jis reikalauja is orkestro muzikantu atlikimo, butent budingo jam-dirigentui?

*Su tuo ir nesiginciju. Bet jis vistiek yra daugiau atlikejas, nei kurejas.

**O jus? Gal nebespeliokite apie mane, nes labai saudote pro sali. 4u.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 22:04)
<p>Gal yra menininku, kuriems darbo nereikia ideti, bet ar cia tikrai rasytojai? Pazinojau kelis vaikus, kurie nei vienos knygos neskaite. Taptu jie rasytojais? </p>
<p>Turbut norint buti rasytoju reikia vistiek skaityti nuo mazumes, lavinti kalba. Tai gal ir nera tas pats darbas kaip kokios harmonijos mokytis mokykloje ir laikyti egzaminus, bet tai vistiek veikla, kuri uzima ne vienerius metus.</p>

Is Sviesos, as gi nesakiau, kad nereikia. Bet jeigu neturi tam pasaukimo, tai mokykis nesimokes. Siaip rasyba ir poezija ne mano sritis. Bet butu idomu suzinoti, kiek geru rasytoju ar poetu yra/buvo baige butent tam skirtus mokslus hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild DreaMer: 18 vasario 2020 - 00:21
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 18, 00:04)
Gal yra menininku, kuriems darbo nereikia ideti, bet ar cia tikrai rasytojai? Pazinojau kelis vaikus, kurie nei vienos knygos neskaite. Taptu jie rasytojais?Turbut norint buti rasytoju reikia vistiek skaityti nuo mazumes, lavinti kalba. Tai gal ir nera tas pats darbas kaip kokios harmonijos mokytis mokykloje ir laikyti egzaminus, bet tai vistiek veikla, kuri uzima ne vienerius metus.</p>

Kiekvienam zmogui, net ir talentingiausiam, reikia ideti darbo.

Tarkim balerina, ji gali tureti puikiausius fizinius duomenis, bet be darbo, ji vargu ar sugebes skurti vaidmeni. Ji netures tiesiog irankiu.

Taip pat ir rasytojas. Man labai imponuoja rusu rasytojas, mokytojas Dmitrijus Bykovas, tai kaip jis su mokiniais atlieka teksto analize, tai irgi labai didelis kurybinis procesas. Parasyti teksta tai viena, bet butent kurejas sugeba rasydams teskta dar i kurni iterpti ir potekste...
RAsytoju, is esmes yra daug, bet rasytojai, kuriu kuriniai tampa klasika, vertybe zymiai maziau.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 02 18, 00:19)
*Su tuo ir nesiginciju. Bet jis vistiek yra daugiau atlikejas, nei kurejas.

**Gal nebespeliokite, nes labai saudote pro sali.  4u.gif

As nespelioju, nes teko stebeti kaip dirba Gintaras.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 01:14)
praeitoje zinuteje ka parasiau, jau aiskiau neparasysiu , jei neuspratau, jau atleisk, nepadesiu, o siek tiek daugiau nera prabanga, man niekad nereikejo prabangos, kaip jus ja suprantat  mirksiukas.gif
man uztektu mazo namuko salia misko, bet tai siais laikais yra prabanga  biggrin.gif

Tai vis tik kodel naudojiesi feminizmo iskovotais dalykais?
Juk dirbti niekas nevercia rolleyes.gif
Atsakyti

Kiekvienam zmogui, net ir talentingiausiam, reikia ideti darbo. Tarkim balerina, ji gali tureti puikiausius fizinius duomenis, bet be darbo, ji vargu ar sugebes skurti vaidmeni. Ji netures tiesiog irankiu. Taip pat ir rasytojas. Man labai imponuoja rusu rasytojas, mokytojas Dmitrijus Bykovas, tai kaip jis su mokiniais atlieka teksto analize, tai irgi labai didelis kurybinis procesas. Parasyti teksta tai viena, bet butent kurejas sugeba rasydams teskta dar i kurni iterpti ir potekste... RAsytoju, is esmes yra daug, bet rasytojai, kuriu kuriniai tampa klasika, vertybe zymiai maziau. Papildyta: As nespelioju, nes teko stebeti kaip dirba Gintaras.

Be darbo balerina ne tik vaidmens nesukurs, bet ir elementariu judesiu neatliks. 

Man ta Bykova reikejo pries lietuviu egzamina skaityti. :D Mano laikais interpretaciju rasymas budavo kanciu kancia. Gal dabar pasikeite taisykles mokiniams. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 00:14)
medam, as jau jums parasiau, jei akys nebemato, idejau citata, kas alus buvo lietuviam tuo metu, ten net alkoholio nebuvo tiek, kiek giroje dabar yra, is vis nebuvo, nes tik para raugindavo  mirksiukas.gif

Medam, berods tamyyysta, giriates keliais issilavinimais. Tai va issilavines zmogus, ne tik cituoja, bet ir iterpia saltinius, is kur tos citatos paimtos, nurodo citatu autoriu.

TAigi, viena boba nukopijavo velnias zino kur, tai nera faktas.

*************************"
....
Pirmąsias žinias apie germanų vartojamą gėrimą iš javų pateikė Publijus Cornelijus Tacitas (apie 98 m.). Jo rašoma: „Gėrimą daro iš miežių ir kviečių, kuris
parūgęs šiek tiek panašus į vyną“ (Tacitus, „Germania“, 26, žr. Tacitas 1972: 18).
Apynius naudoti alaus gamybai germanai išmoko iš slavų tautų kraustymosi laikotarpiu (HDA I 1256).
...
"
............
Lietuvoje naminis alus buvo daromas nuo XI a. (Milius, Vitkus 2001: 403)
...
"

Citatos SATINIS cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 vasario 2020 - 00:36
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 22:22)
As nespelioju, nes teko stebeti kaip dirba Gintaras.

As nekalbejau apie jus.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 22:22)
Tarkim balerina, ji gali tureti puikiausius fizinius duomenis, bet be darbo, ji vargu ar sugebes skurti vaidmeni. Ji netures tiesiog irankiu.

Butent. Balerina irgi yra menininke- atlikeja, o ne menininke- kureja(primityviai kalbant). Sioje vietoje kurejas butu choreografas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild DreaMer: 18 vasario 2020 - 00:35

Tai vis tik kodel naudojiesi feminizmo iskovotais dalykais? Juk dirbti niekas nevercia

Jei Lutuke gyventu kaip sneka, tai sedetu dabar molinukeje suknele iki zemes apsirengusi ir virtuveje kompostuotu bulviu lupenas. 

Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 02 18, 00:31)
As nekalbejau apie jus.
Papildyta:
Butent. Balerina irgi yra menininke- atlikeja, o ne menininke- kureja(primityviai kalbant). Sioje vietoje kurejas butu choreografas.  ax.gif

Kuo skiriasi choreografas ir dirigentas?

Kuo skirasi balerina, nuo aktores?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 vasario 2020 - 00:39

Kuo skiriasi choreografas ir dirigentas?

Kuo skirasi balerina, nuo aktores?

Sokis=sportas+vaidyba. Ir as labai persiprasau, bet butent vaidybine dali as laikau sokejos kuryba. Jei sakysime, kad sokeja nera kureja, tai tada galima butu medine lele pasukt ir patampyt.

Atsakyti