QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 18, 16:04)
prezikas apsaugo tik ta vieta kur uzmauni ,o buciuojantis ,naudojantis buitim gali dar begale pasigauti </p>
kodel as budama mama tureciau tai zinoti?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 18, 16:12)
As ir kalbu apie tai, kad mitingai gali iskovoti tuos mazus zingsnelius, kurie veliau gali pereiti i didelius pokycius.
Sakyk ar esi kanors blogo kamnors padariusi gyvenime? Pamelavus, apgavus, gal net smurtavus? Kiekvienas be isimties turime nuodemiu, ar tai reikstu, kad tu dabar neturi teises kovoti uz tai, kad kiti taves neskriaustu? Visa gyvenima plaksiesi rykste?
Ir jeigu matai tas dideles problemas, didesnes uz mazumu engima, tai kodel neini nemitinguoji, nekovoji? Kas tau neleidzia to daryti?
tai ir klausiu ko dar gejam truksta uz ka jie dar kovoja?
as nematyciau prasmes eiti i mitinga pries smurta, nu man butu absurdas, kaip eiti i mitinga pries lietu, butent save reikia susitvarkyti pirma, kas cia mum is kosmoso kakzas nuleis meile ir ramybe?

cia pries ka pries dieva gal protetuoti reiktu?

o istatymai visi riekiami yra smurtautojai, jei randami nubaudziami, o ka dar galima padaryti?
todel ,kad netikiu, kad kova galima nugaleti smurta
sakai engia kazkas gejus iskirtinai siame pasaulyje ypac Lietuvoje ir kituose vakaru salyse, ir kaip juos engia? kazkaip nepastebiu, dirbu su gejais, ts, lesbietem niekas ju neengia , greiciau atvirksicai, jie mus engia, pvz mane verte viena vyra vadinti moterim, kas priestarauja mano sveikam protui

man galima i mitinga del to?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 18, 17:05)
na, jei man dabar ginekologas pranestu, kad tokia liga sergu, tai irgi iskart itarciau neistikimybe. Bet apsvarstyciau ir kitus varijantus. Ziurint kokia tai liga. Girdejau (bet reiketu rimciau pasidomet kiek tame tiesios), kad yra veneriniu ligu, kur galima uzsikrest pas kazka ant klozeto atsisedus

jei tai tiesa, tai ne kas...

Dar ligos gali atsirasti del higienos stokos pvz. pas stomotologa, kirpeja ar ginekologa, na neturetu to buti, bet imanoma. Bet neistikimybes irgi neatmesciau...
sifilis dar gali buti igimtas.
nu jo ir as panasiai sureguociau
visgi aisku imanoma uzsikretimas kitais budais, bet mazai tiketinas...
girdejau ir as kad veisuosiuose tualetuose imanoma uzsikresti, bet geriau per daug negalvoti, nes baisu bus imiesta iseiti
visgi manau, jei zmogaus imunitetas stiprus, visokie tokie buitiniai uzsikretimai gali ir nepasireiksti...juk tu bakteriju ir virusu visru nuolat pilna visokiu....
gera buvo sistema LIetuvoje visus tirkinti kas met kas dirba su vaikais, su maistu ir t.t. neiznau gal tebera dar , vis dalis isryskinama...
pamenu kai paskaitoje ten del maisto saugos pasakojo , kaip mate mergina su sifiliu dirbancia kavineje , nu ji kaip gydytoja tai is kart matomai pastebi, sako pasivedziau i sona ir pasakiau, nes kitus gali uzkresti...nu va nueini vadinasi i kavine pavagyti