Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

MB normaliai prieme mano vaikus.Tecio nevaidino,elgesi tiesiog draugiskai Nors su tikruoju tevu vaikai intensyviai bendravo,nekilo jokiu bedu.Su dukra MB nera nei karto sukonfliktaves,su sunum buvo porakart paauglystes periodu.Dabar abu uzauge,su MB puikus santykiai 

Atsakyti
O as skaiciau anoniminės apklausos duomenis, kai ėjau kursus apie pedofilija, kad 92% patėvių yra bent galvoje apie seksa su žmonos vaikais (nesakau tik mergaitemis, nes ir berniukai i ta sarasa papuola, ir netgi labai didelis procentas). Ir tik nepradekit priestarauti, nes zinau ka kalbu. Gyvai maciau ir bendtavau su nemazai tokiu, kurie patyre patėvių seksualinius priekabiavimus...ir motinos iki siolei to nezino...ir nesuzinos. Niekada. O vaikai turi gyventi su ta nasta visa savo gyvenima.
Atsakyti

O as skaiciau anoniminės apklausos duomenis, kai ėjau kursus apie pedofilija, kad 92% patėvių yra bent galvoje apie seksa su žmonos vaikais (nesakau tik mergaitemis, nes ir berniukai i ta sarasa papuola, ir netgi labai didelis procentas). Ir tik nepradekit priestarauti, nes zinau ka kalbu. Gyvai maciau ir bendtavau su nemazai tokiu, kurie patyre patėvių seksualinius priekabiavimus...ir motinos iki siolei to nezino...ir nesuzinos. Niekada. O vaikai turi gyventi su ta nasta visa savo gyvenima.

ir orginalus tevas kabinejasi -viena man pasakojo kad pradejo kabinetis ,ka dare nesake , bet motina isvijo lauk . 

dar kita mamyte pasiule ir dukrytei masaza padaryt ,tpfiu nafik . 

anksciau tas labiau slepiama buvo , daba itariu uz maziausia ignybima gali apkaltinti priekabiavimu .. 

Atsakyti

Išsireiškiau taip,kaip pati tą suprantu ir kokius pavyzdžius aplinkui mačiau.O pati palikta su vaiku, kitos šeimos nekūriau, sūnui patėvio neieškojau.Tiesiog bijojau,kad sūnaus nemylės, skriaus.Tikrasis tėvas sūnaus nelankė,juo nesidomėjo,alimentų nemokėjo.O paskui iš viso numirė.

siaip cia geresnis variantas nei kai  orginalus lanko ,aukleja ,arba prizada bet neatvaziuoja .nera ir viskas .

as savo buvusios sliu..   dukros pasiilgau po kiek laiko kai issiskyrem ,nors as jai ten sudo vietoj buvau .  tevas ja mylejo ir savaitgaliais budavo pas ji  -mamytei gerai laisvadieniai ,bet vaikas auga dvejuose namuose.  

kaip bebutu jei vyras nedurnas vistiek priima kaip seimos nari , pastumia i kokia veikla ,aisku jei yra susibendravimas .

vienas niekaip nerado bendros kalbos ,tas posunis jiem net telefona priskambino nemaza suma ir isejo is namu 16m ,taip ir negryzo .

kitas paauges patevi musdavo ,cia daug istoriju   

cia ir kaip tas treneris sake ;vyras arba cezaris  arba salotos :))) 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 22, 12:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72210812" data-time="1537601890"><div><p>O as skaiciau anoniminės apklausos duomenis, kai ėjau kursus apie pedofilija, kad 92% patėvių yra bent galvoje apie seksa su žmonos vaikais (nesakau tik mergaitemis, nes ir berniukai i ta sarasa papuola, ir netgi labai didelis procentas). Ir tik nepradekit priestarauti, nes zinau ka kalbu. Gyvai maciau ir bendtavau su nemazai tokiu, kurie patyre patėvių seksualinius priekabiavimus...ir motinos iki siolei to nezino...ir nesuzinos. Niekada. O vaikai turi gyventi su ta nasta visa savo gyvenima.</p></div></blockquote><p>ir orginalus tevas kabinejasi -viena man pasakojo kad pradejo kabinetis ,ka dare nesake , bet motina isvijo lauk . </p><p>dar kita mamyte pasiule ir dukrytei masaza padaryt ,tpfiu nafik . </p><p>anksciau tas labiau slepiama buvo , daba itariu uz maziausia ignybima gali apkaltinti priekabiavimu .. </p><p></p>

