Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 23:15)
Pasake mizne, pas kuria dantys nuo rukymo jaunystej ispuve.

Durnesnes uz tavo mocia nera- astmatike antibais sere ir del myzimo i lova pas specialustus nevede 4u.gif .

tavo diedas po šiai dienai rūko, tai kelintus protezus jau nešioja? biggrin.gif biggrin.gif
kad ne mano...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 23:14)

debile, tai ne apie kitas forumietes rašė man, o apie save. Gal yra skirtumas?
Ji pati iš savęs šaipėsi. Grynai kaip tu, irgi ligonis 4u.gif

Matom skirtuma- esi pasaipos objektas po lutukes bet pries burba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 23:16)
Matom skirtuma- esi pasaipos objektas po lutukes bet pries burba. 4u.gif

vsio ambala, pasimaitino šiandien tavo velniai ir užteks
susirink savo šmutkes ir pyzdink į savo teletabyną, nes su antru kovidu paslika atgulsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 23:16)
tavo diedas po šiai dienai rūko, tai kelintus protezus jau nešioja? biggrin.gif  biggrin.gif
kad ne mano...

Tavo - vaika antibais sere, pas sarlatanus plauku kuokstus siunre, i lova mizdino tave ir suni...Asocialus. baisuma.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 23:18)
vsio ambala, pasimaitino šiandien tavo velniai ir užteks
susirink savo šmutkes ir pyzdink į savo teletabyną, nes su antru kovidu paslika atgulsi biggrin.gif

Palieku tau teise vadovauti savo vabalams is neplauto myzalais smirdancio kuš*o.
Zmonems neturi teises pyptelt. Aisku?
Atsakyti
cambalai kaip suprantu pirma iseigine nuo savanoriavimo siandien per menesi, tai kad sporgo moteriske per visas temas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 02, 23:46)
cambalai kaip suprantu pirma iseigine nuo savanoriavimo siandien per menesi, tai kad sporgo moteriske per visas temas  biggrin.gif

Ka tu gali suprast, aljoholiko tapke? Tau " iseigines" pastoviai, pasalpine.
Wtf" sporgo"? biggrin.gif Kur skyrybos zenklai, beraste?
Atsakyti

Sunkus ligonis ,praktiskai suluosintas visam gyvenimui. Cia profesionalios pagalbos reikia

Atsakyti
Sveikos, dėl slaugos pritariu Leksai. Vanagaitė irgi rašė knygą apie artimųjų slaugą, kad nereikia gėdytis ir kaltinti save patikint į rankas žmogų geram specui. būna, kad šeimoje nukenčia visų sveikata, ypač vaikų. ir pačio slaugančiojo.
sunki tema, btw.
aš irgi nenorėčiau, kad mane slaugytų artimi, dantis sukandę paskui mane apšnekinėdami, ar skaičiuodami dienas, kada jau...
jei nekištų marinamų miltelių senukams į sriubas, visai būtų faina būti kažkur tarp panašių žmonių senukų namuose. tikiuos vegetariškai jau tada visur maitins. arba babkių turėčiau ant privat meniu. o gal pati samdyčiaus žmogų.

klausimas: ar sportaujat per "linksmas" dienas? vakar - pirmoji diena - sportavau, liuks buvo.
šnd - antroji - pati gausiausia diena - susilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 23:22)
Tavo - vaika antibais sere, pas sarlatanus plauku kuokstus siunre, i lova mizdino tave ir suni...Asocialus. baisuma.
Papildyta:

Palieku tau teise vadovauti savo vabalams is neplauto myzalais smirdancio kuš*o.
Zmonems neturi teises pyptelt. Aisku?

sportuojančių žmonių šeimoje?
nebekliedėk, debile biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 03, 09:07)
Sveikos, dėl slaugos pritariu Leksai. Vanagaitė irgi rašė knygą apie artimųjų slaugą, kad nereikia gėdytis ir kaltinti save patikint į rankas žmogų geram specui. būna, kad šeimoje nukenčia visų sveikata, ypač vaikų. ir pačio slaugančiojo.
sunki tema, btw.
aš irgi nenorėčiau, kad mane slaugytų artimi, dantis sukandę paskui mane apšnekinėdami, ar skaičiuodami dienas, kada jau...
jei nekištų marinamų miltelių senukams į sriubas, visai būtų faina būti kažkur tarp panašių žmonių senukų namuose. tikiuos vegetariškai jau tada visur maitins. arba babkių turėčiau ant privat meniu. o gal pati samdyčiaus žmogų.

