Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Papildyta:
kaip jus vyrai greit galima apgauti, jus i esme ziurekit i moteri i jos sirdi , ne kada duoda doh.gif

ka cia apgausi ,nu ex dave antra susitikima kai darem ,tai ir pagalvojau kad- kas graziai praso tam ir duoda .o man ir smagu buvo tik kad va nebuvo pasitikejimo ir atsibodo ligas gydytis . tai va sliure ir tiek ir tokia nuomone . as zinojau su kuo susidedu . o ir viskas su laiku lysti pradejo.

Atsakyti

Vaje,kokia pas mane nuobodybė,draugas žiūri krepšį, turiu sėdėti šalia,tada atseit  sekasi, nesuprantu, neįdomu. :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 17 rugsėjo 2018 - 18:44
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 17, 19:05)
<p>Nu gerai metai 40  apie  , tai kaip cia nustatyti  kad moteris yra padori  .. as galvoju padori tokia kuri sunkiai  eina i pasimatyma ir duoda po menesio bendravimo ..</p><p>nu kiek buvo  po keliu susitikimu  tai trumpai ir tesesi ,numauni tas kelnaites pamyli ir vsio neidomu .. reikia megautis uzkariavimu  ,tai ir man idomiau budavo .</p><p>yra tokia patarle ;kas greitai -tas neilgai ;)</p>

Beda tokiuose vyruose tokia, kad jiems neidomu niekas isskyrus skylute, todel ja gave ir nustoja dometis. Bet po sekso moteris nenustoja buti zmogum, kaip ir pries seksa, bet tokie vyrai kaip tu sito niekada nesupras, todel jiems neskirta tureti idomia moteri, kuri nera skirta tik seksui. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 17, 19:10)
nu o sumesti vaikai i sulini, ar jie neturejo teises i gyvenima? arba tevu primusti, uzmusti vaikai?vyru musamos, uzmusamos moterys?
as tikrai nezinau to ivykio, bet paparsciausiai smurto ir idiotu pilna ir jokiais paradais ir jokais buldozeriais to nesutvarkysi ar smurtu jie bando kakziap sutvakryti smurta? ir i svis kas ten zino kodle kazkas ivyko, rasai del veliavos, o tai kazin ar tiesa? jau tada turi zmogus buti nepaklatinamas, kad del kazkokiod veliavos imtu kazka deginti... ir tai juk ne kakzoks masinis veiksmas, o atsikras druniaus poelgis ar ne?

o as turiu teise i zodzio laisve ar tik LGBT propaguojantys zmones ja turi?

I zodzio laisve taip, bet ne i psichologinio ar fizinio smurto laisve.
Proe ko cia tie suliniai, ka tu tuo nori pasakyti? Ar as teigiau kad jie neturi teises i gyvenima ar kad yra maziau svarbus bei lgbt?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 17, 19:44)
<p>Vaje,kokia pas mane nuobodybė,draugas žiūri krepšį, turiu sėdėti šalia,tada atseit  sekasi, nesuprantu, neįdomu. blink.gif</p>

Kas per nesamone? Ka ir sedi? hmm.gif
Atsakyti

Beda tokiuose vyruose tokia, kad jiems neidomu niekas isskyrus skylute, todel ja gave ir nustoja dometis. Bet po sekso moteris nenustoja buti zmogum, kaip ir pries seksa, bet tokie vyrai kaip tu sito niekada nesupras, todel jiems neskirta tureti idomia moteri, kuri nera skirta tik seksui. mirksiukas.gif

, siaip man tavo nuomone neidomi . gini sliures ,matyt ne veltui .praeik pro mane 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 17 rugsėjo 2018 - 19:07
Normalios mterys duoda tada, kada pacios nori, o ne kada ju paprašo
Atsakyti

Aha, sėdžiu šalia,bet esu įlindusi į internetą.Pasėdėsiu, lai galvoja, kad kai esu šalia lietuviams sekasi.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 17, 20:16)
Normalios mterys duoda tada,  kada pacios nori,  o ne kada ju paprašo

Moterys duoda visuomet ir net pasisiulo, taip sveikiau ir ramiau gyvenasi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 17, 18:50)
O tai po kiej laiko tau atrodo normalu sugult?