As kalbejau apie patevius, tevai irgi issigimeliai buna. Bet vieni ir kiti renkasi specifinio tipo moteris.
Anksciau to buvo ne ka maziau, tik niekas apie tai nekalbedavo. Pedofilai nera tokie, kurie lipa ant bet ko kas juda, jie turi savo...nezinau kaip isversti...preferences. vieni prievartauja ka tik gimusius iki kokiu metuku, kiti nuo keliu metuku iki mokyklinio amziaus ir t.t. Kai vaikai pasidaro per dideli, jie juos broliškai perleidzia kitiems pedofilams, kurie megsta vyresnio amziaus vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugsėjo 2018 - 11:16

As kalbejau apie patevius, tevai irgi issigimeliai buna. Bet vieni ir kiti renkasi specifinio tipo moteris.
Anksciau to buvo ne ka maziau, tik niekas apie tai nekalbedavo. Pedofilai nera tokie, kurie lipa ant bet ko kas juda, jie turi savo...nezinau kaip isversti...preferences. vieni prievartauja ka tik gimusius iki kokiu metuku, kiti nuo keliu metuku iki mokyklinio amziaus ir t.t. Kai vaikai pasidaro per dideli, jie juos broliškai perleidzia kitiems pedofilams, kurie megsta vyresnio amziaus vaikus.

Nu jo ,nesigilinau uz ka ir kaip ,bet manau juos mazus tvirkino ir jie paskui taip daro,jaucia malonuma . pvz FB irasas, vienas palenda po masina ir organa ikisa i duslintuva ir taip santykiauja :)) gal masina vaikystej pervaziavo ;)

Atsakyti

O as skaiciau anoniminės apklausos duomenis, kai ėjau kursus apie pedofilija, kad 92% patėvių yra bent galvoje apie seksa su žmonos vaikais (nesakau tik mergaitemis, nes ir berniukai i ta sarasa papuola,a.

gerai tie aisku,  o kai jau senas diedas ropsciasi ant niolikines kaimyno dukters  ...aisku legalno ... cia ir tai kazkoks nuokrypis kai tinka dukras ir pats turi dukra

Atsakyti

siaip vaikai labai is tevu paima pvz   mano buvusi sliu... man uz inym vietos capt o dukra ziuri, man soka ivare kad ne tas galvoje ,as ir sakau; ji ka mato tarp musu ir ji taip darys .susiprato ir daugiau nedare . mazajai patikdavo paticharint ir uztikt kur nors , viena karta po stalu lindau  :D  :D  tiesa ne nuogas .kita kart akto metu -mes ant auksto o ta rekia apacioje : mama ileisk mane ir as noriu paziuret ka tu ten darai .    :blink:  nenulinko bet noras ir praejo.

nu ji lyg jausdama persekiodavo  :D  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 21, 21:30)
<p>Normaliam vyrui vaikas ne kliūtis.Mylės tave, pamils ir tavo vaiką.Turiu ne vieną draugę, kurias augino ne biologiniai tėvai.Ir tik po ilgo laiko sužinojau,kad tai ne tikri tėvai.Kiek pažįstu savo draugų, nei vienas nieko blogo nesakė apie vienišas moteris su vaikais.Vienas dar pasidžiaugė,kad pačiam nereiks vargti.
</p>

pritraiu, kiek payztu seimu, kur moteris turejo vaiku is anksciau visi labai faini vyrai, o jei kokiam vyrui kliutis, kazin ar ji man tiku, bet yra ir moteru gi kurios vaiku ne nenori, tai panasiu ir vyru tirkiausiai yra, svarbu,kad vienas kitam tiktu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 21, 21:55)
As imciau su viena salyga ,jei nera arba nelanko biologinis tevas .arba palaiko rysy bet vaikas jau suauges .  todel kad tam vaikui busi b.... vietoj nei meiles jam nei is jo negausi ,auklet ir reikes atsizvelgti i tevo norus. man patinka pazaisti mylet pasijuokt bet kai pradeda lygint ,nusvyra organas .</p><p>kol tu ne su vaiku -100% geidziama , paskui 50%,nebent busi su gera patrauklia figura,grazi .gimdymas vistiek pakoreguoja kuna.</p><p>pries darantis gerai pagalvok .labai laisve vaikas suvarzo..

manau geirausia, kai isskyre su vaikais, susieina su tais, kurie jau irgi vaiku turi, tada lengviau veina skita supranta.
Nes nu kai ci apasaket, del to auklejimo nu nesamone, nereikia to svetimo vaiko aukleti, tevai tam yra, vaikui gali buti kaip vyresnis draugas ir tiek. O auklejam pirmaiusiai savu pavyzdziu, gerai elgutmeis su jo mama, ir siap kaip zmogus normaliai, vaikas pats ateitu patarimu paklausti, paparsytu, kad ka pamokytum gal ar pazaistum bfutbola, nereik daryti problemu, kur ju nera...
kol toks poziuris i vaikus i stikro gerai, kad ju neturi...
Atsakyti

siaip vaikai labai is tevu paima

Vaikai iš viso neturi matyti suaugusių imtymumo.

