Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 18:49)
Nu rimtai debiles susirinko i viena tema. Ir dar grasinasi nubausti uz pasijuokima  biggrin.gif  Skūsis, kad avatarą izeidziau, be vardo, pavardes, gyvenamosios vietos, darbovietės ir telefono paviešinimo  biggrin.gif  biggrin.gif . O vat jas as dabar galiu uztrumpinti uz mano vardo ir pavardes paviešinimą mamkose.  biggrin.gif

Zinant ( o mes zinom) tavo realu varda ir pavarde nesudetinga pareiskima parasyt . Daug ko yra vien sitoj jums paliktoj temoj kaip reiskeisi. Yra ir kitos temos. Cia as nekalbu apie dabartines blevyzgas. Kalba eina apie 1/ 2/ 3 metai atgal. Dar kaip tu sarsala umd kelei- kirsinai narius az, nors ne jie rase.
Tai va, burbanti - ruki v chriuki ir nebekriuksek verkslendama. Zopa tavo didele - daug yra ka tau 5spardyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 vasario 2021 - 19:04
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:02)
Zinant ( o mes zinom) tavo realu varda ir pavarde nesudetinga pareiskima parasyt . Daug ko yra vien sitoj jums paliktoj temoj kaip reiskeisi. Yra ir kitos temos. Cia as nekalbu apie dabartines blevyzgas. Kalba eina apie 1/ 2/ 3 metai atgal. Dar kaip tu sarsala umd kelei- kirsinai narius az, nors ne jie rase.
Tai va, burbanti - ruki v chriuki ir nebekriuksek verkslendama. Zopa tavo didele - daug yra ka tau 5spardyt.

Oooo..sikna tau jau pypkę rūko

Oi nuskalpuota busi uz mano vardo pavardes paviešinimą, vyras jauciu tave uz tai gerai atbalados biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 19:06)
Oooo..sikna tau jau pypkę rūko

Oi nuskalpuota busi uz mano vardo pavardes paviešinimą, vyras jauciu tave uz tai gerai atbalados  biggrin.gif  biggrin.gif

Marazmatike, kol kas nesi paviesinta. Bet nesiliausi - bus parasytas i e.policija pareiskimas kaip ardosi R.V forume.
3-2 ju metu tavo izeidynejantys postai bus prideti.
Tai kad dusk.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:12)
Marazmatike, kol kas nesi paviesinta. Bet nesiliausi - bus parasytas i e.policija pareiskimas kaip ardosi R.V forume.
3-2 ju metu tavo izeidynejantys postai bus prideti.
Tai kad dusk.

Durnele biggrin.gif skustis, kad izeidė avatarą, kurio jokiu adresu ir pavardziu nebuvo paviesinta - juokinga biggrin.gif O va tau tai ***** bus uz mano asmens duomenu paviesin8ma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2021 - 19:17
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 19:15)
Durnele biggrin.gif skustis, kad izeidė avatarą, kurio jokiu adresu ir pavardziu nebuvo paviesinta - juokinga  biggrin.gif  O va tau tai ***** bus uz mano asmens duomenu paviesin8ma

Alkoholike, uz avataru ne robotai sedi.
Esk savo suda dabar, kai tau spardoma tavo apsisikusi sikna.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 19:15)
***** bus uz mano asmens duomenu paviesin8ma

Nenuostabu, kad tau teko wc valyt.
Nicnieko nerauki teises sistemoje.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:22)
Alkoholike, uz avataru ne robotai sedi.
Esk savo suda dabar, kai tau spardoma tavo apsisikusi sikna.

Tu tokia gluša bigsmile.gif biggrin.gif tu nieko nebaraskini apie internetine erdve.

O tau tai bus...as iaivaizduoju ka vyras su tavimi padarys...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:24)
Nenuostabu, kad tau teko wc valyt.
Nicnieko nerauki teises sistemoje.

Teisininke/manikiuristė? biggrin.gif

Nevark atsakinedama. Man nerupi tavo godos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2021 - 19:30
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 18:46)
Mylimuke, ka tu cia musu temoje darai? Tu nori teletabių temoje razborkiu? Negana? Kodel teletabes tiek nori musu demesio? Eikit jus po kitas temas,;ko lendat i musu subines?

Tave kas nors kalbino?
Pašla nx sena stora karve.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 19:31)
Tave kas nors kalbino?
Pašla nx sena stora karve.

Ooo...kokia laiminga moteris atejo i musu temą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 19:27)
Tu tokia gluša  bigsmile.gif  biggrin.gif  tu nieko nebaraskini apie internetine  erdve.

O tau tai bus...as iaivaizduoju ka vyras su tavimi padarys...
Papildyta:

Teisininke/manikiuristė?  biggrin.gif

Nevark atsakinedama. Man nerupi tavo godos  biggrin.gif

Buuu🤣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:50)

Koks skurdus atsakymas biggrin.gif
Zinant tave, tai yra atsakymo nesugalvojomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 19:27)

Nevark atsakinedama. Man nerupi tavo godos  biggrin.gif

Tavo sunu lengva pazint. Jis toks juodu plauku, lieknas, ryza puspaltuka pries 2 metus nupirkot( fotke yra sm)🤣. O dar su tokia lietuviska pavarde...
Tai kad buk savo vietoj, storasis kraujinis vedarie.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:54)
Tavo sunu lengva pazint. Jis toks juodu plauku, lieknas, ryza puspaltuka pries 2 metus nupirkot( fotke yra sm)🤣. O dar su tokia lietuviska pavarde...
Tai kad buk savo vietoj, storasis kraujinis vedarie.

Tu grasini, kad gyvenime su mano sunumi kazkas susidoros tavo ar kitu teletabiu nurodymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2021 - 20:04