Jei kasdiene tvarkytoja ir apartamentai Egipte tau elementarus, tai kodel tu tų paprastu dalyku neturi? Kodel nieko neturi? Daugybe mano pazistamu emigrantu statosi namus Lt, ima paskolas ir perka NT emigracijoje. O tu sedi nuomojamam? As gyvenu tikrai neblogai, bet man apartamentai Egipte ( nupirkti, islaikyti) nera elementarus dalykas. O tau tai viskas ziuriu paprasta, bet nieko neturi.

nu tokiu mano pazystami airiai tikrai neturi, o kam apgyvendinti? ateina sutvarko ir iseina ir tai valytojai paprasciau, savas gyvenimas ir seimininkam, aukles apgyvendina, o valytojas, tai gal tie, kurie dvaruose gyvena , aristokratai kokie

Taip vidutinei klasei Airijoj elementrau, zmones turi namus, butus siltuose krastuose, kas nori, ir i namus pasikviecia valytis zmogu, kas nori, taigi nebrangiai kainuoja.
Idomu mano gyvenimas? bet skaitot ir neisidemit, gi sakiau, mes irgi investavom Lietuvoje ir ten pirkom, zemes, namus,didele dali investavom i versla, kuris deja nepasiseke, nes grizom mes pries pat krize ir tuo metu viskas sustojo, o lipimas is bankroto pareikalavo ziauriai daugpinigu, energijos ir t.t..... jei butume pasilike ir negrize buciau cia turejusi, o silti krastai manes niekad neviliojo.
Nu gyvenant Lietuvoje tikrai nera elementaru surtinku. Dabar bendradarbis su seima isvyko i atostogas Ispanijoje jo seima turi ten irgi apartamentus, nu nieko tokie dalykai cia nestebina, kas Ispanijoje, kas Turkijoje, kas Prancuzijoje, jei tik turi tokiu poreikiu, kiti kitur investuoja, per ka dar papildomai viena, du namus, isnuomjuoja ir sako, cia musu pensiju fondas.
Papildyta:
Bet sutik, kad galima kalbeti be jokios pompastikos apie kelione uz 10 000 zmogui. Pasidalinti kur galima ja gauti uz 9000, bet tai ir bus daroma panaus fin. padeties zmoniu rate. Ar domintu tokia kelione kokia darzelio aukletoja uzdirbancia 500 e.? Nu ne. Butent tai ir parodo pinigus, turta. Kad gali sau ta leisti. Manau, kad ir pokalbis apie sukneles demokratiska kaina tai sukasi ne is turgaus ar eilines parduotuves uz 100 e. , kad nupirko uz 80. Cia kalbu apie zmones turincius milijoninius verslus.
o tai juk nebutina apie sumas sneketis, klausantis , pasakojantis apie atostogas, galima juk tik ispudziasi pasidalinti. Pvz mano drauge gyvena veina Australijoje nuskrenda gana daznai i Sri lanka, nes ten sali air jai gana pigu, dalinasi nuotraukom , tikrai grazu idomu, nors gal as ten niekad nenuvyksiu ir kakzokio ypatingo poreikio nuvykti nejauciu, bet man idomu, pazureti, is pirmu lupu paisklausyti istoriju, prapleti akirati, kazka naujo suzinai, kodel visada apie tuos pinigus koncentruotis? kodel viska sau matuotis?
tai kalbeti galima tik kur pigiau gavo kelione ar suknele, o negalima apie jausmus, ispudzius, nuotaikas, kai pvz jautesi su ta suknele, ka veike ir t.t. kazkiap keistai labai senkat, jus tik apie pinigus snekat su draugais, kas ka uz keik pirko ir kas kur ka pigiau rado ?

Papildyta:
ypac Lietuvoje, nes tikrai vakarieciai laisviau kazkaip elgiasi ir i viska ziuri paprasciau ir nera tie turtai niekaip sureiksminami, nu turi tai turi, gerai, bet tai ne priezastis pasipusti pries neturinti, nes tai laikoma jau labai prasto tono zenklu ir didele nekultura. Turtu turejimas irgi nereiskia, kad juos reikia svaistyti prabangai.
Papildyta:
nu tikrai ne visi turtingi irgi eina valgyti, kur zmogui uz 250e, net nera pas mus tokiu restoranu, as dirbau jau veiname is brangiausiu musu mieste 5 * vienam zmogui pilnai 30 e uztenka, be vyno, net ir maziua uztenka jei tik veina patiekala valgytu. Losti is vis mada tik pas zemiausio sluoksnio zmones cia. Cia daugiau zmones mazus laivelius isigyja plaukioja, surfingu uzsiima, golfa zaidzia, siaip pube sedi ir plepa.
Problema, manau, ne pajamu skirtumas, o zmonese...jei milijonierius ima ir siulo eiti valgyti i tokias vietas drauga, kai zino, kad jis tike neturi, tai jam gal kuku siek tiek?