QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 08, 15:08)
<p>cia paskaitom</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.wikipedia.org/wiki/Mityba'>https://lt.wikipedia.org/wiki/Mityba</a></p><p></p>
viską geriau angliškai skaityk, nesiremk lietuviškais šaltiniais
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 15:59)
Tiksliausiai daro testus ant nugaros.
Bet as dar ir siunciau krauja i Italiją. Tai irgi keliu pakopu tos netolerancijos. Individualia programa surase,,kaip mano organizma pratinri prie man alergiskų produktų. Vienus karta per menesi valgyti; kirus karta per tris, o kitu isvis atsisakyti.
jo, jie ten turi specų ir aš girdėjau
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 17:09)
jau antrąsyk kepsiuos grikių duoną, lb skani. draugė netoleruojanti glitimo, davė receptą.
dabar rūgimo procese.
ingredientai: balti mirkyti grikiai, sezamai, druska, vanduo - sublenderiuoji. parai palaikai.
prieš kepimą dar galima linų sėmenų, kmynų, bet ko įmesti.
mhmmm
šaunuolė, aš tai laiko gailėčiau dar pati duoną keptis
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 08, 18:49)
Nu rimtai debiles susirinko i viena tema. Ir dar grasinasi nubausti uz pasijuokima

Skūsis, kad avatarą izeidziau, be vardo, pavardes, gyvenamosios vietos, darbovietės ir telefono paviešinimo

. O vat jas as dabar galiu uztrumpinti uz mano vardo ir pavardes paviešinimą mamkose.
Tegu nejuokina voveriukų. Gi jai pas tavy atvažiuot tektų
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:02)
Zinant ( o mes zinom) tavo realu varda ir pavarde nesudetinga pareiskima parasyt . Daug ko yra vien sitoj jums paliktoj temoj kaip reiskeisi. Yra ir kitos temos. Cia as nekalbu apie dabartines blevyzgas. Kalba eina apie 1/ 2/ 3 metai atgal. Dar kaip tu sarsala umd kelei- kirsinai narius az, nors ne jie rase.
Tai va, burbanti - ruki v chriuki ir nebekriuksek verkslendama. Zopa tavo didele - daug yra ka tau 5spardyt.
žulikų šliurė kaip grasinasi

žiūrėk, kad su visa žulikų šutve tavęs kas neišspardytų
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:54)
Tavo sunu lengva pazint. Jis toks juodu plauku, lieknas, ryza puspaltuka pries 2 metus nupirkot( fotke yra sm)🤣. O dar su tokia lietuviska pavarde...
Tai kad buk savo vietoj, storasis kraujinis vedarie.
o bliac kokie grasinimai. Nu ir tupydla. Dabar jei kas jos sūnui nutiks, tu pirma įtariamųjų sąraše
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 11:41)
Vakar Muskas nusipirko bitcoinų uz kažkiek ten mln gal 150 ir viskas šovė į padanges.
Verta, jeigu domiesi ir nuolat seki - parduot kai brangu ir pirkt kai pigu, ir iš to pasidaryt pliusą. Pačių savaime laikyt kad laikyt nėr prasmės.
Papildyta:
Aha, kai buvo rusiškas, buvo patikimesnis
nesusimaišyk temose, mulke. Niekas čia tavęs nekvietė diskutuot