klausimas: ar sportaujat per "linksmas" dienas? vakar - pirmoji diena - sportavau, liuks buvo.

smagiai tu čia, "linksmas" smile.gif
žinoma taip, nebent per pačią pirmą ne.
Tai aišku geriausia pačiai samdytis. Ypač jei vaikai normaliai gyvena ir nebūtina, kad koks butas liktų. Tada būna butus užrašo slaugytojoms ar pan. Bet pavojus ir čia yra. Reikia tikrai širdingą žmogų rasti. Žinojome vieną bobą, kur net jos giminės šnekėjo, kad ji nuodijo vaistais bobulytes, kurias slaugydavo. Taip 3 butus įgijo. Bobulytės dar normaliai atrodydavo, vaikščiodavo, o tik ji jų imdavosi, per mėnesį kažkur numirdavo. Galiausiai pati laimės nesulaukė su tais butais ir bobulyčių amžiaus irgi ne. Vidury miesto vasarą nusibaigė, o dar tik 71 metai buvo

Kokia liūdna diena šiandien. Perskaičiau, kad ir Paltinas jau iškeliavo ir SOS gyvūnai įkūrėja. Žiauruma.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 03, 08:23)
<p>Sunkus ligonis ,praktiskai suluosintas visam gyvenimui. Cia profesionalios pagalbos reikia</p>

Tikra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 03, 09:07)
sunki tema, btw.

Seneliu namu tikrai yra geru, tik pinigu turek smile.gif
O ligonius sunkius galima ir namuose slaugyti, kai ateina profesionalios slauges, vel aisku daug kas atsimusa i pinigus, bet, manau, vaiku visgi keli daznai buna , ne vienas, tai susideje gali uztikrinti gera slauga, jei to reikia, o be to ir tevai buna turta kazkoki susikaupe.
O jei zmogus sveikas, tai ir pats save prisiziuri. Vyro senelis pvz beveik iki kokiu 95m sau ramiai savim ir dar mociute slauge, kol mire, ji po insulto ant lovos buvo ir ukiu rupinosi ir paskui viskas buvo gerai, tiek, kad jau sunus pasieme , kai vienas liko, na jau vis tiek sunkiau daresi, gyveno kaime be patogumu iki to laiko. ir niekaip abu senukai nesutiko niekur kraustytis kol buvo abu, ateidavo kaimyne med sesute padeti. wub.gif labai grazi pora buvo. Mano senelis irgi 92 mire, bet tik paskutinius kelis menesius jam reikejo slaugos. Mociute tai 77m mire po nelaimingo atsitikimo, chirurgai blogai isvale zaizdas, gavosi kraujo uzkretimas... unsure.gif

As tai ne, pasiimu iseigines, kai ten pirmom dienom gausiau kraujuoju, nes tamponu nemegstu, o su paketais tikrai nepatogu. biggrin.gif Pastebejau, kad ciklas mano labai su menulio fazem susijes biggrin.gif Man irgi mmm dabar.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 03, 10:20)
smagiai tu čia, "linksmas" smile.gif
žinoma taip, nebent per pačią pirmą ne.
Tai aišku geriausia pačiai samdytis. Ypač jei vaikai normaliai gyvena ir nebūtina, kad koks butas liktų. Tada būna butus užrašo slaugytojoms ar pan. Bet pavojus ir čia yra. Reikia tikrai širdingą žmogų rasti. Žinojome vieną bobą, kur net jos giminės šnekėjo, kad ji nuodijo vaistais bobulytes, kurias slaugydavo. Taip 3 butus įgijo. Bobulytės dar normaliai atrodydavo, vaikščiodavo, o tik ji jų imdavosi, per mėnesį kažkur numirdavo. Galiausiai pati laimės nesulaukė su tais butais ir bobulyčių amžiaus irgi ne. Vidury miesto vasarą nusibaigė, o dar tik 71 metai buvo
Kokia liūdna diena šiandien. Perskaičiau, kad ir Paltinas jau iškeliavo ir SOS gyvūnai įkūrėja. Žiauruma.

Na jau verciau parduoti buta ir moketi atlyginima slaugytojai smile.gif taip bus suinteresuota ilgiau darba tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 03, 14:25)
Na jau verciau parduoti buta ir moketi atlyginima slaugytojai smile.gif taip bus suinteresuota ilgiau darba tureti  biggrin.gif

o kur pačios tada gyventų pardavę? matomai joms taip neišėjo, o į grynus senelių namus nenorėjo.
Atsakyti