Kokioj tu aplinkoj gyveni?
Tai aišku,kad landynėje, tarp asocialių asmenų, bomžų taip sakant.Be wc, be vandens, be elektros ir be interneto.Esu baigusi tris pradines klases.O kas nors atrodo ne taip?
Lisitėja, kaip jau tau patogiau .
Ištraukei sakinį iš konteksto ir apsimeti, kad nesupranti klausimo esmės. Rašei, kad dažna 14 metė jau esti pasikausčius lytiniame gyvenime.
Kuo remiantis tokius teiginius rašai? Aplinka? Fantazijos? Prielaidos? Kuo grįstos? Su bendraamžiais pasikaustė ar pedofilija? Pranešk kur priklauso.
Žinai,ką Nojau, neapsimesk šlanga.Toks įspūdis,kad neskaitai nei laikraščių, nei tw žiūri.Žinoma mažuma tokių panelių, bet jų yra.Net vaikų kai kurios turi.Ir ne su bendraamžiais juos pradėjo.Tokių panelių priežiūra yra jų tėvų reikalas.Aš savo vaiką užsiauginau,svetimi manęs nedomina.
.Aiškintis ar teisintis prieš nieką nesiruošiu, taip, kad atsikabink.
Gyvi, nelabai daug gyvi,bet gyvi.Ruošiuosi rytdienos meet'ukui,tai per pardės,kaip per mūšio lauką praėjau.Bandau kurti naujas,savo šeimos tradicijas.Renkamės vasaros ir gandrų palydoms.
.Mašinų pilna,žmonių pilna, visi pilnais vežimukais ir krepšiais, ir visi rėkia,kad pinigų neturi.Pavargau kaip šuo.
.O tau kaip sekasi?Nebūtina teisybės sakyti,šiaip klausiu.
Išsilakstė kaži kur visi,nuobodu pasidarė.O taip buvo gera užeiti ir tiesiog pabalbatuoti.
Tai, kad nusibodo skaityti amžinus myžčiojimus. Nes atrodo, kad gyveni kažkokioj paralelinėj visatoj.
Kartais įdomu paskaityti ir kitaip mąstančių mintis.Tiesiog paskaitai ir pamiršti,nes daugelis problemų man yra neaktualios.O jei į temą, tai nei geri vyrai, nei geros moterys nesimėto.Lygiai kaip ir po šiai dienai neaišku kas yra geras( gera).