Ne tik tos draugystes, bet taip,kai sedi su 7 zmonem, tai vis tiek kazkas vaiksto, kazkas pabezda, kazkas traskucius pradeda valgyti

galu gale as megstu muzika klausytsi, kai dirbu, o su ausinem ausys pradeda skaudeti po kurio laiko... vienu zodziu ramu namie.
Va vyras tai negali dirbti is namu, tai kol kas eina i darba, o kaip bus neaisku , viskas taip keiciasi kas diena, niekas nieko nebezino, stomatologe atsauke vizita, zmones receptu net nepriskambina pas gydytojus, prisigasdine kai kurie, kas rimciau serga...
bet va bus proga atsisukti i alternatyves medicinas, zoleles, arbatas ir t.t.
Mes cia kai buvom apsirge dejom taures tas, esu nusipirkusi, tai dabar radom proga panaudoti, visai gerai jos, pasirodo kinieciu medicinos dalis, o man vaikysteje kai dedavo tai jauciu niekas to nei nezinojjo. Airijoje ju uzdejimas siaip 50 e.

prisipirkau ciobreliu arbatos vis isgeriam ir t.t.
Saunuolis suniukas , kompaneiskas toks

man siaip rigi vsiai patinka ir po miesta pasivaikscioti i kavinuke nueiti, bet deja, dabar kaizn kada iseisim...
Mano katei tai dzin visi karantinai, laksto po kiema kaip pantera, bando pauksciu sumedzioti ir vargo nemato

Bet tai kaip atsigavo kaime, mandra tokia pasidare, gal del to ir nenutunka, daug eda labai, bet ir laksto daug, o mieste jau beveik visada dienom pramiegodavo, dabar daug daugiau aktyvesne. Bet va uz musu sodo ribu laimei neina, uztenka matyt jai cia vietos.