mano darbe bent trecdalis reguliariai vazineja dviraciu i darba, kai kurie vaziuoja su antra puse viena masina, yra is ju ir neturinciu auto visai, nes jo tiesiog NEREIKIA. siais laikais begales galimybiu judeti be savo automobilio.
o kam ji tada tureti, jeigu beveik nevazineji? automobilis ir stovedamas genda

vadinau ubagu?

Nu maziau tersalu tai super, tik ka tas zmogus tada veikia gyvenime be darbo is vis is miesto neislenda? nuolat nuomotis? kai nori isvaziuoti, taxi, autobusais, ne visur ir ne visada vaziuoja?o kaip apsipirkti, man nepatinka pirkti maisto internetu, galu gale yra vietos kur man reikia nuvaziuoti pvz obuoliu, vietiniu darzoviu, manau, tai sutaupo irgi daugiau tersalu, nei pirkti is PC, kur veza obuolius is kokios N Zelandijos

O zinot, kad atsisakius mesos sutaupai daugiau tersalu, nei atsisakiusi masinos?

Dar karta sakau, nesneku apie vazinejimo i darba ypatumus, prie ko jus cia ta darba visos pradejot kist? sneku apie auto turejima aplamai, tureti ar netureti, o ne kaip i darba vaizuoti, i darba ir pestute galima eiti

nu aplamai tureti automobili yra prabanga, bent jau Airijoje del draudimo ir ypac jauniem vaikinam, nu bet as neisivaizduoju gyvenimo be automobilio ,kokybisko, man tai butinybe bent jau siuo metu. Dviratis gerai, bet ne kasdiena, ziema per lietu tikrai nepavazinesi.... nezinau, jei kur gyveni Prancuzijos pietuose, aisku kitaip, o Lietuvoje is vis ne daug to grazaus sezono.
Papildyta:
pas mus iki darbo jokios rusies VT nevazineja, ir niekas nieko nedengia, bet yra dviraciu takelis, bet man reikai vaikus is mokyklos pasiimti per pietu pertrauka. Siaip tai noreciua su dviraciu vaziuoti, nors kai garzus oras, nors pas mus buna is ryto grazu, per pietus lietus arba atvirksciai

Papildyta:
o teisiu neturi, nes poreikio vairuot nebuvo, stai ir visa paslaptis.
as beje teises issilaikiau nes darbe liepe , iki tol gyvenau ir nereikejo.
Papildyta:
nesutinku. laikyti reikia tada, kai yra poreikis, motyvacija, tuomet geriausiai viskas sekasi. kas is to, kad 18+ islaikysi ir nevazinesi 20 metu, o kai reikes, vel mokinsies is naujo?
Tikrai niekas nemirsta be masinos as irgi tik atvaziavusi i Airija gyvenau be masinos, bet tai sunku.
As sakyciau geriau issilaikyti anksciau, o paskui ir masina atsiras

bet siaip as snekejau apie vyrus, ne moteris .