Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 19, 13:55)
Bus proga zmonem atrasti  biggrin.gif Nu visgi visi ir nelabai geri dalykai atnesa ir geus dalykus, stai oras valosi, zmones daugiau su seima pabuna, i miskus iseis. wub.gif

jau grasinasi nebeleist, debilai ribas peržengė susigrūsdami į vieną žinomesnį parką ar du.
Kas minutę padėtis keičiama, policija stiprinama unsure.gif
Papildyta:
ne sexy, aš pikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 19, 15:02)
jau grasinasi nebeleist, debilai ribas peržengė susigrūsdami į vieną žinomesnį parką ar du.
Kas minutę padėtis keičiama, policija stiprinama unsure.gif
Papildyta:
ne sexy, aš pikta biggrin.gif

Kazkaip man vis labiau ir labiau si situacija itartina darosi, ar nebus tas virusas kaip pretekstas is vis ivesti karini valdyma...

biggrin.gif ko dabar?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 19, 16:36)
Kazkaip man vis labiau ir labiau si situacija itartina darosi, ar nebus tas virusas kaip pretekstas is vis ivesti karini valdyma...

biggrin.gif ko dabar?

kad gal dar toli iki to. Gi net neskelbia sergančiųjų duomenų. Va dabar pvz. yra info, kad lengviau sergantys sirgs namie, išleidžiami. Na ir ar apeis policija kaimynus, ar nurodys, kad jūsų X kaimynas serga, būkit pilietiški, praneškit iš karto, jei tas lakstys laukais. Juk ne, paciento teisės. Nors realybėje tai blefas. Čia iš fantastikos srities, kad ypač mažesniame mieste medikai artimiesiems neišduoda apie kaimynų ligas. Aišku, kad išduoda. Ir visi taip vieni apie kitus sužino. Tai kam čia dar vaidinti tą duomenų apsaugą, ypač tokiomis sąlygomis? Ekstra situacijoms ir reika ekstra priemonių. Nes taip viskas ir išplis per tas "teises". Vistiek artimiausi kaimynai po to sužinos kas sirgo, kas ne, bet jau vėlu bus, kai sergantysis pabėgios laukais

