QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 14:59)
nu dar nesutikau vyro ne gejaus, kuris sugebetu taip pat tvarkytis namie,kaip moteris

O mano namuose i svis turi buti mano tvarka, aisku vyra sissiurbia kilimus pvz sunkensius darbus padaro, bet tikrai neaiskins man, kokias uzuolaidas kabinti, kur kokie baldai stoves, ir t.t.
Papildyta:
nu kodel? nejau taip siaurai suprantat moteriskuma? mokytojom, kirpejom, dizainierem, vertejom , rasytojom psichologem, gydytojom, seselem ir t.t.
Vyriski darbai tie, kurie yra fiziskai sunkus, reikalaujantys issukiu, kurie gali buti pavojingi gyvybei, sveikatai. Kuriu i rtaip nedirba dauguma moteru.
Gydytojai mokytis reikia labai daug ir dirbti reikia daug ir sunkiai, ir streso daug priklausomai nuo krypties, tai labai gali buti kad pasirinksi atseit moteriska specialybe ir dirbsi sunkiau nei vyras, turesi galybe issukiu, stresuosi daug, ir susirgsi.
Tai kad tavo sitas siauras skirstymas nieko vertas yra.
Mano ex draugas nei pro kur ne gejus, bet puikiai tvarkesi namie. Priekaistu neturejau

nes sakau, nesureiksminu buities, man uztenka svaros ir tvarkos. O it kiek bunama tuose namuose, darbas miegas, savaitgali isvykos, renginiai kokie. Tik turek laiko susitvarkyt, tuos butiniausius dalykus