Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2018 10 08, 23:43)
Bjaurybe feminizmas itakojo amogaus, vaiku, gyvunu teisiu atsiradima.

Kazkaip feminizmo dergikai nelinke atsisakyti teises reiksti savo mintis. Paradoksas.

siandienperskaiciau: pragare yra teises, o rojuje meile.
Taigi, nustokit sneketi nesamones. mirksiukas.gif atrodo seniau nebuvo meiles, harmonijos seimose, buvo tik smurtas, prievarta ir ziaurumai ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 23:50)
tai sakai vyrui drozt i  delna kas vakara smagiau?

kodle toks iskreipats suvokimas? blink.gif
kas turi imtis iniciatyvos gyvenime vyras ar moteris, kai sokat su vyru, jus ji vedat ar jis jus?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 08, 23:54)
visos uzsirase ant kaktu, del ko jos dirba?

tai, kad tokius motyvus issakot, o jei vyro neliktu ateityje, jei liktu moteris viena, kad pensija gauti, negirdejau nei vienos pasakymo, o man mano darbas labai patinka, man smagiau darbe, nei su vaikais namuose...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 09, 00:09)
Pavydi man,  kad jauna vyra turiu. Ne kitaip  biggrin.gif

O ar kazkas galetu pavydet Galkinui?

Pagal mane tai pas zmogu sutrikimas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 09, 00:04)
Airija yra skyliu skyle, korupcine valstybe suaugus su draudiku mafija. Koks rysys tarp masinos metu ir draudimo kainos? Korupcinis
UK draudimas nelabai priklauso nuo metu, metai neitakoja avaringumo. Priklauso nuo galingumo, ivykiu sitorijos ir kitu dalyku.
Ir Vokietijoje...
Skiriasi tik keliu mokesciaii jei senesne labiau tersia, +Vokietijoje gali negauti lipduko ir negalesi ivaziuot i daugeli miestu

skaitoma, kad senesnes masinos maziau saugiau, maziau juk ten ivairiu apsaugu. Nors as irgi nezinau ar sutikciau, reiktu konkreciai i masina ziureti. Manau, tai duagiau masinu pardaveju pageidavimai.
cia dar vis moterys moka mazensi draudima nei vyrai biggrin.gif feminizmo antra puse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 09, 00:24)
O ar kazkas galetu pavydet Galkinui?

Pagal mane tai pas zmogu sutrikimas...

Tu tik taip sakai, o giliai dusioje norėtai pakeisti savo vyrą kitu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 09, 00:09)
nu kokia tu protinga , tiesiog be komentaru, doh.gif siaip tai vienos padangos niekas nekeicia "lauko" salygom, nes buna visas ratas atsarginis.
beje, skambinau ir moteriai.
o skambinau apskritai todel,kad niekada nesu to darius, nes net metu nera, kai vairuoju.
bet yra teke ne karta klausti VYRO, kaip gaminti koki nors patiekala, nes irgi nebuvau to darius. taip kad lytys cia ne prie ko.
pradejai jau dziugaut, kad esi teisi, bet deja.

nu tai ko sakei padanga, ne rata? biggrin.gif vyras taip niekad nepasakytu, va tuom ir skiriames biggrin.gif

ai skambinai vienai moteriai ir visiem pazystamiem vyram, o jei reiktu kazko apie gaminima maisto suzinoti, tai irgi tokiu santykiu skambintum, nu jei nebutu taviskio salia? lotuliukas.gif
ir kas atvaziavo pakeisti rato moteris ar vyras?
as ta ir sakiau, kad vyrai moka beveik viska , ka mes mokam, nu ka mes mokam tokio, ka vyrai nemoka? as nezinau, o va vyrai, bent maniskis, moka daug ka, ko as nemoku ar tavisksi nemoka?, kad ir ta pati rata pakeisti , as kazkada meginau atsukti varztus, ir nutariau, kad tai ne mano uzsiemimas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 09, 00:11)
yra situaciju, kada gali buti privalumas. kai esi vidury niekur, laukti belekiek arba telefonas issikroves, nu visko buna. elementarius dalykus neblogai zinoti. bet tu sakei net benzo isipilti nemoki.

ne, nu is kur pas jus tas noras viska iskreipti??? nors karta atskayk, aisku moku benzino isipilti, ko ten nemoketi lotuliukas.gif tik sakiau nepatinka man tai.

