Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

jis ir tebepirklauso rusam, tik nebuvo bankas biggrin.giflietuviskas bankas man tai visiskai nepatikima sturktura, niekad neprasideciau, kaip prachadon dvor, kas nori tas pinigus nusiima biggrin.gif

Tu vel skrajoji kazkur, visi bankai LT gali blokuoti saskaitas.pvz turiu karta metuose ar kas du (nepamenu) deklaruot savo veikla is kur gaunu pajamas ,ten susije pinigu plovimu istatymu .Ir cia visur tas pats

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 09, 12:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72780260" data-time="1612863760"><div><p>jis ir tebepirklauso rusam, tik nebuvo bankas vartotojo įkelta nuotraukalietuviskas bankas man tai visiskai nepatikima sturktura, niekad neprasideciau, kaip prachadon dvor, kas nori tas pinigus nusiima vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu vel skrajoji kazkur, visi bankai LT gali blokuoti saskaitas.pvz turiu karta metuose ar kas du (nepamenu) deklaruot savo veikla is kur gaunu pajamas ,ten susije pinigu plovimu istatymu .Ir cia visur tas pats</p>

Eik, eik..cia taip Lietuvoje vyksta?

Atsakyti
ačiū už paaiškinimus.

o ką galvojat, kaip pensijoj gyvensit? geriausia turbūt NT nuomuot kam nors tuometinės rinkos kaina...

nes gi viskas nuvertėja.
Atsakyti

Eik, eik..cia taip Lietuvoje vyksta?

nu taip,kur dar .. VB  kazkada atsidarant saskaita klause ar terorizmu neuzsiimsiu ir ar nefinansuosiu teroristine organizacija😃

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 09, 13:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72780302" data-time="1612866710"><div><p>Eik, eik..cia taip Lietuvoje vyksta?</p></div></blockquote><p>nu taip,kur dar .. VB  kazkada atsidarant saskaita klause ar terorizmu neuzsiimsiu ir ar nefinansuosiu teroristine organizacija😃</p>

Su terorizmu tai cia turbut visi bankai turi terms and conditions.
Pvz jei as siunciu kam nors pinigus ir mano bankas paraso, jog jis nepasitiki situo gaveju, o as paskambinu ir pasakau, kad vistiek noriu issiusti gavejui pinigus, tai pries tranzakcija jie atsiuncia man dokumentus pasirasyti, kad as garantuoju, jog sie pinigai nenueis teroristiniu organizaciju ir kt. palaikymyi.

Kam man ro reikia. As viena karta turejau tokia patirti. Pinigu nesiunciau kol nedave normaliu patikimu duomenu.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 08, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72779489" data-time="1612776108"><div><p>tai ką, myžbala dar nieko neįkėlė? vartotojo įkelta nuotraukaapsimyžusi sutrė, vis dar kuria ir perdirbinėja tekstą? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Yra gera patarle: duok durniui kelia . Kam ja erzinti ,is jos pasisakymu cia visi susidare ,apie ir jos aplinka, vaizda.</p>

Vis tiek neras. Bijo myžbala originalias nuorodas dėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 09, 12:54)
ačiū už paaiškinimus.
o ką galvojat, kaip pensijoj gyvensit? geriausia turbūt NT nuomuot kam nors tuometinės rinkos kaina...
nes gi viskas nuvertėja.

PenCijoje tikiuosi gyventi šiltuose kraštuose kur Gran Canary biggrin.gif
Turesiu nama is dvieju galu. Netoli juros. Su sodo baseinu. Daug palmiu prisodinsim biggrin.gif . Viename gale mes su vyru, kitame keli kambariai turistams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 vasario 2021 - 13:32
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 08, 15:08)
<p>cia paskaitom</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.wikipedia.org/wiki/Mityba'>https://lt.wikipedia.org/wiki/Mityba</a></p><p></p>

viską geriau angliškai skaityk, nesiremk lietuviškais šaltiniais
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 15:59)
Tiksliausiai daro testus ant nugaros.

