Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 14, 21:39)
tai as sakiau, kad Olandijoje siule ne Vokietijoje, su kotraktais keliem menesiam pasirodo siulo tokius atlyginimus, maciau ne viena sklebima UK pas ju idarb firmoje. Nezinau netikrinau bilietu, bet tas zmogus sake,kad i Uk pigus bilietai is Amsterdamo, kad daug kas taip dirba. O nuomotis nebutina galima B&B gyventi, tas kainas paziurejau uz 30 e zmogui galima rasti parai. vis tiek paimoketu.
Tai as taip ir galvoju padryti, nusiunciau savo Cv tam agentui, ziuresiu ka pasakys smile.gif

tai,kad nesiriejam smile.gif

As komentavau tavo svarstymus del Vokietijos.
Na tau skrydis savaitgaliui bus vistiek apie 200 euru. Nuoma apie 900 per menesi. Tai jau 1700. Viesas transportas kazkiek. Kiek liks? Arsi juodai, tikrai SM neatsidarysi, vaiku nematysi. Reikia skaiciuoti pliusus ir minusus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 14, 21:42)
Pas mane darbe sefas uzsinorejo, kad kai kuriu darbuotoju darbo vieetose butu VIDEO telefonas. Technikams neereikia, o va administracijai pardavimams ir R&D reikia.
Jau nupirko ir liepe namuose savo darbo vietoje pasistatyti.

Man tai tragedija... Budavo islipu is lovos ir kalbu, dabar reikes susitvarkyti

tikiuosi, bent neirasines vaizdo? biggrin.gif
jo, vaizdas uzknisa smile.gif sedziu dabar namie vien su apatiniais ir gerai smile.gif jei sefui paskambinus mane matytu, tai nelabai kas smile.gif nors gal dar papildomai primoketu biggrin.gif ka gali zinoti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane darbe sefas uzsinorejo, kad kai kuriu darbuotoju darbo vieetose butu VIDEO telefonas. Technikams neereikia, o va administracijai pardavimams ir R&D reikia.
Jau nupirko ir liepe namuose savo darbo vietoje pasistatyti.

keistuoliai , o tai kam kompiuteriai?
mes praeitam darbe daugiausia per slack'a bendraudavom zinutem ar skambuciais, nes duaguma ne vietiniam ofise dirbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugpjūčio 2018 - 20:50
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 14, 21:44)

Tai kad to komentavimo nemaciau. I mano pasiulyma gyventi DE, buvo paaiskinta, kad Vokietijoje mazai moka.
Tai gyventi galima vienur dirbti kitur, O nuo Vokietijos pasieniu miesteliu iki vakarines Olandijos pakrantes - apie 100km. Daugiausi darbu yra Eindhoven, kur nuo Vokietijos geras pusvalandis kelio na 40 minuciu. Kai kas Vilniuje i darba ilgiau vaziuoja. Tai ko toje Olandijoje gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 14, 21:44)
Na tau skrydis savaitgaliui bus vistiek apie 200 euru. Nuoma apie 900 per menesi. Tai jau 1700. Viesas transportas kazkiek. Kiek liks? Arsi juodai, tikrai SM neatsidarysi, vaiku nematysi. Reikia skaiciuoti pliusus ir minusus.

suskaiciavau, apie 25000 i pliusa uz 7 menesius, neblogai manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 14, 21:50)
Tai kad to komentavimo nemaciau. I mano pasiulyma gyventi DE, buvo paaiskinta, kad Vokietijoje mazai moka.
Tai gyventi galima vienur dirbti kitur, O nuo Vokietijos pasieniu miesteliu iki vakarines Olandijos pakrantes - apie 100km. Daugiausi darbu yra Eindhoven, kur nuo Vokietijos geras pusvalandis kelio na 40 minuciu. Kai kas Vilniuje i darba ilgiau vaziuoja. Tai ko toje Olandijoje gyventi?

Taip tai tinka. Dar fainai dirbt Sveicarijoje ir gyvent Prancuzijoje. Kazkada turejau tokia svajone.biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 14, 21:51)
suskaiciavau, apie 25000 i pliusa uz 7 menesius, neblogai manau  biggrin.gif

O tie 8000 i rankas? Kazkaip sunku patiketi, kad toks atlyginimu skirtumas. FR programuotojai, inzinieriai uzdirba 2000-3000, patyre daugiau. Vokietijoje biski daugiau kiek zinau
Atsakyti
aplamai ateityje manau dauguma tokiu darbu bus is namu, nebent koks slaptas projektas smile.gif o gyvent galesim kad ir miske smile.gif
Atsakyti

Jokiu problemu ten nera su kalba. Kazkas panasaus tarp anglu ir rusu.

Uojj :lol:​ 

Atsakyti

Aš kažko nesuprantu..? Ar 2000 yra atlyginimas tam, kad gyventum FR ar DE..? Pridėtinę vertę kuriantis programeris uždirba 2000+ ir LT :)

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 08 14, 22:12)
<p>Aš kažko nesuprantu..? Ar 2000 yra atlyginimas tam, kad gyventum FR ar DE..? Pridėtinę vertę kuriantis programeris uždirba 2000+ ir LT smile.gif
</p>

Ne, tai nera atlyginimas del kurio gen gyventum, nebent yra kitu priezasciu. O siaip tai LT IT ir dar kelios sritys atlyginimais nuo uzsienio nelabai skiriasi.
p.s. o 2000 uzdirba pradedantysis baiges lieva unika. Veliau arba geresnius diplomus turintis, gauna daugiau. Lutukes programavimo mokslai truko 1,5 m, tai as tame lygyje ir lyginu.
Atsakyti

o kam? pagąsdinkit šefą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 14, 22:20)
p.s. o 2000 uzdirba pradedantysis baiges lieva unika. Veliau arba geresnius diplomus turintis, gauna daugiau. Lutukes programavimo mokslai truko 1,5 m, tai as tame lygyje ir lyginu.

Lietuvoj? Nejuokink kalakutų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 14, 23:14)

Lietuvoj? Nejuokink kalakutų smile.gif

Prancuzijoje.
Atsakyti