nezinau kur reikia buti, kad buti viduryje niekur, as viena nevaziuociau i dykumas kazkokias, aplamai toli viena nevaziuoju, nepatinka man, geriau keleivio vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 09, 00:22)

Kas jad tu perskaitei. Maza kas kur ka raso.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 09, 00:15)
tai gal todel ir negaudavo lupti, nes neprasyta po vyru lankstydavosi.  biggrin.gif  biggrin.gif  zinojo savo "vieta" biggrin.gif
Papildyta:

yra daugybe budu istatymams apeiti. kalbu ne tik apie lygybe, ne tik apie darba.

oi ne atvirsciai, ji tik paziuredavo, o senelis pamenu, aha gerai einu , jau reikia versiuka girdyti.
Nezinau kokioj jus kur su Is_Sviesos aplinose uzaugot, pas jus visur buvo smurtas pas senelius ar mociutes kokios paklodes buvo be charakterio?

Taip , aisku, kaip ir sakiau zinau konkretu darba, kur dirba tik vyrai beveik ir visi gauna skirtingai, dirbdami ta pati, priklauso nuo daug ko, patirties, sugebejimo, darbo rezultatu, galu gale issireikalautu salygu, nes kapitalizme yra rinka tu esi preke, kiek ko issikovosi, tiek turesi, o istatymas numato, kad negalima diskriminuoti pagal lyti, religija ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2018 - 23:42

Pavydi man, kad jauna vyra turiu. Ne kitaip biggrin.gif

Tai kiek metu jaunesnis, kad taip giriesi?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 09, 00:22)
Taigi, nustokit sneketi nesamones.  mirksiukas.gif atrodo seniau nebuvo meiles, harmonijos seimose, buvo tik smurtas, prievarta ir ziaurumai ar ne? biggrin.gif
Papildyta:

kodle toks iskreipats suvokimas?  blink.gif
kas turi imtis iniciatyvos gyvenime vyras ar moteris, kai sokat su vyru, jus ji vedat ar jis jus?
Papildyta:

tai, kad tokius motyvus issakot, o jei vyro neliktu ateityje, jei liktu moteris viena, kad pensija gauti, negirdejau nei vienos pasakymo, o man mano darbas labai patinka, man smagiau darbe, nei su vaikais namuose...

tu nematai arba nenori matyti, kas nesutampa su tavo isivaizdavimais, cia buvo ne viena, kuri pasisake, kad jai jos darbas labai patinka.
net ta pati burbanti yra rasius,kad jai jos darbas patinka.
ir prie ko cia labiau nei su vaikais? nejaugi tau patinka tik vienintele veikla gyvenime , pavyzdziui namu tvarkymas, ir tik ja viena darai, o kitka meti, nes ne taip labai patinka?
man mano darbas patinka, bet as nenoriu jo dirbt 24/para, vaikas patinka, bet ir nuo vaiku kartais norisi pailset, o tas sedejimas namie ? man iseit, isvaziuot visur smagu, jei vien sedet namie, tai kilpa po kaklu. kam tai pult i krastutinumus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 09, 00:28)
Tu tik taip sakai,  o giliai dusioje norėtai pakeisti savo vyrą kitu.

Apsiseilek dar, pasizliumbk ir susikisus savo purvina parses uodega pizamon, eik miegot.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 09, 00:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72226684" data-time="1539032951"><div><p>Pavydi man, kad jauna vyra turiu. Ne kitaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai kiek metu jaunesnis, kad taip giriesi?
</p>

As tai nesigiriu, cia cambala vis praeiti pro sali negali.
Jis pas mane visais astuoniais metais jaunesnis. Ir da islaiko mane, biggrin.gif va taip pa vyrus reikia rinktis biggrin.gif
Atsakyti

tai gal todel ir negaudavo lupti, nes neprasyta po vyru lankstydavosi. biggrin.gifbiggrin.gifzinojo savo "vieta" biggrin.gif

Kalbant rimtai, tai feminizmas ir smurtas namuose labai susije, nes smurtas butent ir gimsta is stereotipinio poziuri i lytis, kai moteris turi patyleti, zinoti savo vieta, buti nuolankia, o vyrai nuo mazens neverkti, vyriskuma isreiksti per agresija ir t.t Lyciu lygybe yra vienas is budu mazinti smurto namuose statistika. :)

Atsakyti