Kalendoriuje dienu ar pasimatymu nezymiu biggrin.gif
Tai ir atsakymi i sita klausima neturiu.
Vienintelis atsakymas-kada pribresiu, kada jausiuosi su tuo zmogumi komfortiskai iki tiek, kad viskas bus naturaliai, be jokiu skaiciavimu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 17, 17:40)
Keista skaityti, kad zinojimas, ko nori, yra vaikiskas  biggrin.gif
As kaip tik sakyciau, kad vaikiska ir nebrandu blaskytis, tipo, avdrug ka gero gausi  biggrin.gif
O santykiuose nusiteikimas labai svarbus.
Apie garantijas niekas gi nekalba. Kaip ir kazkokius davimus ar nedavimus po x skaiciaus pasimatymu  biggrin.gif
Per kelinta pasimatyma daviau savo ex, as nepamenu, neskaiciavau, ne esme skaiciai. Kaip naturaliai gavosi,taip ir buvo.
Tai panasu, kad bandot man prikirpti savo mastyma  biggrin.gif

Vaikiska yra tai, kad matosi kaii zmogus nesugeba patikrinti, ko jis nori.
Sakysim vyras nori nekaltos. jei jis nezino, kas tai yra tai jo noras beprasmiskas.
Man tai tam tikra merginos vertybiu visuma, o ne pleves ar pan.
Vertybes patikrinamos.

Vyras kuris rimtu santykiu nori.
Jei jis nori zmonos, tarnaites, verges, tai pakankamai rimtu santykiu trosskimas. Rimti santykiai da ne viskas. O lengvabudisku santykiu ieskotojai ZYMIAI GERIAU identifikuojami nesuteikiant jiems informacijos kas moteriai yra vertybe.
Cia kaip egzaminuojamam paduoti gatavus atsakymus, tas paskies i tema, kaip jis gyvenima pasiruoses del ylimosios aukoti.

Vyrams tikk paduokit ideja, prikurs i tema tiek, kad ausys links.
O kaii nezino... tada grybauja lengviau matosi tikras snukutis.

tas pats ir su moterimis... tik papasakok ko nori ir jos pasakys, kad ju svajone yra vyru suteikti laime... Geriau testu teisingu klausimu neatskleisti
Atsakyti
Pats kruciausias pasakymas is vyro, koki esu girdejusi, tai kai jis man pasake, kad zino, kokiu santykiu nori, bet jam geda man sakyti biggrin.gif
Esme supratot biggrin.gif
Atsakyti
Sikart labai pritariu IDOMUCIAI. todel as esu megeja uzduoti klausimus per aplinkui ir maziau malti liezuviu, daugiau klausyti, ziureti ne ka po akimis pakisa, o kas slypi uz to.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 17, 20:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72206195" data-time="1537203660">
<div>
<p>Beda tokiuose vyruose tokia, kad jiems neidomu niekas isskyrus skylute, todel ja gave ir nustoja dometis. Bet po sekso moteris nenustoja buti zmogum, kaip ir pries seksa, bet tokie vyrai kaip tu sito niekada nesupras, todel jiems neskirta tureti idomia moteri, kuri nera skirta tik seksui. vartotojo įkelta nuotrauka

Kas per nesamone? Ka ir sedi? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> , siaip man tavo nuomone neidomi . gini sliures ,matyt ne veltui .praeik pro mane </p>

Pikta uz teisybe.
Atsakyti
Ne viska galima sakyti. Sakysim as nieko nesakiau apie "zmonos pareigas". Tai per daug sudetinga suvokti
Atsakyti