Reiskia, jis jums is tiesu nereikalingas...

tikiuosi nepagalvojot, kad ir su plaktuku tikrai musiau ar norejau musti vyrui per galva

Papildyta:
jumoristai jus

net neisivaizduojat kiek kartu norejau, kad jis ta kita susirastu
deja niekaip
Peršasi išvada,kad jis tau nėra brangus.
Arbūzai,labai stipru, bet man kelia liūdesį
.Ruduo, nieko su savimi nepadarysiu.Vakarykštė pirkinių terapija ir piknikas šiek tiek pataisė reikalus.

Man irgi pirkiniu terapija pataiso reikalus. Vakar dvejos kelnes.

Paradoksas, kas gyvena siltuose(karstuose) salyse, tie pavargsta nuo kaitros. Mono ex sefas buvo italas, sake neisivaiduoju, kaip sunku visa laika taip gyventi, o ne tik atostogauti. Dar ir dirbti reikia, ne vien prie baseino guleti.
Karta buvome Egipte rugpiuti(del vaiku atostogu) tai diena prabudavau apartamentuose arba hole. Ryte ir vakare iskisdavau nosi i lauka. O kaip vietiniams per toki karsti dirbti? Ir dar tuo metu buvo Ramadanas, per kuri ne tik valgyti negalima, bet ir gerti, kol saule neniusileidzia. Zmones vaiksciojo, kaip zombiai.
Lisiteja, kur prapuolus?

Aš nusipirkau dvi sukneles.Nebenoriu nė matyti kelnių.Kaip reikės šaltuoju ir šlapiuoju sezonu lysti į džinsus?
Virgute, nepritampu prie jūsų.Ne dėl amžiaus, ir ne dėl to kad gyvenu periferijoje.Tiesiog nespėju paskui jus.Nespėju nė skaityti ką jūs surašote.Darbo metu neturiu kada rašinėtis, o ir šiaip gyvenu nuosavame name, auginu augalus savo širdies džiaugsmui,turiu du šunis ir du katinus, dar sodyba yra, nespėju kartais vyniotis.
Paradoksas, kas gyvena siltuose(karstuose) salyse, tie pavargsta nuo kaitros. Mono ex sefas buvo italas, sake neisivaiduoju, kaip sunku visa laika taip gyventi, o ne tik atostogauti. Dar ir dirbti reikia, ne vien prie baseino guleti.
Karta buvome Egipte rugpiuti(del vaiku atostogu) tai diena prabudavau apartamentuose arba hole. Ryte ir vakare iskisdavau nosi i lauka. O kaip vietiniams per toki karsti dirbti? Ir dar tuo metu buvo Ramadanas, per kuri ne tik valgyti negalima, bet ir gerti, kol saule neniusileidzia. Zmones vaiksciojo, kaip zombiai.
Lisiteja, kur prapuolus?
Pietuose man baisiausia ne diena, o nakti. Pas mus vasara 10 vakaro gali buti 28-29 laipsniai. Diena taip karsta, vis lauki kada atves...ir neatvesta. Ir taip 2-3 men diena js dienos. Dar nera mados kondicionierius namuose irengineti. Yra tik naujos statybos butuose.

</p><p>Virgute, nepritampu prie jūsų.Ne dėl amžiaus, ir ne dėl to kad gyvenu periferijoje.Tiesiog nespėju paskui jus.Nespėju nė skaityti ką jūs surašote.Darbo metu neturiu kada rašinėtis, o ir šiaip gyvenu nuosavame name, auginu augalus savo širdies džiaugsmui,turiu du šunis ir du katinus, dar sodyba yra, nespėju kartais vyniotis.
</p>
Suprantu. Zinok, tai kaip liga, itraukia ir nepaleidzia. Pirmu reisu atsidaryti ta puslapi.

As kelnes pirkau vasarines vienas. Kitas dermantinines, su mopedu vaziuoti. Siaip kelniu nenesioju. Dzinsu irgi. Nusipirkau vienus, praplatintus pavasari ir tik karta uzsidejau. Ne mano tai. Kai buvau jauna, dzinsu nebuvo, tai as prie ju ir nepripratau. O mano vyras kitokiu kelniu nenesioja, tik dzinsus.

Dabar sprendziu rebiusa, kur pati gyveni. Nes isivaizdavau, kad Paryziuje.

ir visos ieskot vyru.......
ir visos ieskot vyru.......
![]()
as ne
Geriausia nusipirkt viena vienam kambariui pastatoma ant grindu tik reikia kazkokios fortkes silumai ispusti.
ikrai jau neaisku kur gyveni, nes jau viduryje Vokietijos kondicionieriai butinybe, o pietu Pancuzijoje - neisivaizduojama be ju.
Tiesa Sakysim dar pieciau Ispanijoje priee pacios juros nebuvo tu kondicionieriu ir nepsigedom. Kazkaip namai pastatyti, kad saule i viddu nepatenka, jura stabilizuoja tempertura tai nakti 26 OK ir diena 33 OK.
O toliau nuo juros tai jau nezinau, kas be kondicionieriu gali gyventi, kokie ubagai?
grazu
Papildyta:
<p>Peršasi išvada,kad jis tau nėra brangus.

<p>Arbūzai,labai stipru, bet man kelia liūdesį</p>
<p>.Ruduo, nieko su savimi nepadarysiu.Vakarykštė pirkinių terapija ir piknikas šiek tiek pataisė reikalus.

tai neteisinga ta isvada persasi

Papildyta:

Lisiteja, kur prapuolus?

mano geriausiai sporto saka

nu si avasara mane irgi kaitra kankino, nors siaip gana esu atspari karsciui jis man patinka Lietuvoje prie 35 visia gerai budavo, o cia si vasara kazkokia tropine , labai tas karstis kazkoks sekinantis buvo...
Papildyta:
ikrai jau neaisku kur gyveni, nes jau viduryje Vokietijos kondicionieriai butinybe, o pietu Pancuzijoje - neisivaizduojama be ju.
Tiesa Sakysim dar pieciau Ispanijoje priee pacios juros nebuvo tu kondicionieriu ir nepsigedom. Kazkaip namai pastatyti, kad saule i viddu nepatenka, jura stabilizuoja tempertura tai nakti 26 OK ir diena 33 OK.
O toliau nuo juros tai jau nezinau, kas be kondicionieriu gali gyventi, kokie ubagai?
nemalonu man tie kondicionieriai kazkaip, ofise kai prastai pastatytas geria, kad neiskepti, o namie nesmagu butu...
butent geriausiai namus pritaikyti ir statyti kokybiskai