Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(virga @ 2018 08 22, 18:08)
Paziurek i moters kojas ir zinosi kada ji turejo sex.  lotuliukas.gif

tas nevekia istekejusiom ir dar kokia ziema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(,2018 08 22, 18:40)
1. esat kazkur girdeje is lietuviu istorijos, etnografijos, paprociu, kad pas mus butu depiluojamasi? as ne

2. zinau tik, kad jau tarybiniais laikais, kai suvare gimdyt i ligonines, ten ta vieta nuskusdavo prie s gimdyma, daugiau nieko nesu girdejusi, 3. jusu mama, mociute, prosenele kazka depiliuodavo?

1. Kažkaip nepastebėjau, kad SM daug etnografų lankytųsi, ypač tokios siauros specializacijos kaip intymios valstiečių šukuosenos, tad klausimas, kaip supratau, buvo retorinis.

2. Taip, jei spėdavo smile.gif

3. Taip, sovietmečiu tai darė vyresnės kartos moterys, pvz., 1908 m. gimusi močiutė pažastų plaukus skusdavosi skutimosi peiliuku o kojų plaukus nusidegindavo su žvake iki pat išėjimo į pensiją, mama darė tą patį. Vėliau atėjo hipių mados ir merginoms šalinti pažastų plaukus tapo nemadinga.
Papildyta:
QUOTE(,2018 08 22, 18:40)
biggrin.gif pvz su zaliasi ar vaivorykstiniais plaukais pries 20 m niekas nevaiskciojo ir tokiai isejus jauciu butu pirastas prie smilkiniu pasukiotas, o dabar vaiksto ir tai madinga, bet tai nereiskia,  kad visos taip vaiksto  biggrin.gif

Pankų mados į Lietuvą atėjo kokiais 1985 metais, tik egzotiškų spalvų plaukų dažų nebuvo įmanoma gauti, koks Varveklis ar Atsuktuvas kažkokiu būdu šiek tiek egzotiškesnių atspalvių gaudavo.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 08 21, 21:20)
O mes spejame visur.  ax.gif As siandiena dirbau dvejuose darbuose. ir dar virs 10 km. sugebejau su mopedu pavaziuoti greitkely. Jei pamatysite FB video, mopeda greitkely, tai zinokite, kad tai as. lotuliukas.gif

Man tai parvažiavo naujas žaisliukas. Varysiu išbandyti. Kaip sakoma, žilė galvon - velnias vuodegon.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

tas nevekia istekejusiom ir dar kokia ziema lotuliukas.gif

Ir istekejus, ir ziema kojas skuitu. Tik reciau.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 22, 19:55)
Man tai parvažiavo naujas žaisliukas. Varysiu išbandyti. Kaip sakoma, žilė galvon - velnias vuodegon.

o aš ėmiau apžiūrinėt ar kojos depiliuotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 22, 21:18)
o aš ėmiau apžiūrinėt ar kojos depiliuotos biggrin.gif

Visada.
Atsakyti

Nu,jo Nakviša,žaislas aukščiausio lygio. :victory2: Drąsi tu moteris,niekaip ant tokios nelipčiau,nes užsitvočiau kokius penkis kartus.. :blush-anim-cl:

O dėl depiliacijos galiu pasakyti tiek,šalinau plaukus ir šalinsiu.Man tai įprasta, ir patinka glotnus kūnas.Madinga čia ar ne,man neįdomu, svarbu kaip aš pati jaučiuosi.

Mano aa močiutė, smetoniška ponia,kojų plaukus pešiodavosi,mama balindavo stipriu peroksido tirpalu,plaukiukai nušviesėdavo ir dar kojas brūžindavo pemza,Kažkaip tie plaukai nusitrindavo.Blauzdos kelias dienas būdavo paraudę.O aš pažastis skustis pradėjau nuo tada,kai plaukai  pradėjo augti.Paskui eilė atėjo kojoms ir visur kitur. Pešioti negaliu, nes baisiai beria.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 08 22, 19:53)
1. Kažkaip nepastebėjau, kad SM daug etnografų lankytųsi, ypač tokios siauros specializacijos kaip intymios valstiečių šukuosenos, tad klausimas, kaip supratau, buvo retorinis.
2. Taip, jei spėdavo smile.gif
3. Taip, sovietmečiu tai darė vyresnės kartos moterys, pvz., 1908 m. gimusi močiutė pažastų plaukus skusdavosi skutimosi peiliuku o kojų plaukus nusidegindavo su žvake iki pat išėjimo į pensiją, mama darė tą patį. Vėliau atėjo hipių mados ir merginoms šalinti pažastų plaukus tapo nemadinga.
Papildyta:
Pankų mados į Lietuvą atėjo kokiais 1985 metais, tik egzotiškų spalvų plaukų dažų nebuvo įmanoma gauti, koks Varveklis ar Atsuktuvas kažkokiu būdu šiek tiek egzotiškesnių atspalvių gaudavo.

kodel retorinis, api earabus girdejom, kaip senovei su cukrum depliuodavo nuotakas, tai butume manau ir apie lietuves girdeje kazka, stai apie kasu nukirpima pires vestuves girdejau. Juk nebutina buti kazkokiu specu, musu karta jau studijavom ir Istorija ir enokultura.

esu kazka girdejusi apie depiliacija su dektukais bet daugiau is Rusijos parejuse, gal klystu. Mano mama nedepiliuodavo seniau nieko. Pazastis manau tik , bet ne nuolat, bet jau buvo normalus skutimosi peiliukai biggrin.gif

aisku tai hipiai vel plaukus uznese, taip r sukasi mados ratu biggrin.gif
as pamenu kaip su drauge galvodavom, kokiom spalvom galima butu dazytis ir liudejom, kad nebuvo melynu dazu plaukam biggrin.gif
basma ir chna vartodavo kiek pamenu ir peroksida, dar tokei buvo kur beveik violetiniai nudazydavo zilus plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Nkavisa pagarba. 4u.gif As ant grindu neisstoveciau tikriausiai.

Siandiena valgiau vegetariskas(surio) desreles su cili ir bulviu kose. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 08 22, 20:18)
Ir istekejus, ir ziema kojas skuitu. Tik reciau.

tai ir sakau, kad is to sekso daznuma nelabai jau tiksliai nusakysi biggrin.gif
dar gi tu plauku skirtingu buna, mano drauges pvz tai kaip vyro vos ne, uzauga juodi tokie dideli, kaip vilna biggrin.gif , tai jei nesidepiliuotu atrodytu tikrai baisokai, pas mane sviesus tokie vos matomi jie maziukai, kai nueinu depiliuotis sako gali tu is vis nesidepiliuoti, tai vasara karta i menesi uztenka, o ziema reciau, man tikrai jie netrukdo biggrin.gif aisku, pazastys tai jau kitaip...nesu is vis uzsiauginusi pilnai savo pazastu plauku gyevnime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 22, 21:41)
<p>Nu,jo Nakviša,žaislas aukščiausio lygio. victory.gif Drąsi tu moteris,niekaip ant tokios nelipčiau,nes užsitvočiau kokius penkis kartus.. blush-anim-cl.gif
<...>

Vožiausi. Ne vieną kartą ir tikrai dar vošiuos, yra noras ne tik pirmyn atgal tampytis.
Vyras sakė, kad dar keli metai ir galiu senjorų lygoj startuot. Humoristas.
Atsakyti

https://www.facebook...65245650975923/

Atsakyti