tai dėl to paties. Man labai nepatinka izoliacija. Savas kiemas gerai, bet aš mėgstu ne tik jį. Norisi ir kur toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 19 kovo 2020 - 17:04
Labas rytas, kad ir kaip zmones gyventu pavasaris visam grazume, geliu vis duagiau prazysta, pauksciukai ciulba taip, kad rytais prizadina, koncertas po langais. biggrin.gif Man visai patinka dirbti is namu, maziau pavargstu visuose tuose kelionese ir pavalgau normaliau namie, ir mankst ai tarpus gali padaryti, ir i lauk aiseiti kiek nori, ir isitaisyti kaip patogiau i rnereikai su kitais mzonem vienoje patalpoje trintis.
Bet del vaiku nelabai smagu, jie uzdaryti namuose, ir vis tiek mokytis turi, sako, mokykloje bent su draugais susitikdavo, o dabar kiemas, kur turi buti vieni, namai ir kompiuteris, Dar per salta kur prie juros vaziuoti issimaudyti, bet reiks kur savaitgali nuvykti i kalnus pasivaikscioti ar i koki parkeli, , kad zmoniu pamatyti bent is toli biggrin.gif
Atsakyti
Man su darbu viskas tvarkoje, aš ir taip kabinete viena būdavau ir nepraktikuodavau darbinių draugysčių. Pasimokiau, kai jaunesnė buvau, kai pavaldi ėmė vos ne nurodinėti kokias kainas nustatyti ir pan. blink.gif biggrin.gif Po to artimai mačiau kas darosi kitokiame versle nei mano, kur net nėra atskiro kabineto vadovei/savininkei, nes visos dirba vienoje patalpoje galima sakyti ir lygiai. Tai grožio salonas. Bet vistiek juk vadovė viena, o kitos įdarbintos. Tai draugystė nepasiteisina, nes visokių negražių dalykų buvo, kai ėmė lipti ant galvos savininkei, neleisti kelti nuomos kainų ir t.t. Net susimokę negražiai buvo ir t.t.
Užjaučiu dėl vaikų. Vaikai manau tikrai sunkiai išgyvena visus neramius laikus. Mano net šuo išgyvena. Niekaip negaliu išaiškinti kodėl negalima į parduotuvę, į paštą vis užeiti... Mano šuo mano priešingybė. Man gerai ir su savimi, su šeima, aš nesu didelių kompanijų mėgėja, o šuo man duotas kaip atsvara, kad eičiau į žmones biggrin.gif Šuo mano savo iniciatyva mėgsta miesto centrus, vis tempia būtent į centrą, į Vilnių kai nuvarom, kur šuns gimtinė, tai tik vežk į prospektą ar bet kokį rajoną, kur daug namų biggrin.gif Net Kernavėje pvz. būdavo, nespėjam prie kalnų prieit, jau tempia atgal, sako: davai tik į miestuką, į kavinę biggrin.gif
Ech, 21 amžiaus depresijos smile.gif
Atsakyti
Ne tik tos draugystes, bet taip,kai sedi su 7 zmonem, tai vis tiek kazkas vaiksto, kazkas pabezda, kazkas traskucius pradeda valgyti lotuliukas.gif galu gale as megstu muzika klausytsi, kai dirbu, o su ausinem ausys pradeda skaudeti po kurio laiko... vienu zodziu ramu namie.
Va vyras tai negali dirbti is namu, tai kol kas eina i darba, o kaip bus neaisku , viskas taip keiciasi kas diena, niekas nieko nebezino, stomatologe atsauke vizita, zmones receptu net nepriskambina pas gydytojus, prisigasdine kai kurie, kas rimciau serga...
bet va bus proga atsisukti i alternatyves medicinas, zoleles, arbatas ir t.t.
Mes cia kai buvom apsirge dejom taures tas, esu nusipirkusi, tai dabar radom proga panaudoti, visai gerai jos, pasirodo kinieciu medicinos dalis, o man vaikysteje kai dedavo tai jauciu niekas to nei nezinojjo. Airijoje ju uzdejimas siaip 50 e. doh.gif prisipirkau ciobreliu arbatos vis isgeriam ir t.t.

Saunuolis suniukas , kompaneiskas toks biggrin.gif man siaip rigi vsiai patinka ir po miesta pasivaikscioti i kavinuke nueiti, bet deja, dabar kaizn kada iseisim... unsure.gif

Mano katei tai dzin visi karantinai, laksto po kiema kaip pantera, bando pauksciu sumedzioti ir vargo nemato biggrin.gif Bet tai kaip atsigavo kaime, mandra tokia pasidare, gal del to ir nenutunka, daug eda labai, bet ir laksto daug, o mieste jau beveik visada dienom pramiegodavo, dabar daug daugiau aktyvesne. Bet va uz musu sodo ribu laimei neina, uztenka matyt jai cia vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 kovo 2020 - 15:14
Oi, atsimenu tuo laikus, kai barake gyvenau per studijas. Aš irgi galėjau mokytis prie muzikos, o viena kambariokė niekaip. Tai oi moralų gaudavau. Sunkiai žmonės dera.
Tai va, tas ir baisiausia, kad kitos ligos nublanksta, tik ši viena iškeliama. Suprantu, kad ši užkrečiama, na bet toks keistas žmonių skirstymas unsure.gif vien tai prie gero gali neprivesti. Žodžiu, su vyru net pašnekėjome, kad visai gerai tiems, kas gimė iš karto po karo. Jau dabar apyseniai, didelė dalis nugyventa, o kas mūsų laukia, tai oi... Kad tik nebūtų taip, kad karas nebaisiausia kas gali būti žmonijoje. Kare žmonės bent vienijasi prieš priešą, o čia žmogus žmogaus šalinsis, liestis bijos, medikai purkštaus, o karo aukas juk gelbėjo atsakingai.
Taures atsimenu kelis sykius iš vaikystės. Man tas uždegimo kvapas buvo toks skanus. Aš labai orientuota į kvapus, gera nosis pas mane smile.gif Ir tas tempimo jausmas fainas. Aš atspari skausmui, išskyrus staigų dūriamą.
Gerai katytei. Svarbu, kad labai neišgudrėtų ir ribų nesididintų, nes pavojinga.
Atsakyti
oi bendrikas yra bendrikas, nors gyvenau su drauge, bet vis tiek ne viena, kakziap man sudetinga, nemegstu as kolhozu. Negaleciau nei su tevais gyventi, kaip kiti, nei kitais zmonem ir t.t. Man reikai daug asmenines erdve,s net kai kalba kiti per arti pireina, man nejauku, kitos buna moterys vos ne nosis sukisusios plepa... biggrin.gif