Bet as dar ir siunciau krauja i Italiją. Tai irgi keliu pakopu tos netolerancijos. Individualia programa surase,,kaip  mano organizma pratinri prie man alergiskų  produktų. Vienus karta per menesi valgyti; kirus karta per tris, o kitu isvis atsisakyti.

jo, jie ten turi specų ir aš girdėjau
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 17:09)
jau antrąsyk kepsiuos grikių duoną, lb skani. draugė netoleruojanti glitimo, davė receptą.
dabar rūgimo procese.

ingredientai: balti mirkyti grikiai, sezamai, druska, vanduo - sublenderiuoji. parai palaikai.
prieš kepimą dar galima linų sėmenų, kmynų, bet ko įmesti.
mhmmm wub.gif

šaunuolė, aš tai laiko gailėčiau dar pati duoną keptis
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 18:49)
Nu rimtai debiles susirinko i viena tema. Ir dar grasinasi nubausti uz pasijuokima  biggrin.gif  Skūsis, kad avatarą izeidziau, be vardo, pavardes, gyvenamosios vietos, darbovietės ir telefono paviešinimo  biggrin.gif  biggrin.gif . O vat jas as dabar galiu uztrumpinti uz mano vardo ir pavardes paviešinimą mamkose.  biggrin.gif

Tegu nejuokina voveriukų. Gi jai pas tavy atvažiuot tektų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:02)
Zinant ( o mes zinom) tavo realu varda ir pavarde nesudetinga pareiskima parasyt . Daug ko yra vien sitoj jums paliktoj temoj kaip reiskeisi. Yra ir kitos temos. Cia as nekalbu apie dabartines blevyzgas. Kalba eina apie 1/ 2/ 3 metai atgal. Dar kaip tu sarsala umd kelei- kirsinai narius az, nors ne jie rase.
Tai va, burbanti - ruki v chriuki ir nebekriuksek verkslendama. Zopa tavo didele - daug yra ka tau 5spardyt.

žulikų šliurė kaip grasinasi biggrin.gif žiūrėk, kad su visa žulikų šutve tavęs kas neišspardytų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:54)
Tavo sunu lengva pazint. Jis toks juodu plauku, lieknas, ryza puspaltuka pries 2 metus nupirkot( fotke yra sm)🤣. O dar su tokia lietuviska pavarde...
Tai kad buk savo vietoj, storasis kraujinis vedarie.

o bliac kokie grasinimai. Nu ir tupydla. Dabar jei kas jos sūnui nutiks, tu pirma įtariamųjų sąraše biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 11:41)
Vakar Muskas nusipirko bitcoinų uz kažkiek ten mln gal 150 ir viskas šovė į padanges.
Verta, jeigu domiesi ir nuolat seki - parduot kai brangu ir pirkt kai pigu, ir iš to pasidaryt pliusą. Pačių savaime laikyt kad laikyt nėr prasmės.
Papildyta:

Aha, kai buvo rusiškas, buvo patikimesnis smile.gif

nesusimaišyk temose, mulke. Niekas čia tavęs nekvietė diskutuot
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 09, 13:28)

[

As galvojau,,kad atsius tik duomenis. Bet tikrai vertejo moketi pinigus,nes gavau tikrai gerus paaiskinimus ir patarimus .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 09, 13:28)

Pašla nx mižne. Tavęs nekalbinau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 09, 15:49)
tu debilka to prašai ir vis tiek pas mus lendi? esi teletabių gėda, parazituojantis vienetas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

viską geriau angliškai skaityk, nesiremk lietuviškais šaltiniais
Papildyta:

Nezinau ,ten graziai parasyta ,maisto kiekis pagal sudeginamas kalorijas. mesa ir reikalinga, tik kartu su darzovem ,tada buna super. Net vezininkai ir tiem sako mesa valgyti.

Dabar del to svarco traipsniu,visi amerikonai is sudo daro pinigus ,netikiu jais. Siuo metu kazkur maciau nuotrauka ,tai ziauriai nekaip atrodo , norint gerai atrodyt reikia mesyte valgyt ,is kosiu niekas neuzaugs .vat

Atsakyti