Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 22:32)
zinok neisivaizduoju, ka ir kam cia tos feministes nori irodyti  biggrin.gif nes darbo apsidalinimus as matau visuose seimuose, nematau kazkokiu skriaudziamu moteru ar vyru, visi dirba, ka labiau sugeba ir moka, kaip seimoje susiderina, ka moka. Tu asmensikai matai kazkokiu uzguitu skriaudziamu moteru, kur jos vargses dirbtu tiek pat, kiek vyrai ir dar namie vienos visikai viska darytu?

Neaiskink savo seimos tiesu tiems, kurie nezino kas tai yra stipri seima. Paprasciausiai nesupras
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 22:12)
nu va ir as tai sakau, pacios susikuria kakzokius baubus ir pacios su jais kovoja  biggrin.gif  biggrin.gif
cia is pasamones gal kokios baimes, gal is vaikystes, as realiai nemaciua vyru, kurie nieko nedarytu namie.

as tai maciau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 22:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72226508" data-time="1539026145"><div><p>Apie ka tu cia kalbi? Apie kokias baimes del protinio darbo? Prie ko cia senukai profesoriai ir siuvejos? As kalbu apie lygiaverti darba, lygiaverti gyvenima, jusu via taip propoguojama. Lygiaverti darbas su vyrais? Uzmirstat, kad net siais laikais moterys maziau apmokamos, nei vyrai, uz ta pati darba? Tau jei moteris nori uzdirbti tiek kiek vyras, tai kiek daugiau jai- reikia dirbti?</p></div></blockquote><p>Del nevienodu atlyginimu tu esi teisi. Tikrai moteriai reikia daugiau dirbti, bet as nzn kiek. Manau cia neismatuojamas dydis. Tik i atlyginimu skirtuma tose paciose pareigose ieina daug dedamuju: pareigos namie, vaiku prieziura, stereotipinis lyciu vertinimas, moteru nepasitikejimas savimi ir t.t. Jei moteriai visa buitis an peciu, tai jai bus dar sunkiau. Pagal statistika, skirtumas tarp vyr ir mot atlyginimu sukurus seima ypac ryskiai dideja. Ir butent del neadekvataus darbu dalinimosi. Tai apie ka as ir kalbu.
</p>

As kalbu apie valdiskus darbus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 22:15)
Apie ka tu cia kalbi?  Apie kokias baimes del protinio darbo? Prie ko cia senukai profesoriai ir siuvejos? As kalbu apie lygiaverti darba,  lygiaverti gyvenima,  jusu via taip propoguojama. Lygiaverti darbas su vyrais?  Uzmirstat,  kad net siais laikais moterys maziau apmokamos,  nei vyrai,  uz ta pati darba?  Tau jei  moteris nori uzdirbti tiek kiek vyras,  tai kiek daugiau jai- reikia dirbti?

O ne smagu butu, jeigu moketu po lygiai? Butent to ir bandoma pasiekti , o jus spjaudot i feministes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 22:31)

Moonte, smagu, kad grizai,tik nepabek , bent vienas gūsis sveiko proto, o tai tik supermoterisku visteliu pestynes cia  unsure.gif  biggrin.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 22:32)

Dekui merginos uz gerus zodzius 4u.gif

Bet kol kas as negrizau, tik ikisau nosi. Po Nauju lankysiuosi dazniau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 22:25)
As negaleciau gyventi su vyru uz kuri daugiau uzdirbu. Man tai yra vienintelis rodiklis,  kad toks vyras negali pasirupinti savo palikuoniu ateitimi.
Papildyta:
Nesuprasi cia jų

sutinku, man vyras turi manes labiau noret , nei as jo ir turi daugiau uzdirbti, man tai vyriskumo dalis, kuris mane traukia, kaip ir silpnesni vyrai fiziskai netrauktu, nors gal jie ir geri zmones ir gal butu geri kitom moterim, visos tikriausiai turim savo skoni biggrin.gif paskui tada nereikia kazkokiu dirbtinu lygybiu biggrin.gif
as irgi nelabai suprantu is vsi apie ka diskusija , kazin ar nors viena is musu cia varges kazkokiso zuguitos namie ?
man juokinga diskutuoti su kazkokim , neaisku kokiom statistikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 22:25)
As negaleciau gyventi su vyru uz kuri daugiau uzdirbu. Man tai yra vienintelis rodiklis,  kad toks vyras negali pasirupinti savo palikuoniu ateitimi.
Papildyta:

Nesuprasi cia jų

o jeigu vyras uzdirbtu tiek, kiek tikrai uztektu tau ir vaikams, bet tarkim tau patiktu tavo darbas labai, ir jis plius dar butu labai gerai apmokamas, geriau nei vyro?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 22:36)
as tai maciau.

Ka padariau per paskutini menesi namuose?

Patobulinau ir pritvirtinau elektrinii vandens sildytuva(atsargini, kai nebuna karsto), nupirkau ir pritaisiau sugedusia pasto dezutes spynele, patvarkiau CCTV kad rodytu reikiamus kanalus. matuoju maketuoju virtuves baldus, kuriuos reiks uzsakyti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 22:40)
sutinku, man vyras turi manes labiau noret , nei as  jo ir turi daugiau uzdirbti, man tai vyriskumo dalis, kuris mane traukia, kaip ir silpnesni vyrai fiziskai netrauktu, nors gal jie ir geri zmones ir gal butu geri kitom moterim, visos tikriausiai turim savo skoni  biggrin.gif paskui tada nereikia kazkokiu dirbtinu lygybiu  biggrin.gif
as irgi nelabai suprantu is vsi apie ka diskusija , kazin ar nors viena is musu cia varges kazkokiso zuguitos namie ?
man juokinga diskutuoti su kazkokim , neaisku kokiom statistikom  biggrin.gif

100% sutinku
Atsakyti

As kalbu apie valdiskus darbus.

O tai ka apie valdiskus darbus? Ispletok minti, bo as valdiskam tik uzsienyje dirbus ir ten tose paciose pareigose uzdirba vienodai. Bet butent valdiski darbai vienintele vieta kur atlyginimai ne pagal lyti skirstomi.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 22:27)
gali, visko gali buti ir pati moteirs mirti gali anksti, bet tai ar dabar del to gyvenima kazkaip deliotis ant tu baimiu gyvenant?
As pvz zinau, kad visada rasiu darba ir visada pasirupinsiu vaikais ir savim, tai baimiu neturiu ar dirbau ar nedirbau. Kaip sakant man nerupi tureti zuvies iki gyvenimo galo, as moku zvejoti  mirksiukas.gif ir tai visiskai nesikeicia nuo mano dirbimo ar nedirbimo periodu, cia nuo mzogaus charakterio priklauso, kazkas niekada savim nesugeba pasirupinti, o kazkas visada ras iseiti.

ne ant baimiu gyvenant, bet negyvenant sia diena, bunant atsakingu, pasirupinant savo ir SAVO VAIKU ateitim.
idomu, kuriai moteriai butu lengviau, jeigu vyro neliktu - ar tai, kuri sedejo 10 metu namie ir tik augino vaikus bei buvo zmona, ar tai, kuris turi ir turejo darba, patirties, kvalifikacija? pirmu atveju eitum uz minimuma kazkur arti tik, .geriausiu atveju, jeigu rastum darbo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 22:38)
O ne smagu butu, jeigu moketu po lygiai? Butent to ir bandoma pasiekti , o jus spjaudot i feministes.

Jos neatsisakys ir rentu (pensijos), itariu neatsisake ir dekretiniu...

O tai iskovojo feministes. Jos net nesuvokia kas yra feminizmas.

Beje, lygiaverciai santikiai seimoje, neva kuriuos, pasirodo, diduma cia esanciu praktikuoja yra tu paciu feminisciu isgalvota nesamone.
Atsakyti