Jo mano mama po karo gime, sake sunki ta vaikyste buvo, jos broliai seserys labai anksti pradejo dirbti, nors duaguma ir mokslus baige, ji jauniausia tai jai lengviausia jua buvo. Bet nelengva, o paskui jaunysteje jau visai neblogai sake buvo, baige mokslus gavo paskyrima, busta ir t.t. Kai tevai jau mane augina tai itkrai jau gana lengva ir paparsta buvo darzelis vos ne kieme, mokykla irgi uz 10 min pestute, nei gatves nereikdavo pereiti, bureliu pilna, mes irgi visur laisvai vaiksciodavom, po miskus, pievas, eidavom maudytis, gana gera tikrai vaiksyte, jaunyste turejom...
As ne siaip Lietuvos pasiilgstu, as pasiilgstu tu jaunystes laiku atrodo net zmones kazkokie kitokie buvo tikresni... unsure.gif
Atsakyti
kaip gaila, kad Lygiadienio nebuvo galima švęsti lauke. Man baltai labai gražiai švenčia, energetika būna gera ore, o ir visi principai atitinka su kitais pagonimis. Atšventėm trumpai vieni. Dievams patiko vynas, padėkojo smile.gif
Eisim šiandien į mišką, tikiuosi nesutiksime ten visų kaimynų būriais
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 21, 11:53)
kaip gaila, kad Lygiadienio nebuvo galima švęsti lauke. Man baltai labai gražiai švenčia, energetika būna gera ore, o ir visi principai atitinka su kitais pagonimis. Atšventėm trumpai vieni. Dievams patiko vynas, padėkojo smile.gif
Eisim šiandien į mišką, tikiuosi nesutiksime ten visų kaimynų būriais

zmones atras miskus po ilgo laiko, pabendraus vieni su kitais. As nesuprantu tu masiniu zinuciu Fb, kiap jiem atsibodo namai, seima, kaip nuobodziauja, kazkoks kosmaras jiem pabuti namie su seima....As tai atrodo buciau ir buciau namie, jie tik galeciau. Aisku, visi karantinai galetu baigtis...
Atsakyti
Taip, man irgi gera namie. Liūdna tik dėl tėvukų kaip jiems ten bus ar nepradės iš parduotuvių vaikyti. Svetimi žmonės jei maistą nešios kažkaip irgi nepriprasta. Ar nebus nesusipratimų, ar visko atneš. Nesinorėtų gi tik kokios bulkos ir pieno, kad pristatytų unsure.gif
Na ir žinoma, jei judėjimą uždraus, tai labai gaila kelionių.
Šuniukas jau kažkaip apsitaikė su tuo, kad į parduotuves nebegalima. Ėmiau paleidinėti nuo pavadėlio kaip jaunystėje, tai šmirinėja visur kaip tikras šuo, atgavo šuniškumą, nes šuniški šunys ir šmirinėja visur taip ratais, o ne tiesiu keliu varo kaip žmonės.
Bet akivaizdu, kad karantinuojasi ne visi. Medikės straipsnį ryte radau, tai apsiverkus jinai nuo žmonių durnumo. Vienas ant kito parduotuvėje kaip prieš Kalėdas. Iš kitos pusės, jei sėdi namie ir nevažinėja kur toliau ir pakeliui į pardes nesustoja, tai ką daryti? Žmonių tai daug Vilniuje, daugiabučiai aukšti, tai ir susidaro. Visuomenė gi per visus kanamus išmokyti pirkti, vartoti, ryti. Neįmanoma atpratinti taip greit.
Atsakyti
Pas mane gyvenimas nepasikeite... Tik apmstymui apie ateiti atsirado naujos info
Atsakyti