Iš vaikystės pamenu, pas mus atvažiuodavo tolimas giminaitis.Gal virš 40 m jam.Toks aukštas, kūdas su barzda.Aš jau buvau bręstanti paauglė.Tai tai vis taikydavosi man už krūtinės grybštelėti.O aš tada dar nė liemenuko nenešiojau.Gal jis buvo linkęs į pedofiliją, nežinau to.Tėvų juk nepaklausi.Ir pasisakyti būtų gėda.Bet nuo to laiko nekenčiu barzdotų diedų.Ir kūdų taip patCherna-girl_pirate.gif

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 22, 15:07)
<p>siaip vaikai labai is tevu paima pvz   mano buvusi sliu... man uz inym vietos capt o dukra ziuri, man soka ivare kad ne tas galvoje ,as ir sakau; ji ka mato tarp musu ir ji taip darys .susiprato ir daugiau nedare . mazajai patikdavo paticharint ir uztikt kur nors , viena karta po stalu lindau  biggrin.gif  biggrin.gif  tiesa ne nuogas .kita kart akto metu -mes ant auksto o ta rekia apacioje : mama ileisk mane ir as noriu paziuret ka tu ten darai .    blink.gif  nenulinko bet noras ir praejo.</p><p>nu ji lyg jausdama persekiodavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p></p>

bet tu suvoki bent ,kad tavo kazkokei ziaurus trukumai leme, kad pasirinkai tokia moteri? ir pasakodamas blogus dalyksu apie ja tik nusakai save?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 22, 15:54)
Iš vaikystės pamenu, pas mus atvažiuodavo tolimas giminaitis.Gal virš 40 m jam.Toks aukštas, kūdas su barzda.Aš jau buvau bręstanti paauglė.Tai tai vis taikydavosi man už krūtinės grybštelėti.O aš tada dar nė liemenuko nenešiojau.Gal jis buvo linkęs į pedofiliją, nežinau to.Tėvų juk nepaklausi.Ir pasisakyti būtų gėda.Bet nuo to laiko nekenčiu barzdotų diedų.Ir kūdų taip patvartotojo įkelta nuotrauka
</p>

nu jau cia ne gal linkes, nu bet ir slykstukai jie
bet kas baisiausia, kad stumiama pedofilija, kaip dar viena orientacija, per TEd konferencija sakomos raudzios kalbos, kaip jiem vargisukam reikai pagalbos, kuriamos partijos ,kad atai ale asmeninis pasirinkimas, laisve turi buti ir t.t. blink.gif

Popiezius atvaziuoja (siandien?) i Lietuva, visi laukai isisiepia, didizausios jauciu pedofilijos slepejos galva doh.gif vis lenda ir lenda nauji skaiciai nauji skandalai tukstanciais isprievartautu vaiku, sakyciau nukastruoti tokius pagautus ir vsio...
Atsakyti

Popiezius atvaziuoja (siandien?) i Lietuva, visi laukai isisiepia, didizausios jauciu pedofilijos slepejos galva doh.gif

Gal nereikėtų taip aštriai?Pedofilijos atvejų būna( yra) visur.Ne tik pas katalikus.Būna tokių atvejų ir vaikų namuose, ir internatuose ir dar daug kur.

Nes nu kai ci apasaket, del to auklejimo nu nesamone, nereikia to svetimo vaiko aukleti, tevai tam yra, vaikui gali buti kaip vyresnis draugas

Jauti kokią nesąmonę suskėlei?Jei sukūrei šeimą su moterimi turinčia vaikų, jei jos vaiką priimi kaip savo kaip galima neauklėti?Ar vaikai turi tik teises, o suaugusieji tik pareigas?O kaip mano atveju?Tarkim bučiau su kuo nors sukūrusi šeimą.Patėvis visai nesikiša į auklėjimą, o biologinio tėvo nėra.Tai ką daryti šiuo atveju?

Tėvai vaikams yra tėvai, o ne vyresnieji geriausi draugai.

Atsakyti