Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As del aprangos tinkamumo per daug nesuku galvos-galiu eit i darba su dzinsais, o i parduotuve su raudona suknele biggrin.gif pagal nuotaika. Ir niekas nepaaiskins.
Bet vyrai su kostiumais patinka. Bet ne tie, kurie apsivilko, nes reikia, o tie, kurie pasirinko pagal savo stiliu ir su tuo kostiumu jie yra jie, o ne pakaba rubui, nes taip kazkam atrodo, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 20, 13:19)
Kaip sakiau -  GERI kostiumai ir švarios lakierkos  biggrin.gif

butent biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 20, 13:37)
As del aprangos tinkamumo per daug nesuku galvos-galiu eit i darba su dzinsais, o i parduotuve su raudona suknele  biggrin.gif  pagal nuotaika. Ir niekas nepaaiskins.
Bet vyrai su kostiumais patinka. Bet ne tie, kurie apsivilko, nes reikia, o tie, kurie pasirinko pagal savo stiliu ir su tuo kostiumu jie yra jie, o ne pakaba rubui, nes taip kazkam atrodo, kad reikia.

nu bet vasara tikriausia neini su kailiniais, o ziema su sortais, arba i vestuves draugus su dzinsais, o i darba su baline suknele, as tai turejau omenyje biggrin.gif
ne skai vasara karsciausia diena pamatau vyrus su kostiumais man jei nebeatrodo graziai,man ju darosi gaila biggrin.gif
Atsakyti
Kas čia do per Bomza stilius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2018 - 12:40
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 20, 13:21)
As megstu vaiksciot apsirenges Bomzos stiliumi. Rubai kokiu 30-40 metu senumo laiku, pabreztinai nesuderinti.
As taip gerai jauciuosi.
Papildyta:
Uzsidejo is baimes... kad jam problemu nepadarytu tie neismaneliai

biggrin.gif nes vidus nesuderintas

nu taip zinau, bet atrode vsi tiek graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 20, 13:39)

nu bet vasara tikriausia neini su kailiniais,

Bl biggrin.gif uzsisakiau lapes puskailinukus, ryškiai smaragdo spalvos, pagal dydziu lentele ...is Kinijos biggrin.gif Turbūt isivaizduojat kas atejo biggrin.gif geriausiu atveju puskailinukai desimties metu vaikui biggrin.gif gerai, kad mano mama visai sumazejoģ i senatve - jai atiduosiu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 20, 13:44)
Bl  biggrin.gif  uzsisakiau lapes puskailinukus,  ryškiai smaragdo spalvos,  pagal dydziu lentele ...is Kinijos  biggrin.gif  Turbūt isivaizduojat kas atejo  biggrin.gif geriausiu atveju puskailinukai desimties metu vaikui  biggrin.gif gerai,  kad mano mama visai sumazejoģ  i senatve -  jai atiduosiu

nu va bus tau vargses lapes kankinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 20, 12:36)
Dzinsais niekuo nenustebinsi,  va geru kostiumu ir madingu kaklaraisciu -  kitas reikalas

nuo tokio iš karto pabėgčiau biggrin.gif kas po to visa tai lygins? biggrin.gif aš? - ne. Jis? - kiek tada jo krapštymosi lauksiu aš? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 20, 13:04)
O rimtai koks aprangos stilius labiausiai patinka vyru?

sporty, punk, rock
visa kita man ne stilius, o nesąmonė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 20, 13:13)
Tik labiausiai nepatinka vyrai su tymkinem kelnem ar nutysusiasi klynasi ar kai triusikai matosi, zminti liemenys doh.gif , dzinsais tiek supysusiasi, kad kojos matosi, arba moterisku stiliumi, nu tokei netruakia, nu jei trumai gejisko smado ne mano stilius. o siaip dzinsai, markineliai, maikes kasdien viskas normaliai, treningai man - sportui arba darbui kur kaime prie bulviu surinkimo biggrin.gif

aisku pagal ora viskas ir amziu, jaunimui tinka labiau pasimaivyti, vyresniem jau solidesnis stilius, nepatinka man brandus vyrai su paauglisku stiliumi, ne kaip ziurisi  biggrin.gif

oi oi, man tympos pas vyrus irgi baisu unsure.gif jie tada net eina taip moteriškai, mano žingsniukas didesnis nei jų blink.gif biggrin.gif išsigimimas, motulė gamta negražiai juokauja ax.gif
o tie pažeminti klynai tai pažiūrėk, pas tamsiaodžius kaip gražu wub.gif jie dažniausiai labai stilingi
ir paplėšymai, jei ne per gausūs, tai labai cool
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 20, 13:45)
nu va bus tau vargses lapes kankinti.  mirksiukas.gif

biggrin.gif Gal tu mane mokinsi kaip as turiu gyventi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 20, 14:13)

sporty, punk, rock
visa kita man ne stilius, o nesąmonė biggrin.gif

OMG biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 20, 14:17)
biggrin.gif  Gal tu mane mokinsi kaip as turiu gyventi?  biggrin.gif
Papildyta:

OMG  biggrin.gif

o kas dar pamokins, kitos bijo gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 20, 14:17)
biggrin.gif  Gal tu mane mokinsi kaip as turiu gyventi?  biggrin.gif
Papildyta:

OMG  biggrin.gif

Jus esat garbingo amziaus moteris, tai patinka senamadiski diedai.
As gi pav. taikiau i jaunatviskesnes moteris.
Va paziurekit Grazulis - irgi ziuri jaunu, Jaunyste - vertybe
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 20, 14:23)

ziuriu jusu autoritetas Grazulis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
naujasis Sustauskas, kaip sakoma kiekvienam kaime savas durnius nu ir tokie reikalingi, jie savo funkcijas irgi atlieka..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 20, 14:19)
o kas dar pamokins, kitos bijo gi  biggrin.gif

Nori buti suvalgyta pusryciams? As galiu. Bet kas, kas bando užjoti ant manes buna suėstas. Tu busi ne isimtis, jei bandysi šokinėti pries mane.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 20, 14:23)

Visada buvo ir bus vyru, kuriems kostiumai ne tik patinka, bet ir tinka. Garantuoju tu kostiumo net nemoketum nesioti
Atsakyti